Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Taiga Koskinen | tallityöntekijä

Siirry alas

Taiga Koskinen | tallityöntekijä Empty Taiga Koskinen | tallityöntekijä

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty 24.09.17 21:14

Taiga Koskinen

Taiga on 17-vuotias, mustatukkainen ja silmälasipäinen ponitallin kasvatti. Hän pääsi Auburniin tallityöntekijäksi ja haaveilee joskus saavansa vuokrahevosen kyseiseltä tallilta. Mitenkään kovin osaava ratsastaja Taiga ei ole, eikä tallityöntekijänäkään paljoa kokemusta ole kertynyt, mutta nuori nainen on varustettu melkoisella annoksella oppimishalua. Kylmähermoinen ja rauhallinen persoona tulee hyvin toimeen laajan skaalan hevosten sekä ihmisten kanssa, vaikka varsinkin alkuun Taiga saattaa olla hiljaisenpuoleinen.

Kymmenisen vuotta hevosia harrastanut Taiga sai ensimmäisen hoitoponinsa 10-vuotiaana. Kyseessä oli musta jääräpäinen shetlanninponi nimeltään Patu. Sen pukkilaukassa tuli ainakin opittua tasapainoa, jos ei muuta. Kun Taiga kasvoi liian pitkäksi Patulle, sai hän 13-vuotiaana hoitsukseen norjanvuonohevostamman, Ginan. Gina oli kilttiluonteinen, ratsastaessa hieman laiska tamma, jonka kanssa Taiga kisasi helpon B:n luokkia kouluratsastuksessa. Esteitäkin Taiga pääsi Ginan kanssa hyppimään 80 senttimetrin tasolla. Enemmän Taiga on kouluratsastajatyyppiä, ja haluaisi päästä kehittymään kyseisessä lajissa vähintään sitten kun oma vuokrahevonen löytyy.

Vastikään Gina jouduttiin lopettamaan vanhuuden vaivojen vuoksi, eli siihen päättyi kaksikon nelivuotinen taival. Rakkaan hoitohevosensa menetyksen jälkeen Taiga ajatteli, että on aika siirtyä elämässä eteenpäin ja se tarkoitti sitten tallin vaihtoa. Hän oli jo jonkin aikaa miettinyt siirtymistä poneista hevosiin, ja nyt siihen tuli oiva tilaisuus. Mikäs olisikaan sen parempaa kuin tasokkaiden kisahevosten kanssa puuhailu? Niinpä Taiga löysi Auburnin ja rakastui ensisilmäyksellä. Tyttö pyörii tallilla aina kuin ehtii lukio-opintojensa ohella, tietysti viikonloppuisin ja lomien aikaan hänelle voi nakittaa tallivuoroja niin paljon kuin sielu sietää.

Harkitsevainen Taiga pyrkii tulemaan kaikkien kanssa toimeen. Vaikka joku ottaisikin päähän, Taiga tuskin ilmaisee asiaansa suoraan vaan yrittää jotenkin pienin vihjein vinkata asiasta. Taiga yrittää parhaansa mukaan levittää positiivista ilmapiiriä ja tyttö vihaakin riitelyä yli kaiken. Se ei sovi hillityn ja joskus vähän liikaakin asioita pohtivan naishenkilön luonteelle. Hän on sympaattinen ja rauhallinen luonne, ja auttaa aina jos vain voi. Taiga ei kuitenkaan väkisin tyrkytä seuraansa ja tyttö viihtyy kyllä erinomaisesti myös omassa rauhassaan. Hän ei halua tehdä itsestään numeroa eikä häntä siis haittaa, jos ei ole huomion keskipiste.

Ulkonäöltään Taiga on 172 senttinen, laiha naikkonen, joka omaa hieman "miesmäisen" ruumiinmuodon. Taigalla ei juurikaan ole lantiota, takapuolta eikä sen koommin rintamustakaan, ja kasvonpiirteet naisella ovat terävät. Suurissa, harmahtavan sinisissä silmissä on pirteä pilke ja kalpeissa kasvoissa kevyesti meikkiä. Taiga haaveilee tulevaisuudessa omistavansa enemmänkin lävistyksiä ja tatuointeja, mutta tällä hetkellä hänellä on vain septum-lävistys sekä korvanreiät. Pukeutumistyylissään suosii mustaa, mutta toisinaan myös sinisen eri sävyjä tai vaaleanpunaista voi näkyä. Taigalla on pyöreät silmälasit kuin Harry Potterilla konsanaan, mutta ainakin ratsastaessa ne vaihtuvat piilolinsseihin.
Anonymous
Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa