Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pisces, Kalla CUP:n 1. osakilpailu

Siirry alas

Pisces, Kalla CUP:n 1. osakilpailu Empty Pisces, Kalla CUP:n 1. osakilpailu

Viesti  Isabella S. 09.02.21 15:06

♓ Pisces – Kalat ♓
(Kalla CUP:n 1. osakilpailu)
#kallacupkalat #kallacup2021

Aikataulu:

Kenttäratsastus 19.–21.2.
VIP torstaina 18.2.
Esteratsastus 26.2.
Kouluratsastus 27.2.
VIP torstaina 25.2.

🐟 Tervetuloa osallistumaan! 🐟

After ride
Kallan Krouvissa
- Illanistujaiset, lauantaina 27.2. (klo 02 asti)
- Ei pukukoodia (ei yksityistilaisuus)

Osakilpailun tuotokset
Tuotosten tekeminen vapaaehtoista, tulokset arvotaan normaaliin tapaan.
Osakilpailun tuotosten virallinen tunnus #kallacupkalat


Aihe 1: Inspiroituminen horoskoopeista, sovellettavissa vapaasti
Muut aiheet: Ehdota omaa tuotosaihettasi tässä topikissa! Voit ehdottaa aiempia suosikkejasi (Cup-tuotoksista, kirjoitushaasteista...) tai keksiä jotakin uutta. Oman ehdotuksensa saa toteuttaa itse, mutta se ei ole pakollista. Ehdotusten määrää ei ole myöskään mitenkään rajattu. Topikissa voi myös hakea itselleen kirjoitusseuraa yhteiseen tuotokseen.

➡ Vierassalonki vierailijatuotoksilleSää kilpailuviikonloppuina
❄ Maisema on talvinen: pakkasta (kenttäviikonloppuna 6–8 astetta, koulu- ja esteviikonloppuna 12–16 astetta), ajoittaista lumisadetta.TIEDOTE LUOKISTA  blue unicorn  RANKING 2021  blue unicorn  KALLA CUP INFO blue unicorn PISTEYTYS (KIRJAUTUNEILLE)
Kallalaiset: Laske omat rankingpisteesi sunnuntaihin 14.3. mennessä!


Viimeinen muokkaaja, Isabella S. pvm 18.03.21 13:36, muokattu 2 kertaa

_________________
Kartanon omistajatar
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 33
Viestien lukumäärä : 963

https://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Pisces, Kalla CUP:n 1. osakilpailu Empty Kenttäratsastus

Viesti  Isabella S. 21.02.21 15:27

♓ KENTTÄRATSASTUKSEN TULOKSET OVAT RATKENNEET! ♓

Auburnin kartanon Tammi-areenalla koettiin jännittäviä hetkiä ratsastuksen kuninkuuslajin parissa. Perjantainen koulukoe alkoi tasokkaasti ja maneesissa nähtiinkin useampia yli 70-prosentin tuloksia. Päätuomari A. Sokka tahtoo kuitenkin huomauttaa, että antoi kerrankin armoa kenttäratsastajille kouluratsastusyrityksissään ja että tämä oli erityisen armollinen tulokaskilpailijoille (toim.huom. ei omasta aloitteestaan, vaan CUP-neuvoston suorasta käskystä olla kannustava). Arvostelupapereissa saattaa silti näkyä sihteeri E. von Brandtin säntillisellä käsialalla kirjoitettuja tuomarin huomautuksia siitä, miten ratsun laukka "näytti aivan estehevoselta" tai kuinka ratsastajan olemus "huokui kenttää". Näistä ei pidä ottaa itseensä! Myös mahdollinen kommentti "ratsukko väärässä lajissa" on tässä tapauksessa suurin mahdollinen kehu, ja merkitsee erinomaista koulukokeen suoritusta.

Lauantainen maastokoe oli jälleen kilpailuiden kohokohta ja odotetuin osakoe. Aiemmista Kalla CUP-osakilpailuista poiketen radat oli suunniteltu aavistuksen helpommiksi, jotta maastokokeen opettavainen luonne ainakin helpommilla luokkatasoilla toteutuisi. Halliolosuhteissa radat ovat luonnollisesti myös lyhyempiä, joten kuten suorituksista nähtiin, ihanneaikaan tähtääminen oli helpompaa. CIC3-tason teknistä ja haastavaa koetta lukuun ottamatta muilla luokkatasoilla nähtiin jopa täysin puhtaita suorituksia! Tosin myös kolmen tähden kokeessa nähtiin erinomaisia suorituksia; näyttävimpänä Shermanin nousu koulukokeen viimeiseltä sijalta maastokokeen voittajaksi. Välituloksissa olikin monen luokan kohdalla jännittävää: tilanne oli monen sijan kohdalla erittäin tasainen, sillä virhepiste-erot olivat pieniä.

Sunnuntain rataestekokeen aamuna kaksi ratsukkoa, CIC2-luokan JS Blossom sekä CIC3:n Luciferian Rosary STC, eivät läpäisseet toista hevostarkastusta. Kilpailueläinlääkäri Merja Niiranen hylkäsi ratsukot hetken harkinnan jälkeen, sillä kummankin puoliverisen liikkeiden puhtaudessa oli maastokokeen jäljiltä jonkin verran sanomista. Näennäisesti hyvin mennyt edellispäivän maastokoe painoi kyllä yleisesti ottaen useammankin ratsukon jalkoja. Virhepisteiltä ei estekokeessa säästytty, vaikka jokaisessa luokassa puhtaita ratoja jonkin verran nähtiinkin. CIC3-luokan huippuhevoset todistivat tässä kilpailukuntonsa: kovimmassa luokassa nähtiin eniten rataestekokeen nollaratoja. Ehkä huikeimman nousun tuloslistalla teki luokassa kaksi kertaa startannut Merikanto ykkösratsullaan Vargaz, sillä estekokeen voitto ratkaisi välitulosten tiukan tilanteen heidän edukseen.

Lopullisissa tuloksissa tulokasluokan voittoon (ja 1 500 v€:n tilisiirtoon) ylsi Vilja Hoivisto puoliverisellään Honey Berry Sling. Ratsukko teki tasaisesti hyvää tulosta jokaisessa osakokeessa ja pudotti näin ollen Monterosan ja Alsilan estekokeen jälkeen sijoituksissaan. Toisessa luokassa Iina Lahtinen täysiverisellään Billingsley säilytti johtoasemansa estekokeen jälkeenkin, vaikka piste-erot olivatkin tuloksissa lopulta todella pienet. CIC2-luokassa taas nähtiin kilpailuiden paras tulos: Rose O'Brien pesi puoliveriset brittiläisellä ratsuponiorillaan Rushock Smoochum. Poni loisti erityisesti maasto- sekä estekokeissa (joskaan ei epäonnistunut koulussakaan). O'Brien ja puoliksi täysiverinen Rushock Smoochum kuittasivatkin itselleen 2 000 v€:n voittosumman sekä tämän osakilpailun kenttämestarin tittelin. Onnea! Luokan toisesta sijasta käytiin myös erittäin tiukka kamppailu, sillä O'Sullivan ja Tammipuro olivat tuloksissaan tasavirhepistein. Maastokoe kuitenkin ratkaisi sijoituksen irlantilaisen eduksi.

Viimeiseksi ratsastetussa CIC3-luokassa tuloksissa oli jonkin verran vaihtelua osakokeittain – kukaan ei päässyt dominoimaan kilpailua aivan täysin ja haasteelliset maasto- ja estekokeet nostivat ratsukoiden virhepisteet tällä kertaa CIC2-luokkaa korkeammiksi. Voiton vei lopulta Kristian Berg, jonka ratsu JB Night Vale paransi asemiaan este esteeltä. Kärjessä keikkuneet Lovell ja Altermatt putosivat sijoituksissaan (ruusukkeet silti säilyttäen!) estekokeen jälkeen Karevaaran kiilatessa luokan toiselle sijalle.

Ensi viikolla jatketaan este- ja kouluratsastuksen parissa. Ilmoittautumisaikaa torstaihin 25.2. klo 23.59 asti.

_________________
Kartanon omistajatar
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 33
Viestien lukumäärä : 963

https://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Jusu R. and Inna P. like this post

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa