Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kaja Rajamäki | Eelan vuokraaja

Siirry alas

Kaja Rajamäki | Eelan vuokraaja Empty Kaja Rajamäki | Eelan vuokraaja

Viesti kirjoittaja Vierailija lähetetty 29.06.17 0:33

Kaja Rajamäki
Eelan vuokraaja

* 16-vuotias, aloittaa syksyllä lukion toisen vuosikurssin
* "naisellisen pehmeä" 165-senttinen vartalo, en sanoisi hoikaksi mutta eli ylipainoinenkaan - tytöllä itsellään on huonoja fiiliksiä leveästä lantiostaan
* kullanvaaleat, hieman laineilevat hiukset yleensä ranskalaisella letillä tai sotkunutturalla
* pisamien peittämä nenä, siniharmaat silmät ja olemattomat silmäripset
* ei meikkaa tavallisina tallipäivinä, vaikka saattaakin koulusta tulla meikattuna


Vielä vuosi sitten Kaja eli äitinsä 1800 euron kuukausipalkalla maailman ankeimmassa kerrostalossa ja oli päättänyt, ettei tule edistymään ratsastajana enää ollenkaan. Ratsastuskoulun hevoset tylsistyttivät, tai ainakin niiden osaamattomuus harmitti, ja sen takia rakas harrastus oli vähällä loppua kuin seinään.

Kaikki muuttui, kun Louis tuli. Ranskalainen isäpuoli toi mukanaan hienostuneet vinttikoiransa, punaisen Vespan sekä satojen tuhansien eurojen edestä suvulta perittyjä rahoja. Kaja ja Nora-äiti saivat tutustua outoihin oliivilajikkeisiin, Loire-laakson salaisiin viineihin sekä siihen, miltä tuntuu elää huolehtimatta rahasta joka sekunti. Tästä sai virtaa myös Kajan hevosharrastus: hänellä oli nyt varaa harkita Auburn Estaten kaltaisia tyyriitä paikkoja sekä jopa vuokrata hevosta sen sijaan, että kävisi kerran viikossa tunnilla.

* pirteä ja periksiantamaton hymynaama
* tekee rehellisesti töitä, yrittää aina parhaansa
* melko epävarma itsestään ja taidoistaan, vaikka kunnianhimoisena ei halua myöntää olevansa huonompi
* joskus harmittaa, ja silloin se saattaa tulla purettua muihin


Kaja on pastelliväreihin pukeutuva, ainapirteä tyttö, jonka päivä on hankala pilata. Monet rahan tuomat hienoudet saattavat vielä hämmentää häntä, sillä hetki sitten raha oli niin tiukalla, että housuissa oli raitoja kolmen sijasta kaksi. Kajaa voisi väittää rennoksi ja helposti lähestyttäväksi, ja jos pitää sarkastisista huomautuksista, tutustuminen on jopa kannattavaa. Hänelläkin on kuitenkin huonoja päiviä, jolloin mikään ei tunnu onnistuvan, ja silloin sosiaalisuuskin kärsii huomattavasti...

* ehdoton esteratsastaja, vuokraa Eelaa
* ennen Auburnia ratsastanut vain yhdellä tallilla ja kävi siellä yhdellä tunnilla viikossa 8 vuoden ajan
* edistyminen on kuitenkin ollut hidasta, joten taso tällä hetkellä n. heB/100cm
* tavoitteista lisää kansiossa


Kaja on ratsastaja, joka ei todella ole täydellinen. Hänen lihaksensa kaipaavat treeniä, joka paikka jännittyy tiukan tilanteen tullen ja estekorkeuden nostaminen säikäyttää silloin tällöin. Ratsastus osaa stressata häntä jonkin verran, ja sen takia välillä tuntuisi mukavammalta vain jäädä talliin harjailemaan hevosta. Luottamus ratsuun on Kajalle ensisijaisen tärkeää, ja vieraan hevosen selässä hän on oikeastaan melkoinen rautakanki, joka tuntuu unohtaneen koko ratsastuksen idean.

Esteitä hypätessä blondi tuntee kuitenkin lentävänsä. Siihen tunteeseen jää koukkuun, sillä voisi elättää itsensä. Se pakottaa nousemaan selkään uudelleen ja uudelleen, vaikka kuinka pelottaisi. Tosin pakottaminen on väärä sana - Kaja tekee sen enemmän kuin mielellään.

Ratsastusvarusteet ovat laadukkaita ja "turvallisen tuntuisia". Mukavuus on tärkeämpää kuin ulkonäkö, vaikka kisoihin tehdäänkin (neuroottisten tuntemuksien siivittämänä) siisti nuttura ja tavallisinakaan tallipäivinä ei paikalle tulla tahraisissa vaatteissa. Vakiovarusteina violetit ratsastushousut (Kajalla on näitä kaksi identtistä paria) sekä Charles Owenin klassikkokypärä.

* kotina valkoinen omakotitalo, mårbacka-pelargoniat kukkivat ikkunalaudoilla
* kulkee paikalle äidin Audin etupenkillä tai ranskalaiselta isäpuolelta omitulla Vespalla
* tallilla eväänä usein avokadosmoothie, joihin on jostain syystä ihastunut
* puhuu äidinkielenä suomea, mutta sujuvasti menee myös englanti ja ranskasta sekä ruotsista perusasiat hallussa
Anonymous
Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa