Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Metti Säilä | tallisiivoojan kesäsijainen

Siirry alas

Metti Säilä | tallisiivoojan kesäsijainen Empty Metti Säilä | tallisiivoojan kesäsijainen

Viesti  Metti S. 11.06.19 22:06

Metti Marianna Säilä
s. 13.07.1997 / 168cm / opiskelija, kesätyöläinen

Metti on tavallisen mukava tyyppi. Sillä on suuret, ystävällisen empaattiset ja avoimen uteliaat silmät, ja sen nenä on vähän kyömy ja toinen korva voimakkaammin höröllään kuin toinen. Punertava tukka on aina näpsäkästi kiinni, ja kukapa tietää, kuinka pitkä tai lyhyt se mahtaa olla.

Hevosia Metti ei oikeastaan ymmärrä. Siksi hän ei olekaan kaikkein luontevimman oloinen siivotessaan hevostallia, mutta vilpittömän oloisesti se kuitenkin yrittää päästä mukaan porukkaan, joka on haksahtanut sellaisen harrastuksen pariin, josta se ei itse tiedä tuon taivaallista. On se joskus talutusratsastuksessa käynyt jonkun torin kiertämässä, mutta siihen on tämän lajin lumo lopahtanut.

Monessa muussa asiassa Metti on hyvä. Se on sellainen neiti Näpsä, nokkela ja toimelias, ja pääsee nopeasti jyvälle monenlaisista jutuista. Ahkeruus, nokkeluus ja aito kiinnostus tavattuihin ihmisiin ovat sen ominaisuuksia. Toisaalta se on myös perso imartelulle ja luulee jokaisen saamansa kehun tarkoittavan, että se on hitsin hyvä. Kaikessa. Joo, Metti on juuri niitä ihmisiä, jotka ehkä vähäsen luulee olevansa keskimääräistä järjestelmällisempiä, kiireisempiä ja tehokkaampia, ja aivan taatusti ainakin tarpeellisempia.

Mutta ei se mitään. Siivota Metti osaa, ja ihmisten kanssa se on hirvittävän taitava. Halutessaan, niin kuin nyt kesätyöpestinsä aluksi, se osaa olla mahdottoman huomaamaton, mutta ujo se ei kyllä ole. Metti tuli Kallaan kesäduunariksi, sillä täällä sen äiti on syntynyt ja kasvanut, mutta ei sillä ole oikein kavereita. Naisen saattaa tavata tehokkaan näköisesti läppäriään näpyttelemästä vaikkapa kahvila Pionissa taikka kirjastolla.

Jonnekin Metillä kuitenkin on lähes aina kiire siivoustöiden jälkeen.
Metti S.
Metti S.
Vierailija

Ikä : 25
Viestien lukumäärä : 47

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa