Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sylvin päiväkirja

Siirry alas

Sylvin päiväkirja Empty Sylvin päiväkirja

Viesti  Anton S. 09.12.21 12:45


Sylvin päiväkirja Sylvipaa

Kallan Sycamoresuomenpuoliverinen, 165 cm
tamma, ruunikonkimo
omistaja Isabella Sokka
ylläpitäjä Anton Seljavaara

Omat sivut

_________________
Esittely
Tilannetopic
Anton S.
Anton S.
Vuokraaja

Avatar © : VRL-11936
Ikä : 28
Viestien lukumäärä : 615

Jemiina R. and Inna P. like this post

Takaisin alkuun Siirry alas

Sylvin päiväkirja Empty Vs: Sylvin päiväkirja

Viesti  Anton S. 22.12.21 23:24

19.12.2021 - Seppele CUP. joulun osakilpailu


Puhelin kiljui yöpöydällä herätystään ja turhautuneena kurotin kapistuksen käteeni, painoin torkkua ja vetäisin vieressäni makaavan norjalaisen kainalooni. Suukotin hellästi hänen kaulaa, sain vastaukseksi tyytyväisen naurahduksen ja pian nainen kierähti ympäri, jotta saisin huuleni hänen huulilleen.
"Morning", blondi hyrisi tyytyväisyyttään.
"Morning", hymähtelin.
Olin tullut Liekkijärvelle Sylvin kanssa jo eilen, koska pitihän minun päästä nukkumaan kahden viikon tauon jälkeen Sonian viereen. Se kun oli gaala-illan jälkeen lähtenyt "piipahtamaan" kotimaassaan ja tuli sitten takaisin Seppeleen kisoihin.
Vedin naisen vielä lähemmäs itseäni ja pusuteltiin siinä hetki ennen kuin kännykkä ilmoitti torkku-ajan menneen umpeen. Nappasin puhelimen uudelleen käteeni ja viskasin sen johonkin majatalon huoneen nurkkaan.
"Anton!" Sonia nauroi. "Pitää nousta! Tulee muuten kiire!"
"What ever", murahdin, kierähdin naisen päälle ja lukitsin katseeni sen silmiin. Ei mua sillä hetkellä voinut vähempää kiinnostaa mitkään kilpailut. Huomioni oli jossain ihan muualla.
Sonia nauroi, suuteli poskeani ja pienillä voimillaan pukkasi minut pois päältään.
"Seriously", blondi kikatti, muttei estellyt kun vedin sen vuorostaan mun päälle.
"On meillä vielä vähän aikaa..."

Mutta lopulta oli lähdettävä aamupalalle sekä kisa-alueelle. Sylvi näytti jokseenkin happamalta väliaikaismajoituksessaan eikä näyttänyt leppyvän, vaikka kuinka sitä rapsuttelin ja "lämmittelin" puolelleni. Naiset.... Ei kun...
Sonia oli kaikonnut auttamaan tallikaveriaan, Ronjaa, hevosensa kanssa. Olin kyllä yrittänyt taikoa kasvoilleni koirapentu-ilmettä, jotta se ois jäänyt minun kaveriksi siihen, mutta ilmeisesti ilme oli ollut lähempänä ripulista kärsivää kapista rakkia, sillä Sonia oli vain nauranut ja todennut, että aikuinen mies varmaan pärjäisi yksinkin.
"Ja aikuinen nainen!" yritin vielä, mutta turhaan.

Ei mun kauaa tarvinnut yksin olla, sillä Jennakin oli saapunut Auburnista kisailemaan Seppeleeseen.
"Jatkoille tänään?" se ehdotti.
Kohautin harteitani hymyillen. Viimeksikin oli ollut ihan kivaa, varsinkin kun ei tarvinnut itse ajaa. Seuraavana aamuna oli kyllä ollut vähän vaikeaa herätä töihin, mutta ei se mitään.
"Sama diili taas? Huonommin pärjännyt on kuskina?"
"Sovittu", Jenna virnisti leveästi. "Me ollaan treenattu, joten se on varmaan sinun vuoro olla kuskina."
"Ollaan mekin, joten jää nähtäväksi", nauroin enkä ees valehdellut! Mulla oli kova luotto meihin, sillä oltiin pärjätty kisoissa hyvin ja treenitkin oli ylläpitohevoseni kanssa kulkenut todella hyvin, vaikka Sylvi välillä oli vähän... Sylvi.

Jennan ehdotuksesta lähdettiin kävelemään rataa läpi ja spekuloitiin siinä samalla, mikä olis vaikein kohta ja niin edelleen.
Jotain siinä naureskeltiin samalla, kunnes tunsin pienen käden kiertyvän käsivarteni ympärille. Soniakin oli Ronjan kanssa paikalla, tosin toinen Norjasta tullut nainen oli jättäytynyt vähän kauemmas.
"Hei", hymyilin lämpimästi, mutta Sonian ilme ei ollut yhtään niin lämmin kuin olisin toivonut.
Jenna yskähti epämääräisesti ja jatkoi matkaansa, mikä sai vieressäni seisovan blondin silmät kaventumaan sekunniksi.
"What?"
"Nothing", Sonia hymähti.
"Aika helpon näköinen... Rata", Ronja antoi mielipiteensä.
"Niin kai", kohautin harteitani. Saattoihan se helpolta näyttää, mut miten sitten ratsastaen sujuisi, olisikin sitten ihan eri juttu.

Minä ja Sylvi oltiin ensimmäisiä, jotka sinne radalle lähti. Sylvi oli jo verryttelyssä vähän turhan säpäkällä tuulella ja toivoin, että se jaksaisi keskittyä radalla eikä sähläisi liikaa omiaan.
Hienosti se keskittyi, mitä nyt ehkä vähän meinasi olla viimeisen esteen jälkeen jarrut niin sanotusti hukassa. Puhdas rata kuitenkin ja jos ei olisi ollut uusintakierrosta, oltais varmaan ajanpuitteissa tultu vähintään kolmanneksi.
Mutta uusintakin piti ratsastaa. Ehkä mulla (kerrankin) oli liian suuret luulot itsestäni, sillä ajattelin meidän nappaavan ruusukkeen näistäkin kisoista. Yritin kääntää Sylviä liian tiukalla kurvilla yhdelle pystyesteelle, mistä tamma veti herneet nenäänsä, pukitti ja meinasin mennä tekemään makuarviota areenan pohjasta. Selässä pysyin kuitenkin, sain kerättyä niin itseni kuin Sylvinkin takaisin siihen hetkeen silmänräpäyksessä, mutta este tuli eteen liian nopeasti eikä hyppy onnistunut. Tai no, melkein onnistui, mutta takajalka pudotti ylimmän puomin kenttään.

"Kuski!" Jenna nauroi, kun oli itse ratsastanut kaksi puhdasta rataa. Ei sillekään ruusuketta suotu, mutta pärjäsi kuitenkin paremmin kuin minä.
"Ensi kerralla sitten taas sinun vuorosi", ilmoitin.
Hoidin Sylvin ja kipitin sitten kiireen vilkkaa katsomaan seuraavaa luokkaa. Ronja starttaisi siinäkin, joten Sonia olisi sitä katsomassa myös.
"Lähdettekö te heti tämän jälkeen?" kysyin blondilta, joka vain nyökkäsi vastaukseksi.
"Hmph, olisitte jääneet vielä yhdeksi yöksi", haaveilin ja rutistin pikkuisen blondin kainalooni. Mutta kotimatka heillä olisi pitkä ja Sonia tulisi muutenkin heti perjantaina takaisin.
Nainen nimittäin tulisi jouluksi minun luo, tai no oikeastaan minun äidin luo. Minä menisin sinne jo torstai-iltana ja hakisin perjantaiaamuna Sonian Oulun lentokentältä. Jännää!

_________________
Esittely
Tilannetopic
Anton S.
Anton S.
Vuokraaja

Avatar © : VRL-11936
Ikä : 28
Viestien lukumäärä : 615

Jemiina R., Jusu R., Sarah R. and Katherine J. like this post

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa