Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

White Party (CUP after ride K18)

Sivu 4 / 6 Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6  Seuraava

Siirry alas

White Party (CUP after ride K18) - Sivu 4 Empty Vs: White Party (CUP after ride K18)

Viesti kirjoittaja Sarah R. lähetetty 29.03.20 20:57

Ellen tuntui olevan hyvin samoilla aaltopituuksilla Sarahin kanssa ja nainen nauroi tämän ruotsinkielisille tunnustuksille, josta ei kyllä ollut ainakaan niin humalassa ihan varma. Kai se jotain puhui siitä, että he olivat kaikki hyviä tyyppejä.
"Tu también eres una buena chica", Sarah totesi ja halasi Elleniäkin yllättävässä ystävällisyydenpuuskassa.

"Mulla on jano", Sarah totesi halauksen jälkeen, mutta nopea vilkaisu baaritiskin taakse kertoi, että heitä ei palveltaisi ihan heti. Ainut vapaana ollut tarjoilija täytti shottilaseja ja lähti kantamaan niitä oluttuopin kera siihen pöytään, missä muuan Robert ja Lauri ja Isabellakin olivat.

"Haluutteko leikkiä vähän tehtävä-peliä?"
"Tietty", Sarah vastasi Aliisan kanssa melkein yhtäaikaa.
"Se, joka käy pussaamassa Isabellaa, saa ilmaisen juoman", Ellen ehdotti ja sai Aliisan ja Sarahin katsomaan toisiaan. Ellie näytti enemmän tyrmistyneeltä, kuin siltä, että olisi ottanut leikin tosissaan.

Ennen, kun Aliisa ehti saada punaisia korkokenkiään baarin lattiaa vasten, Sarah oli jo liikkeessä. Järki tuli sen verran jälkijunassa, ettei se ehtinyt saavuttaa vauhdissa liehuvaa mekonhelmaa, joka ei pysähtynyt vielä naisen pysähdyttyä täyden pöytäseurueen luokse.

"Buenas tardes a todos", Sarah huomasi Ellenin kielenvaihdoksen jäävän turhan herkästi päälle ja käänsi katseensa Isabellaan, jonka viereen oli pysähtynyt.
"Lo siento", nainen lisäsi virnistäen, antaen sitten hurmaavimman hymynsä hämätä kohdettaan ennen, kun painoi punatut huulensa perijättären huulia vasten.

Hetkeä seurasi lyhyt hämmennys, jonka aikana Sarah virnisti uudelleen.
"Sä olet hyvä tyyppi, Isabella", nainen myönsi ja palasi sitten itsevarman kävelyn kera seurueeseensa, jossa odotti ei vaan yksi, vaan kaksi keltaista drinkkiä. Se siitä sekakäytön välttämisestä, Sarah mietti kaataessaan juomaa suuhunsa.
"Ai hei Cecilia."
"Mä ajattelin kyllä kämmenselkää tai korkeintaan poskea, mutta kävi se noinkin!" Ellen riemuitsi nauraen.

_________________
Sarah R.
Sarah R.
Vuokraaja

Ikä : 22
Viestien lukumäärä : 992

Takaisin alkuun Siirry alas

White Party (CUP after ride K18) - Sivu 4 Empty Vs: White Party (CUP after ride K18)

Viesti kirjoittaja Inna P. lähetetty 29.03.20 20:58

Inna vippasi rahat taksikuskille ja suuntasi sisälle Kingiin. Hän oli ”muodikkaasti” myöhässä, koska he oli vienyt Mankin takaisin Huminaan. Verneriä nainen ei ollut saanut suostuteltua tällä kertaa mukaan, mutta eipä brunetella edes ollut aikomusta viipyä kauaa. Kingissä soi musiikki yökerhon tyyliin kovalla, kun Inna jätti pukukoodista poikkeavan harmaan villakangastakin narikkaan. Hän kiitti narikkavahtia ja työnsi paikkalapun pieneen käsivespaan.

Äkkiseltään Inna näki paljonkin tuttuja kasvoja, mutta suuntasi silti ensimmäisenä baaritiskille. Käsiin oli pakko saada jotain juotavaa.
”Laita kuusitoista senttiä kuivaa valkkaria”, hän ilmoitti baarimikolle.
Odotellessaan juomaansa Inna tutkaili ympärilleen. Hän tunnisti Milan, jonka seuraan ei aikonut hakeutua. Myöskin pari muuta oli sellaisia, joiden seuraa ei tänään kaivattu. Yksinäinen hahmo erottui nurkkapöydästä.

Oliko Hanne Rosten eksynyt jatkoille? Inna ei ollut vielä kertaakaan nähnyt naista tallinjuhlissa. Kiittäen Inna otti viinilasinsa ja lähti kohti Hannea.
”Moi”, hän tervehti. ”Ei taida olla ihan sun näköiset juhlat?”
”Aa, moi. Joo, ei. En ole varma miksi tulin”, Hanne vastasi.
Valkoinen mekko oli Hannen mielestä aivan liian värikäs. Ilman toimihenkilöiden suomaa ilmaista sisäänpääsyä, hän tuskin varsinkaan olisi saapunut Kingiin.
”Haha”, Inna nauroi, kun istahti alas. ”Sopiiko istua?”
”Siitä vain”, Hanne vastasi ja siemaisi oluttaan.

_________________
Banana Mania
Inna P.
Inna P.
Hevosenomistaja

Avatar © : VRL-05265
Ikä : 25
Viestien lukumäärä : 372

http://valhekuva.net/muut/bansku.html

Takaisin alkuun Siirry alas

White Party (CUP after ride K18) - Sivu 4 Empty Vs: White Party (CUP after ride K18)

Viesti kirjoittaja Madde H. lähetetty 29.03.20 21:10

Salma ehti juuri ilahtua siitä, että Isabella vaikutti oikeasti kiinnostuneelta tekemään jotain tallienvälistä, kun pöytään oli jo pyrähtänyt vieras tummatukkainen nainen. Salma ei saanut selvää hänen sanoistaan - ei oikeastaan tajunnut mitä hän pöydässä teki - mutta äkkiä nainen painoi huulensa Isabellan huulille, hymyili leveästi ja asteli sitten askel keinuen kauempana olevaan seurueeseen.

Salma käänsi katseensa Isabellaan, jonka suu oli jäänyt yllättyneellä tavalla hiukan raolleen. Hän kumartui lähemmäs ja hymyili Isabellalle.

"Oliko toi..." Hän ei tiennyt mitä sanaa käyttää. Tyttöystävä? Puoliso? Hän ei ollut tiennyt, että Isabellalla oli tyttöystävä. Mutta mikä muu tämä yllättävä tummatukkainen suukkosuu olisi voinut olla?

Hän vilkaisi vierasta tummatukkaa ja huomasi Aliisan - tai oikeammin naisen punaruskeaa tukkapehkoa ei voinut olla huomaamatta. Pian voisi olla hyvä tilaisuus jututtaa häntä Koivuun liittyen.

Salman ja Aliisan katseet kohtasivat huoneen poikki, ja jos Salma ei nähnyt värivalojen läpi väärin, oli Aliisan heittämä hymy melkein julkea.

Outoa.
avatar
Madde H.
Hevosenhoitaja

Avatar © : Anne L.
Ikä : 26
Viestien lukumäärä : 37

Takaisin alkuun Siirry alas

White Party (CUP after ride K18) - Sivu 4 Empty Vs: White Party (CUP after ride K18)

Viesti kirjoittaja Ellie von B. lähetetty 29.03.20 21:18

Sarah ja Ellen tuntuivat olevan samalla humalatasolla, joka oli Ellien mielestä jo siinä rajoilla, että kohta olisi hyvä lähteä kotiin, ennen kuin pahempaa nolaamista tapahtuisi. Tämän ajatuksen jälkeen tapahtumat lähtivät kuitenkin lapasesta, kun Ellen ehdotti tehtäväpeliä. Jo pelin nimen kuullessaan Ellie oli päättänyt, että hän ei takuulla osallistuisi mihinkään lapselliseen leikkiin, jossa joutuisi suorittamaan noloja tehtäviä.

Aliisa ja Sarah sen sijaan innostuivat, ja pian jälkimmäinen kipittikin jo kohti Isabellaa. Jos Ellie olisi tyrmistykseltään ehtinyt, hän olisi yrittänyt estellä brunettea, joka nyt suuteli perijätärtä suoraan suulle!

Yhtä nopeasti kuin Sarah oli kipittänyt Isabellan luokse, lähestyi hän nyt jälleen baaritiskiä. Ellen ojensi tälle juoman, Ellien vilkuillessa brunettea aavistuksen paheksuvasti. Eikö olisi jo veden vuoro? Ellie ei kuitenkaan halunnut olla tunnelmanpilaaja tyrkyttämällä jatkuvasti vettä, joten hän tyytyi siemailemaan omaa drinkkiään.

Paikalle saapunut Cee onneksi tasoitti tunnelmaa olemalla selvempi kuin muut. Ceciliasta Ellie piti ja koki tehneensä oikean valmentajavalinnan kouluratsastukseen.
”Hienot radat tänään Minan kanssa”, Ellie kehui vilpittömästi valmentajaansa.
Ellie von B.
Ellie von B.
Vuokraaja

Ikä : 21
Viestien lukumäärä : 387

Takaisin alkuun Siirry alas

White Party (CUP after ride K18) - Sivu 4 Empty Vs: White Party (CUP after ride K18)

Viesti kirjoittaja Isabella S. lähetetty 29.03.20 21:19

Isabella Sokka järkyttyi neiti Reyesin ERITTÄIN yllättävästä tempauksesta niin pahanpäiväisesti, että ilme näkyi poikkeuksellisesti hänen kasvoiltaan. Siinä eivät kerta kaikkiaan losientot auttaneet.

Reyes pötki välittömästi pakoon, jonkin lurittelun tai selittävän lauseen jälkeen kylläkin, mutta siitä ei jäänyt mitään Isabellan mieleen. Järkytys vei liikaa tilaa ymmärrykseltä.

Joku pöytäseurueen miehistä yski tuoppiinsa ja Isabella kääntyy pälyilemään seuruettaan, jonka juomat olivat hetki sitten täydentyneet. Salma ihmetteli ääneen.

"Lauri, tiedätkö sinä mikä sitä oikein vaivaa?" perijätär hämmästeli silmät suurina. Merikanto taisi olla paikallaolijoista ainoa, joka saattaisi tietää latinon aivoituksista jotakin.
"Sattuiko sille jotain kilpailuiden jälkeen?" Isabella ihmetteli edelleen ja kamppaili samalla ärsyttävää tunnetta vastaan, että huulet pitäisi nyt pyyhkiä. Oliko niihin tullut väärän väristä punaa?? Sopisiko Sarahin paahteiseen ihoon mallattu sävy Isabellan matkustuskieltovuosien kalventamille kasvoille??

Pohdinnassa ei ollut mitään järkeä, joten Isabella naukkasi ensin oman shottinsa, ja sitten jollekin muulle tarkoitetun. Yksi ei aivan riittänyt.

_________________
Kartanon omistajatar
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 31
Viestien lukumäärä : 890

http://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

White Party (CUP after ride K18) - Sivu 4 Empty Vs: White Party (CUP after ride K18)

Viesti kirjoittaja Stina E. lähetetty 29.03.20 21:31

Tanssilattialla oli tungosta ja kuumakin tuli, joten Stina päätti lähteä tankkaamaan lisää juotavaa elimistöönsä, mutta melkein kirjaimellisesti törmäsi Matildaan, joka oli jotenkin päässyt luistamaan hänen otteesta ennen tanssilattiaa.

"Huh, ihan meinaa hiki tulla", Stina naurahti mittaillen Matildaa katseellaan. Mitä ulkonäköön tuli, Stina Todellakin ymmärsi mitä Jesse naisessa näki - luonne pysyi edelleen vähän mysteerinä.
"Olisit nyt säkin tullu niin ei tarvis siinä yksin seistä."

Stina katseli ympärilleen ja huomasi toisen tanssipakolaisen nysväävän miekkosensa kyljessä jonkun pöytäseurueen luona. Hän ei tunnistanut porukasta kuin Robertin, Antonin sekä Isabellan, joka samalla hetkellä tuli Sarahin yllättämäksi.
Huvittunut naurahdus ja pikainen päänpudistus ennen kuin muisti jälleen Matildan läsnäolon.

"Onko nää bileet aina tämmösiä? Sähän oot vissii pyöriny Auburnissa jo jonkin aikaa. Jessestä en saanut nyhjättyä oikein mitään tietoa ulos... Se nyt mikään bilehile ole muutenkaan."
Stina E.
Stina E.
Kaajapurolainen

Avatar © : VRL-11936
Ikä : 30
Viestien lukumäärä : 36

Takaisin alkuun Siirry alas

White Party (CUP after ride K18) - Sivu 4 Empty Vs: White Party (CUP after ride K18)

Viesti kirjoittaja Lauri M. lähetetty 29.03.20 21:36

Lauri oli päättänyt jäädä kuuntelemaan pöytäseurueen keskustelua saatuaan itselleen ja Heidille istumapaikat. Rennoksi ajateltu keskusteluhetki keskeytyi kuitenkin Sarahin ilmaantumiseen, eikä Lauri tiennyt mihin katsoa valmennettavansa suudellessa itse Isabella Sokkaa kaikkien silmien edessä.

Jos Lauri - ja epäilemättä muu seurue - oli yllättynyt, niin oli kyllä Isabellakin.
"Sarahiako?" Lauri hymähti kaljansa takaa, koska siinä missä mies olisi normaalisti pysynyt neutraalina, antoi hän huvittuneen virneen tulla läpi juomansa äärellä. "Ei sitä mikään ainakaan päivällä vaivannut, se ratsasti varmaan parhaat prosentit mitä Vargas on oikeilla kouluradoilla saanut."

Lauri vilkaisi vaivihkaa Heidiä nähdäkseen naisen ilmeestä, mitä mieltä tämä oli juuri sattuneesta välikohtauksesta.

_________________
kenttäratsastaja ja -valmentaja (esittely)
Vargaz & Livin' Las Vegaz
Lauri M.
Lauri M.
Valmentaja

Avatar © : VRL-01725
Ikä : 31
Viestien lukumäärä : 525

Takaisin alkuun Siirry alas

White Party (CUP after ride K18) - Sivu 4 Empty Vs: White Party (CUP after ride K18)

Viesti kirjoittaja Matilda T. lähetetty 29.03.20 21:42

"Mmm-h, mieluummin en", Matilda vastasi, mutta hieman yllättäen naisen äänessä ei ollut minkäänlaista pisteliäisyyttä. Niin kävi usein alkoholin nauttimisen jälkeen, kun Matilda ei enää kyennyt kontrolloimaan jokaista elettään ja äänenpainoaan.

Matilda näki saman kuin Stinakin: Sarahin suutelemassa Isabellaa keskellä vilkkainta bileaikaa. Naisen katse seurasi Sarahia vielä hetken ja naisen päätyminen tiskille hänelle selvästi tarjotun juoman ääreen selvensi tilannetta ulkopuolisen silmin.

"Reilun pari vuotta, siihen mahtuu muutamat bileet", Matilda vastasi käännyttyään takaisin Stinan puoleen. "Hevospiireissä nämä juhlat ovat yleisesti aika... Vauhdikkaita."
Se oli ympäripyöreä ilmaus Matildalta, joka oli kuitenkin muun muassa päätynyt aiemmista juhlallisuksissa muun muassa lähtemään Jonathanin silloiselle asunnolle vaihtamaan vaatteita ja auttamaan uima-altaaseen pudonnutta Heidiä ylös.
"On Jessekin ollut yleensä mukana", Matilda lisäsi vielä ja tunsi ikävää miesystäväänsä kohtaan.
Matilda T.
Matilda T.
Hevosenomistaja

Avatar © : VRL-05265
Ikä : 27
Viestien lukumäärä : 1923

http://jinnila.altervista.org/zelia.html

Takaisin alkuun Siirry alas

White Party (CUP after ride K18) - Sivu 4 Empty Vs: White Party (CUP after ride K18)

Viesti kirjoittaja Stina E. lähetetty 29.03.20 22:14

Stina nauroi hyväntahtoisesti.
"Joo no, meidän bileet oli yleensä sitä että istuttiin Milan ja tämän lukuisten kämppisten luona olohuoneessa kalsarikännäilemässä ja jos oikein hurjaksi heittäydyttiin lähdettiin paikalliseen jossa oli meidän lisäksi ehkä kymmenkunta muuta asiakasta."

Ne olivat olleet kaikessa simppeliydessään hyviä iltoja. Ei ehkä niin tapahtumarikkaita, mutta kuitenkin.

"Noh, jospa me saataisiin se Jesse seuraavalla kerralla mukaan myös", Stina mietiskeli. "Nyt sillä oli ihan ymmärrettävä syy jäädä pois näistä kemuista. Muuten olisin jo käynyt repimässä sen vaikka korvasta tänne."
Nainen nauroi uudemman kerran ja tuuppasi sitten kevyesti Matildaa kädellään.
"Vaikka eiköhän se olis juossut sinun perässä tänne muutenkin."

"Mutta se Jessestä! Käydäänpä tilaamassa lisää juotavaa ja sitten voitkin kertoa mulle jotain itsestäsi. Ei olla oikein ehditty tutustumaan..."
Stina E.
Stina E.
Kaajapurolainen

Avatar © : VRL-11936
Ikä : 30
Viestien lukumäärä : 36

Takaisin alkuun Siirry alas

White Party (CUP after ride K18) - Sivu 4 Empty Vs: White Party (CUP after ride K18)

Viesti kirjoittaja Madde H. lähetetty 29.03.20 22:23

Vaikka pöytään olikin kannettu Isabellan kädenheilautuksen myötä uusia juomia, Salma katsoi parhaaksi suunnata tiskille ja ottaa lasillisen jotakin ei-alkoholipitoista. Häntä nauratti. Tämä Isabellan kumppani tuntui herättäneen pöydän eloon hetkeksi.

"Anteeks, mä käyn hakemassa vettä", hän sanoi Isabellalle ja muille pöydässä istujille ja nousi ylös. Päässä tuntui humahdus. Kuohuviini oli päässyt kipuamaan niskanikamia ylös pikkuhiljaa.

Salma asteli yökerhon poikki niin tasaisesti kuin pystyi. Hän yritti kuvitella istuvansa epätasaisesti liikkuvan ponin selässä - paitsi että hän seisoi - ja paitsi että ponin selässä hänellä ei olisi ollut pitkästä valkeasta mekosta huolimatta niin kuuma, että olisi tehnyt mieli mennä pihalle haukkaamaan happea.

Tiskille päästyään hän pyysi vesilasin baarimestarilta ja liu'utti sitten katsettaan pitkin huonetta. Vähän matkan päässä oli seurue, johon kuului Aliisa ja pari vierasta naista. Nyt! Hän selvittäisi, miten saisi varattua huoneen Koivusta.

Hän asteli seurueen luokse vesilasiaan pidellen ja antoi hymyn levitä kasvoilleen.

"Moi, saanko mä liittyä seuraan?" Hän kysyi seurueen kääntyessä katsomaan häntä kysyvästi. "Mä oon, hmm, Aliisan... kaveri."

Kaveri taisi olla vähän liioiteltua ottaen huomioon, että heidät oli esitelty toisilleen samana iltana, mutta Aliisa vaikutti mukavalta. Ehkä asioiden ääneen sanominen saisi ne olemaan totta.
avatar
Madde H.
Hevosenhoitaja

Avatar © : Anne L.
Ikä : 26
Viestien lukumäärä : 37

Takaisin alkuun Siirry alas

White Party (CUP after ride K18) - Sivu 4 Empty Vs: White Party (CUP after ride K18)

Viesti kirjoittaja Robert H. lähetetty 29.03.20 22:29

Robert ehti avata suunsa, mutta sanoja sieltä ei kerennyt pulpahdella Lauri Merikannon jo pyyhältäessä paikalle. Lasi huulillaan, nojautuen takaisin selkänojaan, poika antoi katseensa harhautua pöydän yli kumartuneeseen valmentajamieheen. Se ei muistanut oliko itse käynyt ikinä Laurin silmän alla, mutta muisti Laurin silti, olihan se Seppeleessä aikansa pyörinyt. Ties vaikka pyöri edelleen. Siinä ne puhuivat hevosista ja esteradoista, Aliisan tylsääkin tylsempi panokaveri ja valmentaja, josta Robert ei oikeasti tiennyt juuri mitään.

Iloinen kiljahdus jostain baaritiskin suunnalta vei pojan huomion muualle. Siniset silmät haravoivat yleisöä, ja ilokseen se huomasi tuntevansa kallalaisia enemmän kuin tajusikaan. Etenkin yhden harvinaisen tutun kallalaisen, joka pyyhälsi suurihelmaista mekkoaan pidellen pöytäseurueen luo.

“Sarah?”

Kyllä, Sarah, ja seuraavassa sekunnissa se jo painoikin huulensa kenenkäs muunkaan kuin itse Isabella Sokan huulia vasten. Sitten se katosi sinne mistä olikin ilmestynyt, pitkä tukka liikkeen mukana heiluen.

Salma oli ensimmäinen joka reagoi, ja sen kysymykseen vastasi Robert: “Nah, probably no.” Ihan asiallisella äänensävyllä, kunnes sitä alkoi naurattamaan koko kohtaus aivan valtavasti. Lauriakin alkoi jo huvittamaan, ja Salmaa, tosin kumpikaan ei nauranut yhtä vapautuneesti kuin Robert.

Sillä oli parikin arvausta Sarahin käytöksen perusteeksi, mutta mitäpä se niitä tässä seurassa jakaisi. Tosin aivotoiminta oli tässä vaiheessa eri mieltä, ja se saattoi jopa sanoa ääneen I have some ideas ennen kuin otti hörpyn kaljastaan, katse baaritiskille palannutta Sarahia edelleen seuraten.

“‘m starting to think ‘m with the wrong crowd here”, Robert totesi lopulta, ehkä eniten vieressä istuvalleen Antonille, ja katsoi sitä huvittuneena, “you’re a boring lot, you.”

_________________
Robert // Harry // tilannetopic
Robert H.
Robert H.
Kaajapurolainen

Avatar © : speep
Ikä : 23
Viestien lukumäärä : 185

Takaisin alkuun Siirry alas

White Party (CUP after ride K18) - Sivu 4 Empty Vs: White Party (CUP after ride K18)

Viesti kirjoittaja Inna P. lähetetty 29.03.20 22:38

Inna pongasi Isben suuremmassa väkijoukossa ja päätti ystävällisesti jättää Hannen omiin oloihinsa. Hanne luultavasti muutenkin suunnitteli jo poistumista.
"Illan jatkoja!".
Viinilasi kädessään brunette seuloi tiensä ystävänsä vierelle. Hän ei ollut nähnyt aikaisemmin tapahtunutta tilannetta.
"Moi!" brunette tervehti yleisesti kaikkia lähettyvillä olijoita (kirjoittajalla ei hajua keitä siellä on). "Mitäs tänne?"
Kysymyksensä jälkeen hän tyhjensi viinilasin loppuun.

_________________
Banana Mania
Inna P.
Inna P.
Hevosenomistaja

Avatar © : VRL-05265
Ikä : 25
Viestien lukumäärä : 372

http://valhekuva.net/muut/bansku.html

Takaisin alkuun Siirry alas

White Party (CUP after ride K18) - Sivu 4 Empty Vs: White Party (CUP after ride K18)

Viesti kirjoittaja Ellen N. lähetetty 29.03.20 22:50

Jos mä en ite pussailisi tänään niin joku saisi luvan pussailla. Mä en ollut ollenkaan ajatellut että Sarah tai Aliisa, mutta Sarah kävisi oikeasti pussaamassa Isabellaa. En tiiä mitä varten se sen teki mut epäilin ettei mun lupaamani juoman takia.

Sillä välin meidän seuraan liittyi rouva, esitteli itsensä käsipäivää punaposkiselle Sarahille. .
Mä tungin käteni naisen käteen sen jälkeen.

‘’Hei, See, mä oon Ellen! Mielenkiintoinen nimi. Kiva saada vanhempaakin porukkaa meidän seuraan, jos sulle annettas dare tekisiksä sen. EN mä siis meinaa että vanha oot. Minkä ikänen sä oot? Mutta vanhempi ku mä’’, höpötin pitäen edelleen kiinni naisen kädestä. Ja nopeasti vetäsin sen sitten suun eteen kun tuli valtava röyhtäys, josta ois luullut tulleen suuhun asti jotain.

Käännyin kohti baarimikkoja: ‘’Vatten TACK!’’

‘’Hej du, kan du ge mig ett glas vatten, eli lasi vettä’’, kallistin päätäni. ‘’Ei taida olla ruotsinkielentaito mitenkään vahvaa täällä rupukylässä. Hmphf.’’

_________________
I'm do, re, mi, fa, so fuckin' done with you
Ellen N.
Ellen N.
Hevosenomistaja

Ikä : 21
Viestien lukumäärä : 90

Takaisin alkuun Siirry alas

White Party (CUP after ride K18) - Sivu 4 Empty Vs: White Party (CUP after ride K18)

Viesti kirjoittaja Anton S. lähetetty 29.03.20 23:07

Anton oli kyllä huomannut Sarahin lähestymisen ja oli ollut aivan varma, että se oli Robert, jonka takia nainen sieltä kipitti, mutta ei ollut ei. Tavallaan.

Kyseisellä tempulla kyllä sai Robertin (ja muiden) huomion itseensä, joten teki melkein mieli taputtaa Sarahille, muttei hän kuitenkaan kehdannut.
Anton ei oikein tiennyt huvittiko häntä enemmän Isabellan hölmistyneen tuohtunut ilme vai vieressään istuvan miehen katse, joka seurasi Sarahia.

"Mmhmm?" Anton mölähteli kaljatuoppiinsa kulmat koholla. Mitä se Robert nyt tuolla oli tarkoittavinaan.
Joo, Sarah varmasti olisi parempaa seuraa kuin hän. Hänellä kun oli myös omakohtaista kokemusta... Tiesiköhän Robert siitä? Tiesiköhän Robert, että Anton tiesi?
Kuka tiesi ja mitä tiesi?

"Meinaatko että munkin pitäisi juoksennella pussailemassa muita tuolla tavoin niin en olis tylsä?“ mies tuhahti huvittuneena ja peitti hetkeksi suunsa nyrkin taa, sillä röyhtäisy pääsi.

"Jätän välistä. En oo tarpeeksi kännissä."

_________________
Esittely
Tilannetopic
Anton S.
Anton S.
Vuokraaja

Avatar © : VRL-11936
Ikä : 27
Viestien lukumäärä : 526

Takaisin alkuun Siirry alas

White Party (CUP after ride K18) - Sivu 4 Empty Vs: White Party (CUP after ride K18)

Viesti kirjoittaja Robert H. lähetetty 29.03.20 23:33

“Exactly! That’s the issue”, Robert ilahtui Antonin oivalluksesta niin, ettei edes ymmärtänyt puhuvansa yhä edelleen äidinkielistä vahvempaansa, normaalia rönsyilevämmällä aksentillaan. Se kilautti omaa lasiaan toisen lasia vasten ihan kysymättä, oikeastaan edes katsomatta, ja nojautui sitten vähän lähemmäs Antonia yksityistä keskustelua varten.

Yksi lasin ympärille kietoutuneista sormista osoitti baaritiskin suuntaan keräytyneitä ihmisiä, tarkalleen ottaen Aliisaa, mutta Antonin perspektiivistä katsottuna Robert-rukka saattoi nyt osoittaa ihan ketä tahansa muutakin kuin kämppistään. “I reckon you’d snog her anyway, ya dullard.”

Siinä se huomasi myös miettivänsä, että hetkinen, olivatko ne vai eivätkö olleet. Eihän ne edes hengailleet, täällä, tai Pitkän miehen kuja seiskassa juurikaan. Ja minne Josefinakin oli kadonnut? Selkänojaa vasten uudelleen nojautuessaan, Robert antoi katseensa kiertää senhetkisessä seurueessaan, josta se ei oikeasti tuntenut ketään! Isabellaa se oli vasta tänään kätellyt ensimmäistä kertaa, tuo toinen mies oli jo kasvoiltaan poikaparalle täysin tuntematon, Laurinkin se tiesi korkeintaan nimeltä ja naamalta, Antonin… No, Antonin tuntemisen se jätti mieluusti kämppäkaverilleen.

Baaritiskillä säkenöivä Aliisa oli kerännyt ympärilleen valtavan joukon naisia. Robert halusi ehkä enemmän olla siellä, ihan vain siksi, että Aliisan läsnäolo teki kenen tahansa elämästä vähän parempaa, mutta sitten siellä oli Salma ja siellä oli Sarah, ja yhtäkkiä Antonin vieressä olikin ihan hyvä olla. Ainakin tämän bissen loppuun asti.

_________________
Robert // Harry // tilannetopic
Robert H.
Robert H.
Kaajapurolainen

Avatar © : speep
Ikä : 23
Viestien lukumäärä : 185

Takaisin alkuun Siirry alas

White Party (CUP after ride K18) - Sivu 4 Empty Vs: White Party (CUP after ride K18)

Viesti kirjoittaja Sarah R. lähetetty 29.03.20 23:39

Polvia heikotti, eikä Sarah tohtinut kääntyä katsomaan taakseen jääneeseen pöytään. Salaa mielessään hän kuitenkin mietti kuinka jännittävältä päähänpisto oli tuntunut - astella juuri Robertin vierelle ja miehen sijaan kohdistaa huomionsa Isabellaan. Sarah mietti kuinka oudot välit heillä oli perijättären kanssa olleet, pääosin Thomaksen takia, mutta se kaikki tuntui kaukaiselta historialta sillä hetkellä. Sitä paitsi, Isabella oli hyvä suutelemaan, vaikkakin yllätettynä.

Ellien katse sai Sarahin tuntemaan edes ripauksen häpeää, se tunne tosin pyyhkiytyi nopeasti mielestä.

"Hyvä on, juon vettä välillä", nainen myöntyi silmiään pyöräyttäen ja mietti lisätessään Ellenin vesitilaukseen omansa, että Ellie voisi olla hieman paremmassa humalassa hieman vastaanottavaisempi hänen hölmöilyilleen.
Ainakaan hän ei sillä hetkellä mököttänyt nurkassa, kuten oli aikonut alkuillasta.

Sarah sai vesilasin eteensä eikä kehdannut lisääntyneessä seurassa kysellä seuraavien dare-tehtävien perään. Sen sijaan jalkojen tärinä alkoi toden teolla tuntua ja nainen hivuttautui hieman kauemmaksi Ellenistä, Elliestä, Aliisasta, Ceestä ja Salmasta istuakseen hetken tiskin vieressä olevalle baarijakkaralle.

_________________
Sarah R.
Sarah R.
Vuokraaja

Ikä : 22
Viestien lukumäärä : 992

Takaisin alkuun Siirry alas

White Party (CUP after ride K18) - Sivu 4 Empty Vs: White Party (CUP after ride K18)

Viesti kirjoittaja Anton S. lähetetty 30.03.20 7:24

Anton vain pudisteli päätään huvittuneena ja jatkoi kaljansa kittaamista.

Robertin seuraavat sanat meni vähän ohi, koska ei ollut Seljavaaralle suotu niin hirveästi kielellisiä lahjoja mitä vieraisiin kieliin tuli, mutta ne pienet rattaat pään sisällä pyöri sen verran että hän ainakin oletti ymmärtävänsä mitä Aliisan ja muiden suuntaan sormellaan sohiva nuori mies tarkoitti.

"Mahdollisesti, sinua en ainakaan", mies virnisti, hieraisi leukaansa ja kurtisti mietteliäästi kulmiaan.
"Mut jos jätetään laskuista ne, joita oon jo snog, eli Aliisa ja Sarah niin..."

Hmm. Niin... Lause loppui kesken, koska Anton ryhtyi pohdiskelemaan "Mitä jos"-vaihtoehtoja.
Baaritiskin naisissa oli valinnanvaraa. Salma olisi varmaan "turvallinen vaihtoehto" siinä mielessä, että oli tuntematon eikä kallalaisia toisin kuin Ellen ja Ellie. Ceestä tuli auttamatta mieleen Viivi (ei luonteensa puolesta kuitenkaan) , joten ei todellakaan sitä ainakaan. Eli Ellie tai Ellen, joista toinen oli vähän liiankin kännissä, mikä tarkoittaisi toki sitä ettei välttämättä muistaisi jos Anton sille pusun kävis antamassa ja siinä toki oli hyvät puolensa. Mutta kyllä hänen valintansa silti osui Ellieen.

Pöytäseurueesta valinta oli helppo, sillä Inna ja Heidi olivat varattuja, mutta Isabella ei (vaikka tämä mystinen Tom saattoi olla sen joku heila, mene ja tiedä). Sen jälkeen Anton voisi paeta vaikka koko maasta... Ei ainakaan kehtaisi Auburniin enää jalallakaan astua.

Martta näytti vilahtavan jossain ja Anton hymähti. Siinä olisi toki yllättävä vaihtoehto, muttei halunnut selkäänsä.
Kuten ei haluaisi myöskään Matildalta (eikä sen myötä Jesseltä). Kaajapurojen rasittava Vihreä? Ei todellakaan...

_________________
Esittely
Tilannetopic
Anton S.
Anton S.
Vuokraaja

Avatar © : VRL-11936
Ikä : 27
Viestien lukumäärä : 526

Takaisin alkuun Siirry alas

White Party (CUP after ride K18) - Sivu 4 Empty Vs: White Party (CUP after ride K18)

Viesti kirjoittaja Robert H. lähetetty 30.03.20 9:52

Ensin Robert tirskahti, huvittunut äännähdys karaten pojan kurkusta ehkä jopa vähän yllättäenkin. Antonin virne oli kevyt ja mutkaton, ja Robert tunsi olonsa kyllin vapautuneeksi todetakseen väliin: ”Please don’t, you’re not exactly my type.”

Eikä Anton ollut. Se oli kiltti ja vähän ujo, ja perin suomalainen kaikessa kalja kädessä nurkassa nököttävyydessään: milloin Kingissä pöytäseurueen reunimmaisena, milloin Pitkän miehen kuja seiskan sohvalla odottamassa Aliisaa kylpyhuoneesta. Robert mietti Kristiania, mietti Konstaa. Ensimmäinen ei ollut niinkään kiltti eikä ikinä poikaystäväkään vaikka olikin kaiken aloittanut.

Gay awakening, Aliisa oli hihittänyt eräänä kalsarikänni-iltana kaksikon vaihdellessa tarinoita menneisyydestään.

Joku toinen awakening tapahtui kun Anton jatkoi. Robert virnisti uudestaan, tällä kertaa Antonin tavalle sujauttaa sana brittiläistä slangia keskellä supisuomalaista lausettaan, mutta vakavoitui viimeistään tuttujen nimien listalle.

”Sarah?” se toisti, ja katsoi sitten Antonia toistamiseen vähän tarkemmin. ”You?”

Oli vaikea kuvitella Antonia Sarahin tyypiksi. Toisaalta, mitäpä Robert siitäkään tytöstä loppupeleissä tiesi. Oli se nähnyt Thomasin vilaukselta, ja mitä Sarah oli toisesta kertonut, oli ollut vähän helpompi vertailla kahta brittiä keskenään.

Antonin tunnustus — oliko se tunnustus vai kasuaali listaus…? — sai epämukavan piston välkähtämään pojista englantia paremmin taittavan rintakehässä. Miksi? Ei se ollut Sarahin kanssa. Kaikilla oli entisiä. Ei Robert ollut erikoinen. Sitten se siirsi baaritiskille jälleen hairahtaneen katseensa kaljaan, sivusilmällä Antonia vilkaisten. Tiesikö se edes?

_________________
Robert // Harry // tilannetopic
Robert H.
Robert H.
Kaajapurolainen

Avatar © : speep
Ikä : 23
Viestien lukumäärä : 185

Takaisin alkuun Siirry alas

White Party (CUP after ride K18) - Sivu 4 Empty Vs: White Party (CUP after ride K18)

Viesti kirjoittaja Isabella S. lähetetty 30.03.20 10:37

Isabella sulatteli yhä järkytystään, kun Inna ilmaantui jostakin vierelle iloisesti hymyillen.
"Ai mitäpä tänne", perijätär toisti yksinkertaisen kysymyksen ja lausui sitten silminnähden kimpaantuneena: "Sarah Reyes hyökkäsi äsken jostakin suutelemaan! Reyes!! Suulleni!"

Viimeisimmät sanat hän lausui kiihkeästi ja hiljaa, sillä Isabella tiesi, että henkilökohtaiset järkytykset kannatti käsitellä pienessä piirissä aivan hiljaksiin. Kohtauksen järjestäminen olisi moukkamaista, joskin viinilasinsa hän voisi kyllä täyttää.

"Muuten, ei ihmeempiä, tässä me juuri... ai", Isabella hämmentyi. Hän oli sanomaisillaan, että juuri tässä rupatteli Salman kanssa, mutta Salma oli poistunut seurueesta. "Äsh. Tom, tule esittäytymään sieltä!"

Tom mulkaisi Isabellaa pahasti. Vieressä istuvien miesten, Antonin ja sen huomattavasti humaltuneen baby-britin keskusteluissa oltiin juuri päästy kiinnostaville tasoille. Tom vetkutteli, sillä hän ei vielä tiennyt kuka oli tämä Sarah, mutta Isabella lukitsi katseensa mieheen niin vaativasti, että tämän oli pakko ärsyyntyneenä lakata salakuuntelemasta.

"Tom", se esittäytyi Innalle koruttomasti jätettyään mukavan penkkinsä.
"Tom on Ceellä töissä. Me kaikki kolme oltiin pitkään työkavereita Englannissa", Isabella selitti, selkeästi närkästyneenä herran itsensä käytöstavattomuudelle.
"Tuliko Verneri lainkaan?" perijätär sitten kyseli ja kuikuili samalla Kingin väkeä lävitse. Ei näkynyt. Jätä poikaystävä kotiin -päivä kenties?

Ehkä Isabellan ilmeiden ohjaamana, ehkä yleisesti jotenkin heränneenä Tom kääntyi Innan jälkeen Laurin ja Heidin puoleen.
"Hi, Tom. Sorry, unohhdin esittäytyä."

_________________
Kartanon omistajatar
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 31
Viestien lukumäärä : 890

http://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

White Party (CUP after ride K18) - Sivu 4 Empty Vs: White Party (CUP after ride K18)

Viesti kirjoittaja Anton S. lähetetty 30.03.20 12:28

Anton oli jäänyt punnitsemaan vaihtoehtoja Ellien ja Isabellan välillä (tasapeli), kunnes tajusi mitä oli juuri mennyt möläyttämään ja kenelle.

Tuopin reuna pysähtyi ennen huulia ja mies käänsi katseensa hitaasti Robertiin.
Hupsista saatana.

"Se oli vain sellainen... Yksi kerta", mies ähkäisi vähän hätääntyneenä ja nopeasti hörppäsi kaljansa.
Hiljaa Seljavaara! Pöydässä kun oli muitakin.

"Ei mitään vakavaa jos sitä mietit. En oo tulossa teidän väliin."

Jep, Sarah tappaisi hänet.
Siitä ei pitänyt huudella muille, mutta nyt tiesi Viivin, Jusun, Rasmuksen ja Aliisan lisäksi Robert. Hienosti.

_________________
Esittely
Tilannetopic
Anton S.
Anton S.
Vuokraaja

Avatar © : VRL-11936
Ikä : 27
Viestien lukumäärä : 526

Takaisin alkuun Siirry alas

White Party (CUP after ride K18) - Sivu 4 Empty Vs: White Party (CUP after ride K18)

Viesti kirjoittaja Cecilia B. lähetetty 30.03.20 13:24

Tapahtui Kohtaus, joka sai baaritiskin keskustelun hetkeksi taukoamaan. Cee tyrskähti Sarahin rohkealle tempaukselle, vaikka samaan aikaan koki pientä myötätuntoa ystäväänsä kohtaan. Vaikka tuskinpa Isabella tuosta rikki menisi, järkyttyisi korkeintaan muutamaksi päiväksi.

Cee kuitenkin huomasi, että Ellie oli reilusti muuta seuruettaan selvempi ja kenties hieman häpeili näiden estotonta toimintaa. Jo toistamiseen Cee sai kuulla onnitteluja menestyksestään Minan kanssa, ja olihan tamma suoriutunut älyttömän hienosti.
"Kiitos", hän hymyili Ellielle. "Sillä oli tänään hyvä päivä, keskittyminen säilyi ja möröt olivat poissa. Aina niin ei ole."

Cee höpötti hetken siitä, miten Ankka oli ollut vaisu ja varovainen; ja siitä, miten tuo esteiden lopputulos oli kenties kaiheranut Riepunkin kanssa? Liike jäi vajaaksi, joitain tehtäviä Ellie oli Ceen mielestä ehkä hieman hosunut, mutta tulos oli ollut silti ihan hyvä. Ei ratsukon parhaimmistoa, muttei itkunkaan arvoinen. Luokassa oli sitä paitsi nähty hirveän paljon erityisiä onnistumisia korkein prosentein.

Rupattelu kuitenkin tyrehtyi, kun tujakassa humalassa tehtäviään jakanut Ellen terästäytyi esittelemään itsensä.
"Joo. Cecilia oikeastaan, mutten juuri pidä siitä", Cee hymyili blondiinin ihmetellessä Seetä (vaikka samalla epäilikin, ettei Ellen välttämättä rekisteröisi vastausta). "Paljon mahdollista, että jänistäisin. Kieltämättä olen jo vanha, kolmevitonen."

_________________
Esittely
Cecilia B.
Cecilia B.
Valmentaja

Avatar © : VRL-05265
Ikä : 36
Viestien lukumäärä : 13

http://sunnuntai.altervista.org/domenica

Takaisin alkuun Siirry alas

White Party (CUP after ride K18) - Sivu 4 Empty Vs: White Party (CUP after ride K18)

Viesti kirjoittaja Heidi N. lähetetty 30.03.20 17:58

Heidiä samanaikaisesti huvitti ja kauhistutti heidän edessään toimitettu tilanne, jonka syy selvisi melko helposti, kun malttoi irroittaa katseensa häkeltyneestä Isabellasta ja seurasi Sarahia. Heidi näki kuinka tämä kaatoi hänelle ojennetun juoman kurkustaan ja koko ryhmän uteliaat katseet olivat paljastaneet teon suunnitelluksi.

Laurille Heidi pudisti huvittuneena päätään ihan vähän, samalla, kun tajusi olevansa kiitollinen ettei vedon kohteena ollut hänen oma miehensä.
Pöydän alla oli helppo sujauttaa sormet takaisin Laurin sormien lomaan. Hän osasi arvostaa, että saattoi nojautua miehen kylkeä vasten sillä tavoin julkisestikin.

"Heidi", nainen esittäytyi Tomille ja hymyili tälle niin, ettei toisen tarvinnut olla pahoillaan unohtamastaan esittäytymisestä. Siniset silmät siirtyivät katsomaan Lauria, hölmö hymy viipyi Heidin huulilla tämän odottaessa toisen esittäytyvän Tomille.

_________________
Cariad asuu Kaajapuroilla
Heidin esittely
Ajankohtaista
Heidi N.
Heidi N.
Kaajapurolainen

Ikä : 28
Viestien lukumäärä : 1044

http://teepa.net/h/cariad.php

Takaisin alkuun Siirry alas

White Party (CUP after ride K18) - Sivu 4 Empty Vs: White Party (CUP after ride K18)

Viesti kirjoittaja Lauri M. lähetetty 30.03.20 19:39

"Lauri", Merikanto esittäytyi lähes vastapäätä istuvalle miehelle, joka ei näyttänyt entuudestaan tutulta. Laurin huomio kiinnittyi nopeasti uudesta tuttavuudesta Heidiin, joka oli nojautunut miestä vasten ja jonka kosketus sai virneen polttelemaan miehen suupielessä. Se virne Laurin täytyi kuitenkin hillitä, koska mies oli pistänyt pöydässä istuessaan merkille Isabella Sokan harvinaisen tarkan ja terävän katseen.

"Haluatko sä lisää juotavaa vai esimerkiksi.. taksin?" Lauri kumartui mutisemaan Heidin korvaan. Mies vetäytyi hitaasti kauemmas kohdatakseen sinisten silmien katseen.

Siitä oli lähes vuosi, kun Lauri oli viimeksi lähtenyt yökerhosta taksilla nainen mukanaan. Silloin millään ei ollut jälkeenpäin ajateltuna ollut merkitystä, mutta Lauri antoi virneelle periksi - nyt monellakin asialla oli.

_________________
kenttäratsastaja ja -valmentaja (esittely)
Vargaz & Livin' Las Vegaz
Lauri M.
Lauri M.
Valmentaja

Avatar © : VRL-01725
Ikä : 31
Viestien lukumäärä : 525

Takaisin alkuun Siirry alas

White Party (CUP after ride K18) - Sivu 4 Empty Vs: White Party (CUP after ride K18)

Viesti kirjoittaja Matilda T. lähetetty 30.03.20 19:43

Stina oli sinnikäs, sen Matilda myönsi itselleen matkalla tiskille. Nainen tiedosti myös, ettei ruohotukka luovuttaisi hevillä - olihan se puhelias ilman alkoholin vaikutustakin. Matildan huupielillä käväisi nopea hymy, kun naisen tilaama shottirivistö ilmestyi heidän eteensä ja tämä työnsi ensimmäisen Stinan eteen.

"Mä olen ihan helvetin ylpeä eilisen voitosta", Matilda mumahti, napsautti shotin pöydän kautta huulilleen ja näytti mallia. "Sun vuoro."
Ei varmaan ollut mitenkään yllättävää, että vaati niin absurdin tilanteen saada Matilda kertomaan edes kuulumisiaan Stinalle. Violettihiuksisen naisen kasvoilla kävi taas hymy, eikä hän enää yrittänyt edes estää sitä.

Oli aika vaihtaa hetkeksi vapaalle.
Matilda T.
Matilda T.
Hevosenomistaja

Avatar © : VRL-05265
Ikä : 27
Viestien lukumäärä : 1923

http://jinnila.altervista.org/zelia.html

Takaisin alkuun Siirry alas

White Party (CUP after ride K18) - Sivu 4 Empty Vs: White Party (CUP after ride K18)

Viesti kirjoittaja Stina E. lähetetty 30.03.20 20:08

Stina mutristi aavistuksen huuliaan Matildalle, mutta nauroi sitten. Eiköhän hän saisi jotenkin naisen kielenkannat löystymään edes pikkuisen.
Onneksi shotit toimivat lähes kaikkiin.

"Syytä ollakin", hän totesi.
"Mä en kisaa. Enkä oikeastaan edes ratsasta", nainen kertoi ja hörppäsi oman shottinsa. Jos viina ei olisi kaihertanut kurkkua, olisi nainen varmaan letkauttanut jotain toisenlaisesta ratsastuksesta, mutta nyt Stina keskittyi pitämään naamansa peruslukemilla.
Illan aikana kumotut alkoholiannokset alkoivat tuntumaan jaloissa ja hänen piti hetki skarpata, ettei olisi heilunut kuin heinäseiväs.

"Sä", Stina nyökkäsi kohti shottilaseja.
Stina E.
Stina E.
Kaajapurolainen

Avatar © : VRL-11936
Ikä : 30
Viestien lukumäärä : 36

Takaisin alkuun Siirry alas

White Party (CUP after ride K18) - Sivu 4 Empty Vs: White Party (CUP after ride K18)

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 4 / 6 Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6  Seuraava

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa