Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ginnyn päiväkirja

Siirry alas

Ginnyn päiväkirja Empty Ginnyn päiväkirja

Viesti  Lena H. 19.12.21 19:07


Moorlands Guinevere

13-vuotias oldenburg tamma
taso: PsG (tavoitteena GP)

Omistaja: Lena Hjorth
Lena H.
Lena H.
Hevosenomistaja

Ikä : 43
Viestien lukumäärä : 10

Takaisin alkuun Siirry alas

Ginnyn päiväkirja Empty Vs: Ginnyn päiväkirja

Viesti  Lena H. 27.12.21 18:22

Muutto uuteen talliin, 27.12.2021

Kurvaan Auburn Estaten pihaan ja noustuani autosta tuijottelen hetken ympärilleni mykistyneenä. Tiesin kyllä, että tila oli melkoinen parannus aikaisempaan talliin, mutta järkytys oli silti kova. Paremmat puitteet ajoivatkin muuttoon eri seudulle sekä entisen valmentajani kyvyttömyys viedä minua ja Ginnyä urallamme eteenpäin. Harmittelen hetken, etten saanut ketään auttamaan muutossa. Avun puute saattaa johtua siitä, että joulu on juuri mennyt ja uusi vuosi tulossa tai siitä, että olen turhan tarkka, mitä Ginnyyn tulee. Harmitus unohtuu kuitenkin nopeasti, kun kuulen Ginnyn tarmokkaan kuovinnan hevosautossa. “Joo, joo, pientä kärsivällisyyttä”, huikkaan tammalle. Avaan sivusillan ja ovet. Ginny odottaa kärsivällisesti, että napsautan ketjunarun kiinni ja sitten mennäänkin ryminällä siltaa alas. Ginny tepastelee pari kierrosta ympäri ja hörähtää. “Jassoo, jos otettais vaikka rauhassa”, huokaisen Ginnylle.  


Lähden taluttamaan Ginnyä tallin suuntaa, josta astuu ulos hahmo, jonka tunnistan tallimestariksi. “Hei! Tulitte hyvään aikaan, sain just annettua hevosille ruuat”, tervehtii tallimestari samalla kun ojentaa kätensä Ginnylle haisteltavaksi. “Joo, mä oon tosiaan Penna, Auburnin tallimestari. Tervetuloa! Taidetaan olla ainoot, jotka ovat paikan päällä, muut ovat koomaamassa vielä joulun juhlista luultavasti”, Penna kertoo. “Kiitos! Mä oon Lena ja tässä on Ginny. Mietiskelin, että missä mahtaa olla Ginnyn karsina”, kysyn häneltä. “Te saitte karsinan numero uno”, kertoo Penna johdattaessaan meitä kohti tallia. Vien Ginnyn karsinaan ja kiitän Pennaa avusta. “Ai niin, onko meille osotettu joku paikka varustehuoneesta?”, kysyn vielä Pennalta. “Joo, siellä on kahdelle satulalle ja suitsille paikka. Lisäksi yksityistallin loungessa on kaappi. Ullakolla on myös lisää säilytystilaa”, Penna vastaa ja kiiruhtaa sitten jatkamaan hommiaan. Otan Ginnyltä kuljetussuojat, korvahupun, päänaamarin, riimun ja loimen pois. Jätän ne karsinan eteen, kun lähden purkamaan tavaroita.


Vien Ginnyn hoitopakin ja varusteet tammatalliin ja loput tavarat kaappiin. Olen onnellinen, että en rahdannut kaikkia tavaroita heti tänne vaan jätin osan varastoon, koeajallahan tässä vasta ollaan. Palaan Ginnyn luo ja talutan sen hoitopaikalle. Alan harjaamaan tammaa ja Ginny alkaakin nuokkua tyytyväisenä. Katson kaviot ja varmistan, että kaikki kengät ovat kunnolla kiinni kuljetuksen jäljiltä. Harjaan hännän ja harjan. Jätän Ginnyn hoitopaikalle siksi aikaa, että haen satulan ja suitset. Varustehuoneesta tullessani törmään uudestaan Pennaan. “Oot lähdössä ratsastamaan. Hyvä! Mun oikeesti pitäis myös esitellä tiluksia, joten voin esitellä samalla kun meette maneesiin”, Penna sanoo. “Joo, varustan nopeasti Ginnyn”, vastaan.  


Pujotan suojat jalkaan ja laitan putsit eteen. Asettelen satulahuovan hyvin ja nostan sitten satulan, jossa roikkuu romaani, varovasti Ginnyn selkään. Asettelen kokonaisuuden hyvin ja sitten kiinnitän satulavyön. Pujotan Ginnyn riimun kaulalle ja suitsin tamman. Otan ohjat kaulalta ja lähden seuraamaan Pennaa.  “Joo, tuolla on tarhat ja laitumet. Tossa on yksityistalli. Tossa on maneesit ja niiden takana on kenttä ja derby. Tuolla vasemmalla on kartano. Tässä on lantala ja heinävarasto. Tästä pääsee Kastanja-areenalle ja yksityistallista pääsee käytävää pitkin Tammi-areenalle. Sä varmaan selviät tästä eteenpäin”, Penna selittää. Nyökkään Pennalle ja talutan Ginnyn maneesin ovista sisälle eräänlaiseen eteiseen, josta löytyy selkäännousujakkara. Parkkeeraan Ginnyn sen eteen ja kiristän satulavyön. Pudotan jalustimet ja kiipeän jakkaralle. Nousen selkään ja korjaan kannuksia. Pyydän Ginnyä kävelemään maneesiin sisälle. Penna sulkee puolestamme liukuoven ja sitten jäämme ylvääseen yksinäisyyteen, joka ei luultavastikaan ole kovin yleistä tällä tallilla.  


Annan Ginnyn kävellä uraa pitkin ja sitten kun olen varma, että Ginnyn mielestä mikään ei ole pelottavaa, soitan veljelleni kysyäkseni, kuinka varsinainen muuttoni sujuu. Tämä ei ole niin hirveää kuin miltä kuulostaa. Veljeni oli tarjoutunut hoitamaan varsinaista muuttoa, jotta hänen ei tarvitsisi auttaa Ginnyn muutossa. “Ootteko saanut jo kaiken asuntoon?”, kysyn puhelimessa. “Joo, ollaan alettu purkamaan kamoja myös jo”, veljeni, Adrian, vastaa. “Ratsastan Ginnyn nopeasti, niin tuun sitten auttamaan”, sanon. “Joo, ei mikään kiire. Käydään koirien kanssa tutustumassa ympäristöön”, Adrian vastaa ja sulkee puhelun. Kerään ohjat käteen ja lähden ravaamaan. Ginny pärskii tyytyväisenä, kun teen loivia avoja ja leikittelen ravilla.  Ginny on pehmeän tuntuinen eikä kovin pinkeä. Yleensä Ginnyn kanssa uusissa paikoissa saa tasapainotella nuoran päällä, että ei pyydä liikaa ja aiheuta hermoromahdusta hevoselle. Nostan laukan ja Ginny nykii ohjia sen oloisena, että se haluaisi laukata reippaampaa. Annan ohjaa ja Ginny lähtee reippaampaan laukkaan. Heti seuraavassa hetkessä totean tämän olleen virhe, kun Ginny ottaa reippaan pukkisarjan, josta moni olisi tipahtanut. “Ginny, sä et voi tehdä tollasia. Ei tässä enää mitään nuoria olla”, sanon Ginnylle. Ikään kuin vastaukseksi Ginny esittää vastaavanlaisen sarjan. Naurahdan ja pyörittelen päätäni, kun kokoan Ginnyn laukkaa. Vaihdan suuntaa ja Ginny tarjoaa laukanvaihdon pukin kera. Toiseen suuntaan taivuttelen Ginnyä hetken laukassa ja siirryn sitten raviin. Ginny täpinöissään tarjoaisi piaffia ja passagea, mutta Ginnyn harmiksi haluan sen vain ravaavan suoraviivaisesti eteenpäin. “Jaaha, eiköhän se riitä. Haluutko mennä kävelemään ulos?”, kysyn tammalta ja samalla mietin, asetanko itseni hengenvaaraan tälläisella idealla.  


Avaan liukuoven selästä käsin, joka saa aikaan säpsyntää hevosen osalta. Pääsemme ovesta ulos ja suuntaan kiertämään kentän ja derbykentän. En edes ajattelekaan lähteväni pois pihapiirin läheisyydestä. Kierros sujuu hyvin lukuunottamatta muutamia kauhun hetkiä, luultavasti tontut kurkkivat. Palaan tammatalliin ja laskeuden alas selästä. Puran Ginnyn nopeasti ja vien sen karsinaan siksi aikaa, että saan selville, miten tarhaus ja laumaan sopeuttaminen käytännössä toteutetaan. Penna lupaa huolehtia asiasta, joten annan Ginnylle namin, palautan tavarat paikalleen ja suuntaan katsomaan millainen kaaos uudessa asunnossani on.  

Ginnyn päiväkirja Ginnym10
Lena H.
Lena H.
Hevosenomistaja

Ikä : 43
Viestien lukumäärä : 10

Isabella S., Jemiina R., Jusu R., Inna P., Sarah R., Anton S., Lauri M. and Katherine J. like this post

Takaisin alkuun Siirry alas

Ginnyn päiväkirja Empty Vs: Ginnyn päiväkirja

Viesti  Lena H. 16.01.22 16:43

Hankilaukkaa
Ginny ja minä ollaan pidetty taukoa vakavammasta treenaamisesta ja sen sijaan ollaan maastoiltu, hölkkäilty tai ajettu.
Ginnyn päiväkirja Hankil10
Lena H.
Lena H.
Hevosenomistaja

Ikä : 43
Viestien lukumäärä : 10

Isabella S., Matilda T., Inna P., Sarah R., Louna R. and Jenna A. like this post

Takaisin alkuun Siirry alas

Ginnyn päiväkirja Empty Vs: Ginnyn päiväkirja

Viesti  Lena H. 01.02.22 15:12

1.2.2022.

Laitan jalustimen jalkaan ja nousen malttamattoman hevosen selkään. Suoristan viltin ja laitan ohjat ojoon. Pyydän Ginnyn kävelemään uralle. Ginnyn sieraimista nousee höyryä, kun hevonen tyytyväisesti tallustaa. Hetkosen käveltyämme parkkeeraan Ginnyn katsomon eteen ja noukin viltin pois ja heitän sen laidalle. Viltti tömähtää laitaa vasten ja Ginny säpsähtää. “Ihan kuin me ei oltais tehty tätä tuhat kertaa aiemminkin”, päivittelen hevoselle. Otan ohjat käteen ja alan verryttelemään tammaa. Annan Ginnyn ravailla pitkällä kaulalla, mutta kuitenkin keskittyen. Väistätän toiseen suuntaan ja sitten takaisin toiseen suuntaan. Ginny tuntuu hieman oudolta. Se puree koko ajan oikeaan ohjaan. Päätän jatkaa ratsastusta vaikka Neiti ei ole aivan normaalin tuntuinen.Vaihdan suuntaa ja protestointi kasvaa. Päätän kokeilla vielä laukkaa, jos se avaisi lihaksia ja saisi epämukavuuden tunteen pois. Annan laukka-avut ja vastaukseksi saan mojovan pukin. En pyydä enempää vaan hyppään alas satulasta ja pyydän samaan aikaan maneesissa olevaa Petraa katsomaan ontuuko Ginny, kun juoksutan sitä. “Ei se ainakaan näytä ontuvan”, Petra toteaa.

Kiitän häntä samalla löysäten satulavyötä ja talutan Ginnyn takaisin talliin. Hoitaessa en ollut havainnut mitään outoa, Ginny oli ollut normaali herkkä itsensä. Mikään jalka ei ollut myöskään turvonnut, ei ollut haavoja, vatsa ei aristanut enkä löytänyt myöskään muuta ilmeistä vikaa. Kysyn Pennalta, joka tulee käytävällä vastaan oliko hän havainnut mitään outoa Ginnyssä. “En mä huomannut mitään ihmeellistä. Se leikki tyytyväisesti muiden kanssa laumassa”, Penna vastaa. “Okei. Ginny oli vaan erittäin outo ratsastaessa, se pukitteli ja puri toiseen ohjaan ja oli vaan ylipäätään tyytymätön. Ei se yleensä kiimassakaan ole tällainen”, sanon Pennalle. “No, jos sen antaa levätä pari päivää ja käy vaikka maastokävelyillä ja katsoo ratkeaako tilanne sillä? Ehkä sille vois myös antaa psyllium-kuurin”, Penna ehdottaa. “Joo, kiitos. En kyllä yhtään enempää kaipaisi huolia tällä hetkellä”, sanon Pennalle avaamatta tilannetta sen enempää.

Talutan Ginny hoitopaikalle ja otan varusteet pois kaikessa rauhassa. Käyn tamman vielä läpi hitaasti koko ajan tarkkailen hevosen reaktioita. Ginny seisoo korvat hörössä paikallaan kuin tatti. “Ei sitten mitään vinkkiä. On tämä kai parempi tilanne kuin sillon kun tulit”, totean Ginnylle. Heitän loimet vielä selkään ja vien tamman takaisin tarhaan. “Kai tämä tästä”, huokaan itsekseni miettien samalla muita sen hetkisiä ongelmia.
Lena H.
Lena H.
Hevosenomistaja

Ikä : 43
Viestien lukumäärä : 10

Anton S. and Jenna A. like this post

Takaisin alkuun Siirry alas

Ginnyn päiväkirja Empty Vs: Ginnyn päiväkirja

Viesti  Lena H. 06.02.22 20:32

Hengailua 6.2.2022.
Lena avaa Ginnyn karsinan oven ja pujahtaa karsinaan, jossa Ginny rouskuttaa tyytyväisesti heiniään. Hän tarjoaa porkkanaa tammalle, joka ei huomaa sitä ensin alkuun ollessaan niin keskittynyt heiniin. Lopulta Ginny huomaa porkkanan ja hamuilee sen suuhunsa. Lena rapsuttaa Ginnyä ja sen jälkeen valuu lattialle. Hän hautaa päänsä käsiinsä ja vetää syvään henkeä.

Sen lisäksi, että suvusta kuolee ihmisiä kuin taivaalta sataa vettä, Ginnyllä on mysteerinen vaiva, toinen koirista on kuin demoni hetkittäin ja toisen koiran kunto on mennyt 5-kertaa viikolla salilla käyvästä lihaksikkaasta miehestä 80-vuotiaaseen setäpappaan, joka jollain ilveellä juoksee vielä maratoneja eli ehkäpä ei sittenkään niin huonoon suuntaan, kuin olen ajatellut. Kaiken lisäksi töissä tiimiini on tullut tämän maan kusipäisimmät kusipäät, jonka ei sinänsä enää pitäisi hetkauttaa minua, koska olen työskennellyt kohta 20-vuotta miesvaltaisella alalla, jossa olen usein ainoa nainen tiimissä. Mutta sitä en ymmärrä, miten näille kusipäille on niin vaikea ymmärtää, että MINÄ, NAINEN voin olla parempi kuin he asioissa, joita he ovat tehneet kaksi vuotta ja minä kymmenen vuotta ja kuinka joka kerta kun teen näitä asioita, tulee joku näistä idiooteista neuvomaan minua asiasta, josta heillä ei ole mitään hajua.

Jos palaamme näihin sukulaisiin, joita kuolee yhtä paljon kuin ikkunoiden välissä on kärpäsiä, voin vain todeta, että onneksi sukumme on yhtä laajalle levinnyt kuin rutto oli aikanaan.  Toisin sanoen suurin osa kuolleista sukulaisista on sellaisia, jotka olen nähnyt korkeintaan kerran elämässäni. Muutamat ovat kuitenkin olleet erittäin läheisiä, kuten tätini ja serkkuni, joiden menehtymisen seurauksena viikatemies on vienyt kyllä vireyden ja iloisuuden myös mukanaan.

Ginny painaa päänsä Lenan syliin ja Lena vetää Ginnyn syvään syleilyyn.  He pysyvät hetken rauhassa ja sitten Lena rapsuttaa Ginnyn kaulaa ja Ginny huokaisee. “Niinpä, Neitiseni, niinpä”, Lena huokaisee takaisin. Lena nousee ylös ja antaa vielä hyvän yön suukon Ginnylle. “Joko huomenna kokeltaisiin miltä ratsastus tuntuu?”, Lena kysyy tammalta. Ginny hörähtää ikään kuin myöntävän vastauksen.
Lena H.
Lena H.
Hevosenomistaja

Ikä : 43
Viestien lukumäärä : 10

Inna P., Anton S. and Katherine J. like this post

Takaisin alkuun Siirry alas

Ginnyn päiväkirja Empty Vs: Ginnyn päiväkirja

Viesti  Lena H. 07.02.22 14:44


Back to basics 7.2.2022.

Tänään on se päivä, kun Ginny saa kertoa mitä mieltä se on ratsastuksesta. Olen harjannut tamman huolellisesti ja se on ollut erittäin osallistuvainen. Ehkä hyvä merkki, ehkä ei. Laitan satulan selkään ja kokeilen miten se istuu, jos satulan sopimattomuus olikin ongelma. Satula tuntuu kuin tuntuukin vähän kapealta, joten otan täytteitä pois romaanista. Miten tyhmä ihminen voikin olla. Kiinnitän ratsastusloimen ja suitsin Ginnyn. Kuolaimeksi on tänään valikoitunut pelham, koska Ginny tunnetusti kerää virtaa vapaiden jäljiltä ja tunne on se, että en halua tänään kuolla. Talutan Ginny ulos ja nousen maasta selkään. Kello on sen verran, että maneesissa on ruuhkaa, joten suuntaamme nokkamme kentälle hankeen.

Ginny kävelee tarmokkaasti hangessa tarkkaillen valppaasti ympäristöä. Kerään ohjat ja alan työskentelemään Ginnyn kanssa käynnissä. Tehtäväksi valikoituu yksinkertainen kolmikaarinen kiemuraura, joka osoittautuukin aika haastavaksi Ginnyn tuijotellessa laitoja ja ylipäätänsä Ginnyn kiemurrellessa ympäriinsä. Ginny tuntuu kuitenkin tasaiselta molemmilla ohjilla, joka on huomattava parannus. Siirrän Ginnyn raviin ja joudun vähän tarraamaan ohjiin Neidin lähtiessä niin innokkaasti raviin. Tämä tarraus saa aikaan protestointia muun muassa pystyynhyppimistä ja pukittelua. Pahoittelen Ginnylle ja alan tekemään ympyräkahdeksikkoa ravissa. Ginny ravaa rytmikkäästi avoimessa muodossa. Kehun Ginnyä vuolaasti ja päivittelen sitä kuinka typerä olinkaan, että en huomannut, että satula ei sopinut enää täydellisesti.

Siirrän Ginnyn käyntiin ja annan sille hetkeksi vapaat ohjat. Kerään kuitenkin nopeasti ohjat takaisin käteen, kun muistan että Ginny ehti lomailla viikon. Ginny vahvistaa päätöksen loikkaamalla sivuun, kun tuuli puhaltaa. “Otetaan vielä yhdet laukkapätkät täällä hangessa ja voidaan sitten mennä tekemään pitkät loppukäynnit ratsastuspuistoon”, puhelen Ginnylle. Nostan laukan pitkän sivun alussa ja pidän ohjat napakasti kädessä ja hidastan Ginnyä istunnalla. “Eipä ollakkaan Kentucky Derbyssä”, tokaisen Ginnylle, kun tamma olisi sinkoamassa maan kiertoradalle ollessaan innoissaan. Laukkaan pitkän sivun ja siirrän Ginnyn käyntiin. Teen takaosakäännöksen, joka on erittäin kiireinen ja nostan laukan toiseen suuntaa. Tähän suuntaan Ginny pysyy jo paremmin housuissaan, joten laukkaan koko kentän ympäri. Siirrän Ginnyn käyntiin ja teen vielä uudestaan takaosakäännöksen. Toinen yritys lähestyy jo ihan tyydyttävää numeroa kouluradalta. Otan suunnan pois kentältä ja kohti ratsastuspuistoa.

Ginnyn käynti keinuu rauhoittavasti ja uppoudun ajatuksiini. Siellä en kauaa ehdi oleilla, kun Ginny keksii omaa tekemistä. “Se oli varis, Ginny”, päivittelen tammalle. Ginnyn tempaus inspiroi minua hiomaan meidän keskikäyntiä, joka on jostain syystä ollut vaikein asia viime kauden kilpailuissa. Aina tuli joko paarma häiritsemään tai Ginny tuijotteli johonkin tai Ginny oli niin täpinöissään, että se rikkoi raville. Tämän kauden tavoitteena onkin saada rauhaa radoille sekä ehjiä ratoja. En ole vieläkään etsinyt valmentajaa Auburnista, mutta kai sekin tulisi kohta tehdä. Amanda Sokka ei varsinaisesti innosta valmennustyylillään, mutta Amanda olisi varmasti tehokkain valmentaja meidän tavoitteet huomioon ottaen. Valmentautuminen tuntuu kuitenkin tällä hetkellä stressaavalta, joten olemme Ginnyn kanssa puuhailleet kaikkea muuta. Kohta kuitenkin pitäisi alkaa tekemään kisasuunnitelmia ja päättää haluaako itse kilpailla vai pitäisikö Ginnylle etsiä toinen ratsastaja kilpailemaan. “ Vai pitäiskö meidän tehdä, Ginny, susta kenttähevonen. Mitäs siihen sanoisit?”, sanon tammalle, “ei kai se niin huono uravalinta olisi. Sulla ei ehkä vaan ole sitä kapasiteettiä niihin hommiin eikä toisaalta rohkeuttakaan”.

Käännymme Ginnyn kanssa takaisin tallia kohti menevälle polulle. Loppumatka tallille menee leppoisasti kävellessä. Tallin pihassa hyppään alas kyydistä ja annan palan porkkanaa Ginnylle. Talutan Ginnyn karsinaan ja otan varusteet pois. Lisään vettä mössöön ja tarjoan mössön Ginnylle. Ginny sukeltaa mössöön ja yritän parhaani mukaan vältellä mössöistä turpaa. Kuten yleensäkin epäonnistun yrityksessäni täysin ja joudun tyytymään siihen, että pyyhin mössöt kädestäni. Loimitan Ginnyn ja katson vielä, että kaikki tavarat ovat oikeilla paikoilla. Huikkaan heipat ja suuntaan parkkipaikalle kohti uutta Teslaani, jonka olin tilannut aikoja sitten, mutta toimitusvaikeuksien vuoksi sain vasta nyt. Tavallaan olen tyytyväinen viivästykseen, koska milloinka uusi auto ei olisi paras piristys. No, ehkä uusi hevonen olisi vielä parempi.
Lena H.
Lena H.
Hevosenomistaja

Ikä : 43
Viestien lukumäärä : 10

Rasmus A., Jusu R., Anton S. and Jenna A. like this post

Takaisin alkuun Siirry alas

Ginnyn päiväkirja Empty Vs: Ginnyn päiväkirja

Viesti  Lena H. 13.07.22 22:51

Sommersolver pe 8.7.2022 #SSV2022
VaB 58,113% 47/61
VaA 70,063% 3/33

Lena vilkuili hermostuneesti kelloaan verryttelyssä. Ginny tuntui auttamattoman jännittyneeltä eikä vaikuttanut siltä, että se siitä rentoutuisi ennen rataa. Lena ojensi tammalle pitkät ohjat ja päätti lähteä vähän soitellen sotaan. Lena kuuntelee tarkasti valmistautuvia ratsukoita ja siirtyy omalla vuorollaan valmistautumaan.

“Ja seuraavan Lena Hjorth hevosella Moorlands Guinevere”, kajahtaa kaiuttimesta. Lena kerää ohjat ja toivoo parasta, koska hän ei tehnyt juuri ollenkaan verryttelyä. Ginny tuntuu jo rennomalta ja Lena saa toivoa radalle.

Lena kokoaa Ginnyä vielä vähän ja sitten kajahtaakin jo kello lähdön merkiksi. Lena kääntää Ginnyn pituushalkaisijalle ja siitä alkaa heidän rata. Ginny oli koko radan enemmän ja vähemmän jännittynyt ja lyhyen verryttelyn vuoksi liikkeet jäivät vaisuiksi ja jäykiksi. Tästä syystä ymmärrettävä tulos 58,113%.

Lena vie Ginnyn takaisin karsinaan ja antaa tammalle juotavaa samalla miettien strategiaa, miten saisi tamman rentoutumaan seuraavalle radalle. Lena päättää aloittaa verryttelyn maastokävelyllä ja sitten mennä kokeilemaan menoa hektiseen verryttelyyn.

Lena oli ehtinyt purkaa Ginnyn varusteet luokkien välissä, joten kun luokan alku lähenee, alkaa Lena korjata Ginnyn sykeröitä ja pikku hiljaa varustaa tammaa. Lena tarkistaa omatkin varusteensa ja lähtee taluttamaan Ginnyä kohti kisakenttiä. Ginny pärskähtelee vieressä kuitenkin valppaasti tarkkaillen ympäristöä. Lena taputtaa tammaa rauhoittavasti samalla kun kiristää satulavyötä. Lena ponkaisee satulaan ja antaa Ginnyn valita suunnan rennossa käynnissä. He kävelevät  vartin lenkin ympäri kisa-alueen maastoja ja Ginny tuntuu pudistavan kaiken jännityksen pois itsestään.

Verryttelyssä Lena kerää ohjat ja Ginny tuntuu aivan eri hevoselta. Jos aiemmassa verryttelyssä alla oli Haasin formula-auto, nyt on alla Ferrarin formula-auto. Ginny lähtee alusta alkaen työskentelemään lennokkasti, ryhdikkäästi ja rennosti. Lena pitää verryttelyn lyhyenä aivan toisista syistä kuin aikaisemmassa verkassa. Kun tulee vuoro lähteä radalle, on Lena ja Ginny kumpikin itsevarmoja ja rentoja. Se palkitaan, koska rata sujuu uskomattomasti ja prosentteja tulee 70,063%. Se riittää kolmannelle sijalle kova tasoisessa luokassa ja Lena on syystäkin erittäin tyytyväinen. Valmistautuminen kisoihin ei ollut mitään parasta, nimittäin Lena ja Ginny painelivat pitkin peltoja ja järviä kuukauden ajan kisoja ja vasta viikko ennen lähtöä Lena ja Ginny tekivät muutamat koulutreenit. Ei vanhat jutut tietystikkään mihinkään unohdu, mutta voisihan niitä hioa paremmiksi.
Kunniakierrosta laukatessa Lena hymyili korvasta korvaan.
Ginnyn päiväkirja Palkin11
Lena H.
Lena H.
Hevosenomistaja

Ikä : 43
Viestien lukumäärä : 10

Jusu R., Inna P., Sarah R. and Jesse A. like this post

Takaisin alkuun Siirry alas

Ginnyn päiväkirja Empty Vs: Ginnyn päiväkirja

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa