Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

White Party (CUP after ride K18)

Sivu 6 / 6 Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6

Siirry alas

White Party (CUP after ride K18) - Sivu 6 Empty Vs: White Party (CUP after ride K18)

Viesti kirjoittaja Sarah R. lähetetty 02.04.20 13:31

Sarah joi shottinsa, pysymättä enää laskuissa illan alkoholiannoksissaan. Liikaa, ehdottomasti, mutta ei mitään aavistusta kuinka paljon.
"Mm, niin kai", nainen totesi ja seurasi sitten kaljatuoppien heilahtelua, välttyen onneksi itse roiskeilta. Valkoisessa mekossa ne olisivat näkyneet ihan liian hyvin.

Robertin ja Antonin yhteinen sävel tuntui olevan se, että hänen tulisi toistaa uudemman kerran illan tehtävänanto. Sarah vilkaisi kahta shottilasia vieressään, mietti missä välissä oli viskin hävittänyt ja kaatoi ensimmäisen juoman suuhunsa.

"Fine. It's not like you're going to remember this anyhow", brunette totesi sitten olkiaan kohauttaen, sillä ajatteleminen tuntui huomattavan vaikealta sillä hetkellä. Sarah lukitsi katseensa Robertiin ja ennen, kun tämä tajusi perääntyä kauemmaksi, huulet löysivät toisensa. Se oli ehkä vähän väkivaltaista, Sarah ei tiennyt maistoiko viinan lisäksi hieman verta suudelmassa, mutta varmisti sen, että pirun Robert ainakin tuntisi jotain.
Kuumotus tuntui varpaissa asti, kun Sarah päästi vihdoin Robert paran otteestaan ja virnisti leveästi.

"Thank for the drinks, love", sanat tuntuivat kevyiltä, kun Sarah taputti lähes veljellisesti toista poskelle, nojautui taaemmaksi vapauttaen melkein alleen jääneen Antonin ja kaatoi viimeisen shotin kurkustaan.

"Later, lads", latina liikahti kauemmaksi baaripöydästä, ottaen vähän tukea Antonista mennessään. Katse etsi kuumeisesti Ellietä, sillä viimeistään nyt hänen oli pakko päästä kotiin, ettei auki raottunut tunneryöpsähdys ajaisi naista pahempaan loukkuun.

_________________
Sarah R.
Sarah R.
Vuokraaja

Ikä : 22
Viestien lukumäärä : 998

Takaisin alkuun Siirry alas

White Party (CUP after ride K18) - Sivu 6 Empty Vs: White Party (CUP after ride K18)

Viesti kirjoittaja Robert H. lähetetty 02.04.20 14:31

Antonin vahvistus sai Robertin hymyilemään, ja se nojautui jo baaritiskin vasten heilauttaakseen tytön matkoihinsa shoo-eleellä, mutta toisin kävi: Sarah kurkotti vikkelästi Antonin yli (poor lad, Robert huomasi ajattelevansa ennen kun sai muuta ajateltavaa) ja painoi huulensa ahnaasti pojan virneeseen levinneitä vasten.

Suudelmassa ei ollut mitään herkkää tai kaunista, eikä Robert tiennyt vastasiko siihen hän itse vai jokin syvältä itsensä hereille nykäissyt lihasmuisti. Joka tapauksessa, pojan suu liikkui sulavasti toista vasten. Oli kuin koko baaria ei olisi ollutkaan, ja kaikista vähiten olemassa sillä hetkellä oli Anton huolimatta siitä, että Robert puristi sen baaritiskiä vasten nojannutta käsivartta tukenaan. Tyytymätön murahdus korahti pojan kurkussa kun se tunsi vihlaisun huulessaan ja tytön käden hiuksissaan.

Sitten se oli ohi, yhtä nopeasti kuin oli alkanutkin, ja Robert nytkähti tahtomattaan eteenpäin tytön asettaman vastapaineen kadotessa yllättäen. Sarahin käsi liikkui pojan hiuksista sen poskelle, ja jos Robert kuvittelikin eleessä jotain hellää, se katosi nopeasti kun se kyseinen käsi läiskähti kevyesti pojan humalasta punehtunutta poskea vasten.

“I said the ones you haven’t already”, Robert huikkasi perään päätään pudistaen ja löysi taas kerran omat jalkansa ja oman paikkansa, ottaen vastuun omasta painostaan. Lasi sen kädessä ei ollut enää kylmä, mutta siitä huolimatta poika kaatoi loputkin kaljasta kurkkuunsa. Olut vihloi suussa ja siihen sekottui hentoinen, metallinen maku.

“I think she bloody bit me”, Robert totesi, Antonille enemmän kuin kenellekään muulle, ja pyyhkäisi huolestuneena alahuultaan. “What was that about, anyway?” ja nyt se puhui suoraan Antonille. Kai ne olivat enemmän tekemisissä mitä Robert ja Sarah, ja poika herätteli toiveita siitä, että kokovalkoisiin pukeutunut mies avaisi edes vähän yökerhon ihmisvilinän sekaan kadonneen tytön sielunelämää.

_________________
Robert // Harry // tilannetopic
Robert H.
Robert H.
Kaajapurolainen

Avatar © : speep
Ikä : 23
Viestien lukumäärä : 185

Takaisin alkuun Siirry alas

White Party (CUP after ride K18) - Sivu 6 Empty Vs: White Party (CUP after ride K18)

Viesti kirjoittaja Anton S. lähetetty 02.04.20 15:46

Kävi niin kuin Anton oli ajatellutkin. Mutta oli kyllä luullut, että Sarah siirtyisi Robertin luo.
"Ihminen välissä", mies puhisi huvittuneena. Kunnon ihmissämpylä. Tai oikeastaan hampurilainen ja Anton oli ne suolakurkut, joita kukaan ei tuntunut väliin haluavan mutta siellä sitä silti oltiin.
Jos kaksikko nyt edes muisti Seljavaaran olemassaoloa sillä hetkellä...

"Hankkikaa huone", Anton hymähti, kun imutteluhetki oli ohi.
Sarah lähti ja Robertin päivittely sai miehen nauramaan. Reyes osasi olla päällekäyvä, mutta eipä se ollut Antonia ainakaan haitannut ja tuskinpa tuota toistakaan miestä.

"Mitäköhän", blondi naurahti ja kääntyi taas kasvot kohti baaritiskin takaseinää. Lisää olutta...
"Joko oot todella kännissä tai muuten vain tyhmä jos et tajua", mies virnisti olkansa yli. "Tai molempia."

_________________
Esittely
Tilannetopic
Anton S.
Anton S.
Vuokraaja

Avatar © : VRL-11936
Ikä : 27
Viestien lukumäärä : 533

Takaisin alkuun Siirry alas

White Party (CUP after ride K18) - Sivu 6 Empty Vs: White Party (CUP after ride K18)

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 6 / 6 Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa