Hannaby Hanami Week 2023
Sivu 1 / 1
Hannaby Hanami Week 2023
Kilpailujakson ajankohta: 8.–14. toukokuuta 2023
VIP: 5.5. klo 18.00
Järjestyspaikka: Cherry Arena, Hannaby Slott (Markaryd, Ruotsi)
Järjestäjä: Stall Falkencreutz
→ KUTSUUN
Kilpailuluokkien lisäksi tiedossa:
Tiistaina 9.5. iltajuhla Cherry Cocktail Hour #cherrycocktailhour
Lauantaina 13.5. päätösjuhla Starry Night Gala #starrynightgala
Matkalla Kallasta Ruotsiin kilpailemaan? Ilmianna kisareissusi, sovi tarinaseuraa, koosta tuttujen ratsukoiden tulokset... Kaikki tämän vuoden Hanamiin liittyvä sisältö siis tähän topikiin tai asiaankuuluviin päiväkirjoihin kisojen hashtagilla merkittynä!
Kyydit
Auburnin Hepparekka 1.
Auburnista Ruotsiin ma-su.
1. Cava (groomi: Cee/Marc)
2. Leevi (groomi: Penna/Nita)
3. Armi (groomi: Penna/Louna)
4. Ankka (groomi: Isbe/Viivi)
5. Vila (groomi: Cee/Viivi)
6. Mina (groomi: Louna)
Kuski: @Penna V.
Kyydissä: @Isabella S. @Amanda S.
Auburnin Hepparekka 2.
Auburnista Ruotsiin ma-su.
1. Effi (groomi: Louna)
2. Sipsi (groomi: Matilda)
3. Zelia
4. Zenzi
5. Mara
6. Ginny
Kuski: @Petra L. (groomailee kisoissa!)
Kyydissä: @Matilda T. @Sarah R. @Ava P. @Lidia R. @Louna R. @Lena H. (myös Lena voi groomata loppuviikosta!)
Ceen hepparekka
Murronmaalta Ruotsiin su-su.
1. Rilla (groomi: Viivi/Isbe)
2. Aava (groomi: Viivi/Isbe)
3. ---
4. Aamos (groomi: Viivi/Isbe)
Kuski: @Cecilia B.
Kyydissä: @Vivienne B., Tom Taylforth
Runiacin rekka
@Heidi M. & @Lauri M. poppoo Orijoelta (Vargas, Vegas, Garnet, Jinxi, Thea, Bruno).
Ruskamäen rekka
@Jusu R. & @Rasmus A. hevosineen (Teddy, Granni, Piki, Bran). Lähtö Kallasta, paluu mahdollisesti Ruskamäelle (Liekkijärvelle) uusiin kuvioihin
Viimeinen muokkaaja, Isabella S. pvm 29.04.23 10:16, muokattu 6 kertaa
Kilpailijat
Kilpailevat ratsukot Kallasta
... ja lähiseuduilta. Linkit hevosten sivuille löydät Hanamin osallistuja-/tuloslistoilta.
ARKIPÄIVÄT:
MA 8.5. | TI 9.5. | KE 10.5. | TO 11.5. |
1A. CIC2 koulukoe HeA Ava & Zenzi 2. Kouluratsastus: Vaativa B Sarah & Effi Cee & Aamos Cee & Rilla Lena & Ginny 3. Rataesteet: 110 cm Jusu & Teddy | 1A. CIC2 maastokoe 115 cm Ava & Zenzi 4. Kouluratsastus: Vaativa A Sarah & Effi Cee & Rilla Cee & Aava Lena & Ginny 5. Rataesteet: 120 cm Matilda & Zelia Jusu & Granni Lidia & Mara (Anton & Sylvi) | 1A. CIC2 estekoe 120 cm Ava & Zenzi 6. Rataesteet: 130 cm Matilda & Zelia Matilda & Jinxi Jusu & Piki Lidia & Mara (Anton & Sylvi) 7. Kouluratsastus: PSG Sarah & Mina Cee & Aava Lena & Ginny | 8A. CIC4 koulukoe VaB Lauri & Vargas Isbe & Vila Isbe & Cava 9. Kouluratsastus: Int I Sarah & Mina Amanda & Leevi Heidi & Thea 10. Rataesteet: 140 cm Lauri & Jinxi Jusu & Piki Tom & Ankka Tom & Sipsi |
VIIKONLOPPU:
PE 12.5. | LA 13.5. | SU 14.5. |
8B. CIC4 maastokoe 125 cm Lauri & Vargas Isbe & Vila Isbe & Cava 11. Kouluratsastus: Int II Amanda & Armi Heidi & Thea Heidi & Bruno 12. Rataesteet: 150 cm Lauri & Garnet Tom & Ankka | 8C. CIC4 estekoe 130 cm Lauri & Vargas Isbe & Vila Isbe & Cava 13. Rataesteet: 3* GP 160 cm (karsinta) Lauri & Garnet Lauri & Vegas Tom & Sipsi 14. Kouluratsastus: Grand Prix (karsinta) Amanda & Leevi Amanda & Armi Heidi & Bruno | 15. Rataesteet: 4* Grand Prix 160 cm karsinnan läpäissyt??? 16. Kouluratsastus: Grand Prix Special karsinnan läpäissyt??? |
Viimeinen muokkaaja, Isabella S. pvm 24.04.23 11:24, muokattu 6 kertaa
Sivu 1 / 1
Oikeudet tällä foorumilla:
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa