Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Petra Lukkari | Hestian omistaja

Siirry alas

Petra Lukkari | Hestian omistaja Empty Petra Lukkari | Hestian omistaja

Viesti  Petra L. 13.01.22 21:09

Petra Linnea Lukkari, s. 30.12.1996 - Hestian omistaja

TL;DR : Huonoja vitsejä ja lohduttava olkapää yhdessä rääväsuisessa paketissa, mutta ei puhuta niistä sitoutumisongelmista. Hevoset pyörittävät elämää ja hermoja kaviokkaiden kanssa työskentelyyn riittää muutama kilometri. Työskentelee neljä kertaa viikossa Murronmaan lyseossa koulupsykologina.Petra Lukkari on vuoden 1996 loppupuoliskolla syntynyt nuori nainen. Lukion jälkeen Petra pakkasi kassinsa ja reissasi Skotlantiin Glasgowin yliopistoon opiskelemaan psykologiaa. Valmistumisen jälkeen koti-ikävä alkoi iskeä ja Petra palasi tammikuussa 2022 Suomeen, jossa odotti vanhoista hevosista enää yksi, eläkeelle jäänyt suomenhevonen. Eihän tämä käynyt päinsä, joten pian Petra teki "vahingossa" kaupat irlannincob-tamma Hestiasta, jonka kanssa muutti Auburniin rakentamaan itselleen uutta elämää Suomessa.

Petra on ulkoisesti äärimmäisen hellä ja herttainen; nuorten ja lasten kanssa töitä tekevä, koulupsykologina töitä tekevä nainen osaa kuunnella ja auttaa, joskus tosin turhankin kliinisesti. Petra on mielellään ratkomassa konflikteja ja muutenkin on kovin sosiaalisesti fiksu yksilö... Tai ainakin suurimman osan ajasta. Petra heittää ajoittain absurdia läppää ja kenties koulupuolen töistä naiselle on jäänyt tavaksi heittää mautonta "kiitä mutsiis viime yöstä"-tyylistä vihjailevaa, hölmöä läppää; kuitenkin asiasta huomauttaminen saa naisen aina lopettamaan ja rauhoittumaan vitsiensä kanssa. Yleisesti ottaen kuitenkin Petra suoltaa vahingossakin välillä liian suoria totuuksia ja roasteja erityisesti läheisten ystäviensä kesken ja on mennyt kerran jos toisenkin liian pitkälle sanomisiensa kanssa tajuamatta niiden oikeasti loukanneen; asiasta puhuminen kuitenkin taasen saa Petran herkästi pyytämään anteeksi ja yrittämään korjata virheensä. Naisen "love language" on lahjojen anto, joten usein loukkaamista seuraa pieni lahjus, tai yleisestikin Petra on kovin hösö rahojensa kanssa kun kyseessä on ystävien hemmottelu pienin muistamisin ja lahjoin. Kokin opintoja pätkän tehnyt nainen tuo herkästi tallille mukaansa jotakin syötäviä ja erityisesti leipomuksia.
Jotkut tosin näkevät Petrasta sen ikävämmän puolen – suutarinkaan lapsella ei ole kenkiä, ja Petran on ajoittain hankalaa käsitellä omia fiiliksiiään. Sitoutumiskammoinen nuori nainen pyörittelee tinderistä tylleröitä jatkuvasti, päätyen milloin kenenkin sänkyyn ja vaikka Petra lokeroi itsensä lesboksi, ei naista sukupuoli estä flirttailussa, vaan epämääräistä vihjailua ja kaksimielistä vitsiä lentää myös miehille ja ei-naisille muutenkin. Petra on kova mököttämään ja huono käsittelemään itselleen räjähtäneitä konflikteja – vaikka nainen on heti selvittämässä muiden riitoja ja ongelmia, menee tuo herkästi lukkoon riitatilanteissa, joissa itse on aktiivinen osapuoli ja pakenee tilanteita parhaansa mukaan todella helposti. Tätä puolta toki ei näy usein, sillä Petra tuntuu pyrkivän hyvinkin tietoisesti diplomatiaan, rauhaan ja rakkauteen ja poistaa itsensä herkästi tilanteista, jos ne alkavat mennä vähänkään kireiksi ja Petra on siihen itse osasyypää.

Hevosten kanssa Petralla on loputtomat kilometrihermot ja tuo ei käytännössä turhaudu kovin herkästi. Kirosanoja kyllä saattaa tulvia, mutta ahdistuneen ja herkästi stressaavan Hestian kanssa Petra on yksi kanaemo, joka luottaa hevosten koulutuksessa maalaisjärjen ja rakkaudessa rypemisen sekoitukseen.
Petra Lukkari | Hestian omistaja Lukkarinflikka-960x936
Petra on melko sopusuhtainen nuori nainen. Pituutta löytyy 160 sentin edestä ja vuodet tallihommissa näkyvät; naisella on leveät olkapäät ja selkä, suhteellisen lihaksikkaat käsivarret ja jalat. Hoikaksi Petraa ei siis voi sanoa vahingossakaan, vaan tuo on tukeva samalla tavalla, kuin monet suomenhevoset, joita Petra niin ihannoi; matala, leveä, mutta voimaa kuin pienessä kylässä.

Petralla on ruskeat hiukset, joista yhä näkyy takavuosien blondaukset ja shokkivärit, joista nainen on ainakin toistaiseksi luopunut. Silmät ovat myöskin ruskeat ja niitä peittää liki aina vahvasankaiset, charmikkaat silmälasit. Kaukonäköinen nainen ei ole ilman laseja käytännössä koskaan, paitsi silloin tällöin lähtiessään viihteelle ja joskus este- tai kenttäkisoissa, jos on pelkona, että lasit voisivat pudota matkasta; tällöin käytössä on piilolinssit.
Petra meikkaa vahvasti ja rohkeasti, erityisesti rajauksillaan usein säväyttäen. Petra ei ehkä mene ensimmäisenä siihen muottiin, jota psykologista odottaa, vaan naisella on korvat täynnä lävistyksiä sekä koristeellinen hopeanvärinen, opaalikivillä koristeltu septum ja korvien alimmissa rei’issä aina mitä oudoimpia korvakoruja. Petra menee kuin nakutettu siihen stereotypiaan, että lesboilla on aina oudot korvikset; usein käytössä ovat esimerkiksi kumiankkojen, ouija-laudan osoittajan taikka ampiaisten malliset, lapsekkaatkin, korvikset. Tallilla tuo usein luopuu ainakin isoista ja riippuvista korviksista turvallisuussyistä.
Käsivarret on tatuoitu, niistä löytyen patchwork-tyylisiä, usein graafisia linjoja ja joskus vähän kyseenalaisia tatuointeja. Tunnistettavimpia ovat orvokit, jotka ympäröivät kreikankielistä runoa ja muutamat tarot-kortit. Petralla on tatuoituna kaksi molekyylikasaa; serotoniini ja adrenaliini ja jos niistä menee kyselemään, saa kahden tunnin luennon siitä, kuinka ihmisen tulee häpeilemättä seurata niitä asioita, joista saa iloa ja puhtia.

Pukeutumisessa Petra suosii vanhan roosan sävyjä ja yleisesti maanläheisiä, pehmeitä ruskean ja punaisen sävyjä. Tallilla Petra kulkee usein joustavissa farkuissa ja pehmoisissa, mutta nukkaisissa villatakeissa ja huppareissa. Kisavaatetuksessa tunnistettavin on syvän viininpunainen takki, jonka hihoihin ja kauluksiin on kirjailtu itse pieniä kukkasia.
Petra L.
Petra L.
Hevosenomistaja

Ikä : 27
Viestien lukumäärä : 29

https://premlin.altervista.org/hestia-de-sailchuach/

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa