Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Deorwynn Grant | Leevin hoitaja

Siirry alas

Deorwynn Grant | Leevin hoitaja Empty Deorwynn Grant | Leevin hoitaja

Viesti kirjoittaja Deorwynn G. lähetetty 24.10.17 10:52

Deorwynn Grant | Leevin hoitaja 119w94g
Deorwynn Grant
•  21 vuotta  •  167cm  •  sinkku  •  Leevin hoitaja  •
────────────────────────────────────────────
Deorwynn Grant on Englannissa vuonna 1997 syntynyt nainen. Hänellä on kuparin väriset luonnonkiharat, siniset silmät, jotka taittavat harmaaseen ja hänen kasvojaan koristaa pisamat. Ruumiinrakenteeltaan hoikka ja pituudeltaan alle sadan seitsemänkymmenen. Pukeutuu rentoihin vaatteisiin, eikä käytä juuri koskaan meikkiä. Pitää hiukset yleensä nutturalla.

h i s t o r i a
Veeralla on historiaa, mikä on vaikuttanut laajalti tämän elämään ja siihen minkälainen hän on nykyään. Hän syntyi Englannissa, mutta on asunut melkein koko ikänsä Suomessa. Veera ja tämän veli muuttivat tätinsä luokse, kun heidän vanhemmat menehtyivät onnettomuudessa. Vuosien kuluessa sisarusten alamäki vain kasvoi. He olivat toistensa tukipilarit ja Veeran veljen joutuessa laitokseen kaikki romahti. Tyttöä kiusattiin peruskoulussa ja ainoa tätä puolustava henkilö oli hänen veljensä. Kun Veera ei saanut enää tukea tai kannustusta tämä menetti toivon kaiken suhteen.

Lukioajoilla Veeraa ei enää kiusattu ja hän oli saanut elämänsä kuntoon. Kiusaamisesta koituneet arvet eivät kuitenkaan ikinä poistuneet, vaikka oppi elämään niiden kanssa. Veeran veli pääsi laitoksesta pois täytettyään 18-vuotta, mutta ei tullut heidän tätinsä kanssa toimeen, jonka takia lähti omille teilleen. Sisarukset pitivät yhteyttä muutaman vuoden, mutta sen jälkeen he eivät ole viestitelleet.

r a t s a s t u s t a u s t a
Lapsesta asti pitänyt hevosista, mutta käynyt pienempänä lähinnä vain katselemassa hevosia ja auttelemassa tallilla. Veeran tädillä ei ollut rahaa maksaa ratsastuksesta koituvia kuluja, jonka takia tyttö joutui tyytymään vähempään. Muutamien vuosien jälkeen hän sai hoitohevosen tallilta jossa oli käynyt auttelemassa ja mahdollisuuden päästä aina välillä ratsastamaan. Veeran kehityskaari ratsastajana alkoi, kun löysi tallin missä pääsi ratsastamaan tallitöitä vastaan ja siellä hän kävi viitisen vuotta.

Harrastevuosien jälkeen hän vaihtoi kilpatallille missä pääsi valmentautumaan esteillä ja sieltä sai itsellensä myös kilpahevosen. Kisasi muutaman vuoden, mutta tämän kilpahevosen lopetuksen myötä piti taukoa ennen kuin etsi uutta hevosta itsellensä ja päätyi Auburnin kartanon perijättären silmäterän, puoliveriori Leevin hoitajaksi.
Deorwynn G.
Deorwynn G.
Entinen tallilainen

Ikä : 23
Viestien lukumäärä : 11

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa