Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Susinevan valmennukset 8.-10.02.2019

Siirry alas

Susinevan valmennukset 8.-10.02.2019 Empty Susinevan valmennukset 8.-10.02.2019

Viesti  Daniel S. 23.01.19 11:04

Daniel Susinevan valmennukset

8.-10. helmikuuta 2019

Hevosihmiset tunnistaa siitä, että heidän mielestään viikonloput eivät suinkaan ole rentoutumista vaan intensiivistä treenausta tai kilpailumatkoja varten. Kallaan saakka vihdoin valmentamaan saapuvan Daniel Susinevan kurinalainen treeni-ideologia varmaan siivittää jokaisen ylittämään itsensä. Ankaruuden vastapainona siinä on - uskokaa tai älkää - rahtunen huumoria ja empatiaakin mukana, vaikkei miehen hymyttömiä vitsejä kyllä aina tunnista vitseiksi.

Tämä homma hoidetaan nyt kepeällä otteella, vaikka itse treenit tietenkin ovat totisinta totta, sillä Daniel Susineva ei ole mikään kepeämielinen mies. Valmennusryhmistä on kirjoitettu lyhyet tunnelmaa luonnehtivat tekstinpätkät ja aihepiirit toki tarjoillaan valmiina, mutta sen jälkeen pallo on ratsastajilla. Tarjolla on muutamia tehtäväehdotuksia, jotka voi ilmoittautumisen yhteydessä varata itselleen kirjoitettavaksi tai piirrettäväksi, jos haluaa valmennuskuittailuun erilaista haastetta. Kuittauspakkoa ei ole, mutta CUP-pisteitä ropisee ja saatan intoutua kommentoimaan kuittaustekstejä.
Susinevan valmennukset 8.-10.02.2019 ChKWJx
Tapahtuman virallinen tägi on #susinevapiiskaa.

Ohjelma

Viikonlopun ajaksi on muodostettu seitsemän ryhmää (oikeudet osallistujamäärän mukaisiin muutoksiin pidätetään), jotka treenaavat kahtena peräkkäisenä päivänä herra Susinevan johdolla.

Daniel saapuu Kallaan perjantaina ja voi illan aikana läpiratsastaa hevosia pyynnöstä (& maksusta, ofc). Läpiratsastuksista ja yksityistunneista kirjoitan repliikin tai pari Danielin ajatuksia ratsusta/ratsukosta. Myös lauantaina ja sunnuntaiaamuna on mahdollisuus palkata Daniel ratsastamaan hevostaan ao. aikataulujen mukaan (ajat sopivat myös kuolettavan kalliille yksityistunneille):
Tsekkaa ajat ja kommentit!:

Pe 16.45-17.15  Banana Mania (Inna P.)
"Jos unohdetaan tämän typeärä nimi, niin kiva hevonenhan tämä on. Pistäisin sen vähitellen punttikuurille, koska nyt alkaa olla se kohta koulutuksessa, että ylöspäin nousuun pitää rakentaa aika paljon voimaa. Hyödynnä Inna nyt ainakin hyvät hankikelit, pistä sen hanuri hikoilemaan. Kyllä tästä sulle GP-hevonen tehdään, eikä tarvitse edes taikoa, kun tässä on jo palaset siihen. Pitää vaan pinota ne oikein."
Pe 17.15-18.00 Roibrant Cadbury (Amanda S.)
"Sä oot varmaan odottanut että pääset elvistelemään uudella hevosella. Mikä tää nyt olikaan, casanolainen? Hmm. Kiva, korkeajalkainen."
*hetki sotilaallisen vaitonaista työskentelyä*
"En inhoa tätä hevosta. Sillä on parempi asenne ja viehättävämpi luonne kuin omistajallaan."
Pe 18.15-19.00 Yksityisvalmennus: Sarah Reyes - No Worries
"Tämä vaikuttaa sulle aika sopivalta hevoselta, jos aiot oppia ratsastamaan. Älä ota tätä väärin, olethan sä jo matkalla kohti oikeita kouluratoja. Nyt vaan pitää irrota pikkusievästä ja pyrkiä enempään kuin sievältä näyttävään ratsastamiseen. Eleetön saa olla sitten kun on myös tehokas."
Pe 20.15-21.00 Tigraine (Jusu R.)
*Epäilee ratsastavansa paatuneella ratsastuskouluhevosella.*
"Mielenkiintoinen persoona tämä. Onko se aina tällainen? Sanoisin melkein, että kopea."
*Aikaa kuluu*
"No niin, alkaa pehmetä."
La 9.00-9.45 Adelina van Leeuwen - Leafocean Zei
"Tulet iltapäivästäkin treeniin?" *Kohottaa katseen osallistujalistoistaan, joita on plärännyt* "Onnea sitten vain. En tuplatreeneistä huolimatta katsele mitään löysäilyä. Tehdään täysillä töitä nyt kun on töihin ryhdytty."
La 17.15-18.00 Cazenovia Fall (Heidi N.)
"Joo-o. Rehellisesti sanottuna ehkä turhaa draamaa tässä hevosessa, mutta ei se huono ole. Nyt kun se alkaa luopua ylimääräisestä pullistelusta, musta vasta tuntuu että se rupeaa samalla vastaamaan rehellisemmin siihen mitä mä pyysin eikä viilaile vaan linssiin kaulanfleksailulla ja kauhomisella. Tää on varmaan sellainen joka saa ihan hyviä pisteitä vaikkei olisi vielä kunnolla duunissakaan. Ookoo, paranee, alkaa tulla paremmin läpi kropastaan."
Su 8.00-8.45 Yksityisvalmennus: Sarah Reyes - No Worries
"Jos eilen pyysin tehoja, niin nyt pyydän rauhaa. Hätäilemällä ei tule hyvä. Otetaan hetkeksi paine pois molemmilta ja aloitetaan puhtaalta pöydältä, kun nyt sekä hevonen että ratsastaja on päässeet vähän turhan kierroksille. Sellaista se on, kun tehdään asioita, jotka on jo pois mukavuusalueelta, ja sieltä sä joudut nyt eteenpäin oppiaksesi poistumaankin. Palataan tehtävään, kun meillä on taas tietty rentous."
Su 9.00-9.45 Janna Kaajapuro - Sharazan Aihe D
"Joo-o, siirtymät eivät kyllä olleet aivan täsmällisiä. Jatketaan niillä. Yritetään saada teille vähän liukumaa ravi-käynti-siirtymiin, liikkeen ei sovi tyssätä tuolla tavalla kun tehdään siirtymä alaspäin."
*Tuntee olonsa ratsastuskouluopettajaksi. Valmistautuu selventämään kädestä pitäen, miten tehdä siirtymisiä askellajista toiseen. Kärsivällisesti.*

Valmennusryhmät


Ryhmä 1: Oikeat kouluratsukot 3/3
“Onpa kotoisaa. Nämä hevosethan näyttävät ihan kouluhevosilta. Tehdäänkö sitten teistäkin kouluratsastajan näköisiä? Siinä sitä on hommaa, ei meinaan hyvältä näytä. Amanda, miten sä näitä oikein valmennat?”
“Näyttäisi ne sunkin edessä paremmalta, jos sulla olisi mun auktoriteetti.”
“Aivan, eli näihin tepsii pelko?”
“Eittämättä.”
“No niin sitten, tiedänpä millä tasolla rupean teitä prässäämään. Ja Amanda, saat pysyä katsomossa vain niin kauan kuin maltat pitää suusi tukossa. Täällä valmennan nyt minä.”

Ja niin Daniel valmensi, ja ratsukot hikoilivat, ja Amanda Sokka kaikkien hämmästykseksi istui katsomossa suu melkein maireana viivana.

Kenelle?
Vaativaa ja siitä ylöspäin treenaavat ratsukot.

Aikataulu & aiheet:
La klo 10.00-10.45: Laukkatyöskentely. Erityisesti vaihdot.
Su klo 10.00-10.45: Lisäykset, siirtymät, askellajien työstöä. Hakusessa irtonaisesti ja tarmokkaasti liikkuvat hevoset.

Mukana:
Nita Merisalo - Kallan Vermilion
Inna Paakkanen - Banana Mania
Mikael Aarnisuo - JB Mirameir

Ryhmä 2: Kuinka ratsastaa siedettävä kenttäkilpailun koulukoe 3/4
“Mulla on vuosien kokemus kenttäratsukoista. Menin naimisiinkin yhden kenttäratsastajan kanssa. En siis pidä teitä mitenkään inkompetentteina, mutta todella toivon, etten joudu käyttämään kaikkea aikaa hutiloinnista huomautteluun. Joskus niin käy. Ei kai pidetä kouluratsastusta kiinnostavana, tärkeänä ja kautta tai omana vahvuutena. Nyt pistetään homma kiinnostamaan; jos tulit tänne hölköttelemään niin painele saman tien maastoon, ennen kuin me muut aletaan tehdä töitä sen eteen, että tästä vielä joskus tulee teidän vahvuus.”

Kenelle?
Kenttää kilpaileville ratsastajille ratsuineen. Daa.

Aikataulu & aiheet:
La klo 10.45-11.30: Se perinteinen: istunta, apujenkäyttö ja pilkuntarkka ratsastus. Sisältää paljon ympyrätyöskentelyä.
Su klo 10.45-11.30: Kenttäkisojen kouluohjelmista pöllittyjä tehtäviä. Nyt ne tehdään niin kuin ne kuuluu tehdä.

Mukana:
Verneri Kaajapuro - Hateyouloveyou 21 Aihe F
Jesse Aro - Cranleigh Cha-Cha
Gabriella Stern - Burningrage xx

Ryhmä 3: Kyllä esteratsastajatkin voivat ratsastaa, part I 2/4
“Mä valmensin tossa äsken kenttäratsastajia. Ilmeisesti täällä on suunta vain alaspäin… No mutta, käydään hommiin, niin nousee ne esteratsastajienkin nenät hevosten niskoista ja kädet jalustinten luota sinne minne kuuluu.”

Kenelle?
Esteratsastajille. Tässä ryhmässä lähtökohtaisesti seuraava enempi vaatimusastetta, mutta sovelletaan ratsukkokohtaisesti jos on tarvis.

Aikataulu & aiheet:
La klo 11.30-12.15: Fokuksena ratsastajat ja apujenkäyttö, hevosen nopea reagointi apuihin. Perinteisen sileäntyöskentelyn kautta etsitään oman hevosen tämänhetkisiä heikkouksia ja pohditaan miten tukea hevosta omalla ratsastuksella - eikä vain pohdita, vaan tehdään.
Su klo 11.30-12.15: Laukan säätelyharjoituksia puomeilla ja ilman.

Mukana:
Josefina Rosengård - Rosengårds Trinket
Jonathan Raynott - Erelas

Ryhmä 4: Kyllä esteratsastajatkin voivat ratsastaa, part II 4/4
“Montako esteratsastajaa mahtuu yhteen talliin?? Kaksi ryhmää??? Ahaa, nämähän on keskenkasvuisia räpiköijiä. Niistä mä pidän.”

Kenelle?
Esteratsastajille, ensisijaisesti nuoret hevoset tähän ryhmään. Ryhmä työskentelee hevosten koulutustarpeet edellä ja ratsastajaan suhtaudutaan sen mukaisesti niin, että tämän tehtävä on kehittää hevosta.

Aikataulu & aiheet:
La klo 13.00-13.45: Tsekkaus: missä mennään hevosten osalta? Mitä nämä hevoset tarvitsevat, jotta niiden ratsastettavuus kehittyisi estetreenejä silmälläpitäen paremmaksi?
Su klo 13.00-13.45: Jokaiselle ratsukolle niin paljon yksilöllistä huomiota kuin suinkin kerkeää. Tehtävät suunnitellaan edellispäivän pohjalta kunkin hevosen koulutuksellinen tilanne ja haasteet huomioonottaen. Tehokkuuden nimissä tehtävät ovat yleishyödyllisiä, mutta aina jotakin tai joitakuita ratsukoita ajatellen valittuja.

Mukana:
Matilda Tammilehto - Rosengårds Zelia Aihe K
Rasmus Alsila - Bertram
Ellen Nylund - Cork's Meidhir Aihe J
Isabella Sokka - Rosengårds Kamila Aihe H

Ryhmä 5: Kouluratsulapset 3/3
“Tää on kyllä ihan tarpeellinen terapiasessio äskeisten esteratsastajien ryhmien jälkeen. Mua hymyilyttää harvat asiat, mutta nuoret kouluhevoset pääsee kyllä aika lähelle. Pliis, älkää pilatko sitä multa ratsastamalla paskasti.”

Kenelle?
Nuorille kouluhevosille.

Aikataulu & aiheet:
La klo 13.45-14.30: Hevoset notkeiksi, suoriksi ja tahdikkaiksi. Jumppailevaa perustyöskentelyä.
Su klo 13.45-14.30: Kohti tasapainoista kokoamista - ja miten ratsastaa taas eteen ilman että pakka hajoaa?

Mukana:
Sasu Ruusu - Damiaan v.d. Lodewijk
Inna Paakkanen - Sinevan Carnival
Tilda Mustamaa - Kallan Acacia

Ryhmä 6: Sekametelisoppa 4/4
“Mitäs te sitten olette? Satulaanpalaajia? Yleishöntsäilijöitä? Jaaha. No, mennään tällä sitten, eiköhän tästä jotakin ratsastuksentapaista saada aikaiseksi. Ja jos ei… No. Ainakin lihaskipua teille ja päänsärkyä mulle.”

Kenelle?
Rumasti sanottuna niille, jotka eivät ole oikeita koulu-, este- tai kenttäratsastajia, ts. haahuilijoille ja/tai lahjattomille ja/tai niille, jotka eivät oikeastaan löytäneet paikkaansa muista ryhmistä.

Aikataulu & aiheet:
La klo 14.30-15.15: Ravia, ravia, ravia, siis niin, että sisuskalut hölskyy ja kunto loppuu. Jo ekana päivänä.
Su klo 14.30-15.15: Puserretaan napakkuutta niin heppoihin kuin ratsastajiin. Haussa täydelliset laukannostot ja pysähdykset.

Mukana:
Anton Seljavaara - Vilanna d'Azuré Aihe N
Ava Pulkkanen - Sysivalkee
Adelina van Leeuwen - Leafocean Zei Aihe B
Kiia Kalliokoski - Audrey v. Helmwald

Ryhmä 7: Amanda 1/1 (6/5)
“Kuinka miellyttävää, että alennuit treenaamaan mun ohjauksessani.”
“Mä en halua miellyttävää treeniä.”
*pahaaenteilevä hymynkare*

Kenelle?
Rakkaalle kilpakumppanille.

Aikataulu & aiheet:
Pe klo 19.00-20.00: Zeta. Raviohjelma, fokuksena piaffe & passage.
La klo 16.00-17.00: Zeta. Laukkaohjelma, fokuksena piruetit & vaihtosarjat kaarevalla uralla.
Su klo 15.30-16.30: Capu. Jahka se lakkaa pärisemästä, mittaillaan sen koottuja ja lisättyjä askellajeja.

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu viimeistään 6.2. Mainitse viestissäsi:
- Ratsukon nimet, ratsun osoite
- Ryhmä ja/tai läpiratsastus- tai yksityistuntivaraus
- Mahdollinen tehtävävaraus (vapaaksi jääneitä voi kuitenkin napsia ilmoittautumisajan päätyttyä varailemattakin käyttöön)

Ratsastajan tulee olla Auburnissa tai Kaajapuroilla aktiivisena oleva hahmo. Hevosen voi tuoda ulkopuoleltakin. Hevonen voi osallistua yhteen ryhmään; ratsastaja voi jaksaessaan tulla useampaankin, mikäli tilaa jää. Useampaan ryhmään ilmoittautuneet laitetaan jonoon haluttuun ryhmään.

Tehtävät

Kurkkaa ja varaa - tai keksi ihan itse omasi:
A) Erehdyit kuvittelemaan, että pääset helpommalla kuin Amanda Sokan valmennuksissa. Missä vaiheessa sinulle valkeni, että olitkin pahan kerran hakoteillä?
* B) Tehtävät voisivat sujua teiltä mallikkaasti, mutta ajatuksesi askartelevat polttavamman kysymyksen äärellä: kuinka kukaan on päätynyt naimisiin noin totisen miehen kanssa?
C) Saiko nauraa? Et ole ihan varma, oliko valmentajan lakoninen lausahdus vitsi.
* D) Kehtaako kysyä? Valmentajalta lipsahtaa niin ufoa kouluratsastusslangia, ettet oikeastaan ymmärrä. Pelkäätkö kasvojenmenetystä vai pyydätkö vääntämään ratapölkkyä?
E) Olet treenannut Susinevan johdolla jo ennenkin. Annat ennen valmennusta selviytymisneuvoja jollekulle toiselle. Oletko aidosti ystävä vai johdatko harhateille?
* F) Valmentaja nousee kesken tunnin hevosesi selkään. Mitä oikein urpoilit?
G) Hevosesi tekee hienoimman laukanvaihtosarjan ikinä. Et todellakaan tiennyt sen kykenevän sellaiseen.
* H) Susineva alkaa kutsua sinulla väärällä nimellä, etkä kehtaa korjata. Tyydytkö kohtaloosi koko viikonlopun ajan?
I) Mikä on nolointa, mitä voisi valmennuksen aikana tapahtua? Jaapa tuoretta kokemusasiantuntijuuttasi, ole hyvä.
* J) Sinun ja ratsusi ulkoasu saa osakseen piiiitkän katseen. Miksi?
* K) Daniel yllättää lausahtamalla jotakin lohdullista. Kysymys kuuluu: kuinka kamala hevosesi täytyy olla, jotta Daniel Susinevalta heruu myötätuntoa?
L) Nyt saatoit kuulla väärin. Olet kuitenkin melko varma, ettei naimisissa oleva totinen kouluvalmentaja todellisuudessa kehaissut sinun takapuoltasi.
M) Eksyit Internetiin. Teet esitutkintaa vierailevasta valmentajasta ja löydät - niin, mitä oikeastaan tulitkaan löytäneeksi?
* N) Some laulaa. Mitä läväytät eetteriin viikonlopun aikana?

*Tähdellä merkityt varattu.


Viimeinen muokkaaja, Daniel S. pvm 08.02.19 12:58, muokattu 18 kertaa
Daniel S.
Daniel S.
Vierailija

Ikä : 31
Viestien lukumäärä : 43

Takaisin alkuun Siirry alas

Susinevan valmennukset 8.-10.02.2019 Empty Vs: Susinevan valmennukset 8.-10.02.2019

Viesti  Matilda T. 23.01.19 11:19

Matilda Tammilehto - Rosengårds Zelia, http://lumossa.net/jinnila/zelia.html
Ryhmä 4
Aihevaraus K, koska herra Susinevalla on kuitenkin näppinsä pelissä tämän nulikan ratsu-uralla
Matilda T.
Matilda T.
Hevosenomistaja

Avatar © : VRL-01725
Ikä : 28
Viestien lukumäärä : 2130

http://jinnila.altervista.org/zelia.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Susinevan valmennukset 8.-10.02.2019 Empty Vs: Susinevan valmennukset 8.-10.02.2019

Viesti  Rasmus A. 23.01.19 11:20

Ryhmä 4 Rasse ja Bran!! http://coupie.webs.com/bertram.htm


Viimeinen muokkaaja, Rasmus A. pvm 23.01.19 11:25, muokattu 1 kertaa

_________________
Bran - tilannekatsaus
Rasmus A.
Rasmus A.
Hevosenomistaja

Ikä : 25
Viestien lukumäärä : 404

Takaisin alkuun Siirry alas

Susinevan valmennukset 8.-10.02.2019 Empty Vs: Susinevan valmennukset 8.-10.02.2019

Viesti  Nita M. 23.01.19 11:23

Ryhmä 1 (ainakin oletettavasti)
Nita Merisalo - Kallan Vermilion http://auburnestate.altervista.org/leevi.html

Ja jos saa toisen heittää purtseilta niin:
ryhmä 5
Sasu Ruusu - Damiaan v.d. Lodewijk http://kanelipulla.net/y/daim/
Nita M.
Nita M.
Vuokraaja

Avatar © : Loci
Ikä : 21
Viestien lukumäärä : 318

Takaisin alkuun Siirry alas

Susinevan valmennukset 8.-10.02.2019 Empty Vs: Susinevan valmennukset 8.-10.02.2019

Viesti  Anton S. 23.01.19 11:35

Ryhmä 6
Anton Seljavaara - Vilanna d'Azuré
Aihevaraus N

_________________
Esittely
Tilannetopic
Anton S.
Anton S.
Vuokraaja

Avatar © : VRL-11936
Ikä : 28
Viestien lukumäärä : 615

Takaisin alkuun Siirry alas

Susinevan valmennukset 8.-10.02.2019 Empty Vs: Susinevan valmennukset 8.-10.02.2019

Viesti  Jonathan R. 23.01.19 12:02

Ryhmä kolomonen !
Jonathan Raynott - Erelas

_________________
REMEMBER ALL THE SADNESS AND FRUSTRATION, AND LET IT GO.
EELAN PÄIVÄKIRJA // LYYLIN PÄIVÄKIRJA // HAIKUN PÄIVÄKIRJA // SPIN OFF // OMA KANSIO
Jonathan R.
Jonathan R.
Tallityöntekijä

Ikä : 26
Viestien lukumäärä : 1714

https://vrl14433.weebly.com/kallan-erythrina.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Susinevan valmennukset 8.-10.02.2019 Empty Vs: Susinevan valmennukset 8.-10.02.2019

Viesti  Verneri K. 23.01.19 12:07

Ryhmä 2
Verneri Kaajapuro - Hateyouloveyou 21

Aihevaraus F!

_________________
And if you're a mess, God knows what that makes me.
KAAJAPUROJEN TALLI, LOVE, LAZZO & SALSA
Verneri K.
Verneri K.
Kaajapurojen tallin omistaja

Ikä : 32
Viestien lukumäärä : 122

Takaisin alkuun Siirry alas

Susinevan valmennukset 8.-10.02.2019 Empty Vs: Susinevan valmennukset 8.-10.02.2019

Viesti  Jesse A. 23.01.19 12:08

Ryhmä 2
Jesse Aro - Cranleigh Cha-Cha
Jesse A.
Jesse A.
Kaajapurolainen

Avatar © : VRL-11936
Ikä : 36
Viestien lukumäärä : 1588

http://vaahterapolku.altervista.org/y/chacha.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Susinevan valmennukset 8.-10.02.2019 Empty Vs: Susinevan valmennukset 8.-10.02.2019

Viesti  Inna P. 23.01.19 12:41

Ryhmä 1
Inna Paakkanen - Banana Mania http://valhekuva.net/muut/bansku.html

//Edit ja koululapsosiin (ryhmä 5) jonoon:
Inna Paakkanen - Sinevan Carnival http://valhekuva.net/muut/kaara.html


Viimeinen muokkaaja, Inna P. pvm 23.01.19 14:56, muokattu 2 kertaa

_________________
Banana Mania / Cadnip / Roibrant Cadbury
Inna P.
Inna P.
Hevosenomistaja

Avatar © : VRL-05265
Ikä : 27
Viestien lukumäärä : 421

http://valhekuva.net/muut/bansku.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Susinevan valmennukset 8.-10.02.2019 Empty Vs: Susinevan valmennukset 8.-10.02.2019

Viesti  Sarah R. 23.01.19 13:42

Ratsutukseen (ajalla ei väliä)
Heidin Cazenovia Fall (http://teepa.net/h/cazenoviafall.php)

Ryhmä 5
Sarah Reyes - No Worries (http://auburnestate.altervista.org/riepu.html) [tai Effi jos se on silloin jo palannut vauvalomaltaan]

Ryhmä 6
Ava Pulkkanen - Sysivalkee (http://teepa.net/h/sysivalkee.php)

_________________
Sarah R.
Sarah R.
Vuokraaja

Ikä : 23
Viestien lukumäärä : 1067

Takaisin alkuun Siirry alas

Susinevan valmennukset 8.-10.02.2019 Empty Vs: Susinevan valmennukset 8.-10.02.2019

Viesti  Ellen N. 23.01.19 14:27

Ryhmä 4
Ellen Nylund - Cork's Meidhir, https://ylakokko.wixsite.com/yksarit/meidhir

Aihevaraus J

_________________
I'm do, re, mi, fa, so fuckin' done with you
Ellen N.
Ellen N.
Hevosenomistaja

Ikä : 22
Viestien lukumäärä : 89

Takaisin alkuun Siirry alas

Susinevan valmennukset 8.-10.02.2019 Empty Vs: Susinevan valmennukset 8.-10.02.2019

Viesti  Adelina van L. 23.01.19 17:36

Ryhmä 6:
Adelina van Leeuwen - Leafocean Zei
Aihevaraus B

_________________
Adelina van L.
Adelina van L.
Entinen tallilainen

Ikä : 26
Viestien lukumäärä : 116

Takaisin alkuun Siirry alas

Susinevan valmennukset 8.-10.02.2019 Empty Vs: Susinevan valmennukset 8.-10.02.2019

Viesti  Gabriella S. 23.01.19 19:26

Gabriella Stern - Burningrage xx, http://kujakatti.net/yksityiset/reiska.php
- Ryhmä 2
Gabriella S.
Gabriella S.
Hevosenomistaja

Ikä : 29
Viestien lukumäärä : 525

Takaisin alkuun Siirry alas

Susinevan valmennukset 8.-10.02.2019 Empty Vs: Susinevan valmennukset 8.-10.02.2019

Viesti  Isabella S. 24.01.19 12:06

Ryhmä 4: Kyllä esteratsastajatkin voivat (ja osaavat hienostikin!) ratsastaa, part II

Isabella Sokka - Rosengårds Kamila, http://www.auburnestate.altervista.org/kami.html

Aihe H!!

_________________
Kartanon omistajatar
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 32
Viestien lukumäärä : 958

http://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Susinevan valmennukset 8.-10.02.2019 Empty Vs: Susinevan valmennukset 8.-10.02.2019

Viesti  Mikke A. 24.01.19 19:07

Ryhmä 1
Mikael Aarnisuo - JB Mirameir, http://auburnestate.altervista.org/mina.html
Mikke A.
Mikke A.
Hevosenomistaja

Ikä : 28
Viestien lukumäärä : 135

http://pramia.weebly.com/velmu.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Susinevan valmennukset 8.-10.02.2019 Empty Vs: Susinevan valmennukset 8.-10.02.2019

Viesti  Kiia K. 25.01.19 14:10

Ryhmä 6
Kiia Kalliokoski - Audrey v. Helmwald, http://auburnestate.altervista.org/armi.html
Kiia K.
Kiia K.
Vuokraaja

Avatar © : Lynn
Ikä : 27
Viestien lukumäärä : 70

http://unisiiven.net/h/

Takaisin alkuun Siirry alas

Susinevan valmennukset 8.-10.02.2019 Empty Vs: Susinevan valmennukset 8.-10.02.2019

Viesti  Inna P. 27.01.19 11:28

Bansku vielä perjantain vapaaseen ratsutuspaikkaan!
Banana Mania, http://valhekuva.net/muut/bansku.html

_________________
Banana Mania / Cadnip / Roibrant Cadbury
Inna P.
Inna P.
Hevosenomistaja

Avatar © : VRL-05265
Ikä : 27
Viestien lukumäärä : 421

http://valhekuva.net/muut/bansku.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Susinevan valmennukset 8.-10.02.2019 Empty Vs: Susinevan valmennukset 8.-10.02.2019

Viesti  Adelina van L. 02.02.19 16:59

Lefan kanssa vielä la aamun yksityisvalmennukseen 9.00-9.45, mikäli vielä vapaana!

Adelina van Leeuwen - Leafocean Zei

_________________
Adelina van L.
Adelina van L.
Entinen tallilainen

Ikä : 26
Viestien lukumäärä : 116

Takaisin alkuun Siirry alas

Susinevan valmennukset 8.-10.02.2019 Empty Vs: Susinevan valmennukset 8.-10.02.2019

Viesti  Tilda M. 07.02.19 16:09

Jos ilmoittautumisajasta nolosti myöhästynyt vielä otetaan mukaan niin:

Ryhmä 5
Tilda Mustamaa ja Kallan Acacia (https://hummanihei.wixsite.com/talli/acacia)
Tilda M.
Tilda M.
Hevosenomistaja

Ikä : 32
Viestien lukumäärä : 163

https://hummanihei.wixsite.com/talli/acacia

Takaisin alkuun Siirry alas

Susinevan valmennukset 8.-10.02.2019 Empty Vs: Susinevan valmennukset 8.-10.02.2019

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa