Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Syksyn 2018 valmennukset

Siirry alas

kouluvalmennus - Syksyn 2018 valmennukset Empty Syksyn 2018 valmennukset

Viesti  Isabella S. 05.09.18 14:08

Syyskauden valmennukset

Kunkin ryhmän valmennus järjestetään kaksi kertaa kuukaudessa (tasan kahden viikon välein). Valmennusryhmiin päässeet (tarkista muutokset!) osallistuvat näihin "taustalla pyöriviin" valmennuksiin automaattisesti, mutta kuittauksen kirjoittaminen on aina vapaaehtoista. Valmennuksista annettavan informaation määrä vaihtelee ja kuittaustapoja on monenlaisia. Tarkemmat sisällöt löytyvät seuraavista viesteistä.

Vain kuitatuista valmennuksista saa aktiivisuutta Kalla CUP:n pisteitä sekä tasonousuja varten. Valmennustekstit kirjoitetaan suoraan hevosen omaan päiväkirjaan. Merkitse valmennusteksti hashtagilla, jotta voimme tarkistaa kuittaukset helposti. Käytä muotoja: #kouluvalmennus #estevalmennus #kenttävalmennus (viimeisin tarkoittaa sekä maastoeste- että kestävyysvalmennuksia).Uusi ohje kansioihin liittyen / TULOSSA:

Kokeillaan syyskaudella uutta tapaa täyttää kansioihin valmennustiedot. Toistaiseksi voimassa olevan ajan ratsastajat päivittävät kansionsa itse. Huomaathan kuitenkin, että kansioihin saa lisätä vain kuitattuja valmennuksia, joista on tehty joko teksti tai kuva. Tuotos täytyy linkittää kansion yhteenvetoon, jonka muotoilu on muuten täysin vapaa. Jokainen saa silti valmentajan lyhyen kommentin, jonka Isabella/Amanda muokkaa sinun kirjoittamasi viestin loppuun.

⚠ Tämä kokeilu ei ala heti, vaan perijättäret varmistavat kansioiden ajantasaisuuden ensin, jotta aikajärjestys säilyy. Asiasta tiedotetaan vielä.Ohje valmennustaulukon ymmärtämiseen:

Taulukkoon on laitettu värikoodilla yleisesti "kouluryhmät" ja "esteryhmät". Sekä este- että koulu-valmennuspäivinä (tiistai ja keskiviikko) nuorten ryhmäläiset valmentautuvat ensin. Tarkista kumpaan ryhmään kuulut! Ryhmät päivitetty 5.9.2018. Valmennuskuvaukset ovat omassa viestissään.kouluvalmennus - Syksyn 2018 valmennukset Valkat_syksy18

_________________
Kartanon omistajatar
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 32
Viestien lukumäärä : 958

http://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

kouluvalmennus - Syksyn 2018 valmennukset Empty Vakituiset valmennukset

Viesti  Isabella S. 05.09.18 14:36

Vakituiset valmennukset

Valmennusryhmät
Nuorten kouluryhmä: Parittomien viikkojen tiistait klo 17-18
Edistyneiden kouluryhmä: Parittomien viikkojen tiistait klo 18-19
Nuorten esteryhmä: Parittomien viikkojen keskiviikot klo 17-18
Edistyneiden esteyhmä: Parittomien viikkojen keskiviikot klo 18-19
Kenttäryhmä: Parittomien viikkojen torstait klo 17-18

Purtsilaisten vakivuoro maneesiin (tiedotus)
Toisinaan myös Vernerin varaamia suljettuja valmennusvuoroja

⚠ Valmennusten aikaan valmennuspaikka on varattu vain valmennukseen osallistuville.Kouluvalmennusten aiheet

11.9. Nuoret kouluratsut: Takaosa- ja etuosakäännökset
11.9. Edistyneiden kouluryhmä: Laukka-avo: verryttelyssä avotaivutusta ravissa + koottua laukkaa
25.9. Nuoret kouluratsut: Siirtymiset: eri askellajien välillä osaamistason mukaan.
Tavoitellaan nopeita ja siistejä siirtymisiä.


25.9. Edistyneiden kouluryhmä (Laukanvaihdot):
Laukanvaihdot
Verryttelyssä laukan kokoamista ja lisäystä, tavoitteena hyvä, voimakas laukka. Välissä käyntityöskentelyä aktiivisessa käynnissä. Herkistellään apuja - Amanda vaatii nopeita reaktioita mahdollisimman pienillä avuilla. Vaihtoja tehdään lävistäjällä tason mukaan 1-3 molempiin suuntiin. Useita vaihtoja tehdessä välien tulee olla tasaiset - ethän siis hätäile loppuun useampaa kuin ehdit sujuvasti tehdä. Amandalle kelpaavaa suoritusta varten tiedät ja tunnet hevosesi laukan (askeleiden laskeminen (ääneti) on vahvasti suositeltavaa).

⚠  Kaksi avointa paikkaa 26.9. valmennuskerralle. Avaa spoileri ja katso lisäinfoa! ⬇

26.9. Nuoret estelupaukset (pysähdykset & peruutukset):
Pysähdykset, peruutukset, hevosen hyvä muoto
Nuorten estelupausten ryhmässä on käynyt syksyllä kaikista suurin kato, joten valmennuskerralle voidaan ottaa (max.) kaksi ylimääräistä ratsukkoa, mikäli maksavia tulijoita on. Muutoin Minka ja Matilda saavat yksilöllisempää valmennusta.

❕ Ilmoittautuminen viimeistään 24.9. tähän ketjuun (ehdot & rajoitukset).

Treenissä hyvä perusratsastus. Katsotaan hevoskohtaisesti optimaalinen muoto, jotta selkä työskentelee oikein ja hevonen on kevyt suusta. Harjoitellaan tarkkoja pysähdyksiä käynnistä ja ravista, tarkoituksena pysähtyä tasajaloin tietyssä kohdassa. Peruuttamisen tulee olla rentoa ja hevosen edetä suorana taakse. Amanda poraa jäisen, paheksuvan katseensa jokaiseen, joka kehtaa edetä lenkkimakkarana kiemurrellen taakse.

Peruutuksissa ratsastajan pitää pystyä laskemaan askeleet ja toteuttamaan ne täsmällisesti. Jos Amanda käskee peruuttaa kolme askelta, kaksi ja puoli ei riitä. Hyvä valmistelu ja ratsastajan oma suoruus ja apujen herkkyys korostuvat valmennuksessa. Nuorilla täytyy kuitenkin olla kivaa, missä ratsastajan rentous auttaa. Pysähdyksen jälkeen hevosen tulee malttaa seistä paikallaan hetken aikaa.

27.9. Kenttäryhmä: Treenataan Cupissa ratsastettavaa kenttäratsastuksen kouluohjelmaa.
Kilpailauosallistumisesi/ tason mukaan joko Tuttari: Helppo C tai Helppo luokka: Helppo B
Estevalmennusten aiheet

12.9. Nuoret estelupaukset (okserit):
Pituusesteet ja hyvä lähestyminen
Valmennuskerralla tutustutaan pituusesteisiin ja keskitytään hyviin lähestymisiin. Verryttely tehdään kokonaisvaltaisesti, mutta se pidetään kohtuullisen kevyenä - hevosten senhetkisen kunnon mukaan. Apujen läpimeno tarkistetaan: hevosten tulee liikkua eteen ja sivulle sekä kuunnella pidätteitä. Ohjatun mutta itsenäisen verryttelyn jälkeen otetaan muutama lämmittelyhyppy pienemmillä esteillä, ja sitten lähdetään treenailemaan.

Ratsukot hyppäävät valmennuksen aikana kolmenlaista pituusestettä: tasaokseria, nousuokseria sekä viuhkaa. Kentän molemmilla pitkillä sivuilla (uran sisäpuolella) on yksi este, joita Isabella muokkaa valmennuksen kuluessa. Estekorkeudet katsotaan ratsukkokohtaisesti, ja koko valmennuksen ajan esteiden edessä on ponnistuspuomit. Puomeja pidetään, jotta nuorille hevosille tulisi helpommin onnistuneita suorituksia, eikä hyppy lähtisi liian kaukaa tai juuresta. Alkuun esteitä lähestytään optimaalisesti suoraan, mutta loppuvalmennuksesta myös kaarevasti (estettä lasketaan tällöin hieman). Nuoret halutaan totuttaa jo heti siihen, että radalla lähestyminen ei aina tapahdu kohtisuoraan esteelle - ja silti sen yli voi hypätä.

12.9. Edistyneiden esteryhmä (sarjaesteet):
Sarjaesteet
Valmennuksessa treenataan sarjaesteiden hyppäämistä. Alkuverryttelyssä tullaan muutamia kertoja puomisarjaa, sitten jumppasarjaa, kunhan hevoset on ensin ratsastettu läpi jokaisessa askellajissa. Verryttelyssä pidätteiden tulee mennä hyvin läpi, jotta ratsastaja voi tarvittaessa vaikuttaa sarjan välillä tapahtuvaan ratsastukseen ja ponnistuspaikkaan. Verryttely tehdään Isabellan ohjatessa, mutta itsenäisesti. Siirtymiset ja pysähdykset saattavat auttaa pidätteiden läpisaamiseen, ja esimerkiksi väistöt irrottavat liikettä avaamalla lapaa. Ratsastajat saavat kuitenkin toimia fiiliksensä mukaan.

Ensin hypätään kolmea pikkupystyä, joiden väliin pitäisi mahtua kaksi laukka-askelta (ensimmäinen väli 10,5 m, toinen hieman pidempi). Sopivaa laukkaa haetaan, jonka jälkeen kaksi ensimmäistä estettä nostetaan n. 100-120 cm pystyiksi ja viimeinen nousuokseriksi. Kun kaikki ovat saaneet kohtuullisen onnistuneet suoritukset alle, saavat ratsukot hengähtää. Isbella muuttaa välit innariksi (n. 2,5 m.), jolloin uuteen hyppyyn täytyy ponnistaa ottamatta yhtään  laukka-askelta. Tarvittaessa esteiden eteen laitetaan ponnistuspuomit. Innarin esteet ovat ensin ristikkoja, mutta korotus noin metriin tehdään ensimmäisen kierroksen jälkeen.

13.9. Kenttäryhmä (sarjaesteet):
Sarjaesteet
Valmennuksessa tehdään samaa sarjaharjoitusta, kun mitä edistyneet tekivät edellispäivänä. Alkuverryttelyssä tullaan muutamia kertoja puomisarjaa, sitten jumppasarjaa, kunhan hevoset on ensin ratsastettu läpi jokaisessa askellajissa. Verryttelyssä pidätteiden tulee mennä hyvin läpi, jotta ratsastaja voi tarvittaessa vaikuttaa sarjan välillä tapahtuvaan ratsastukseen ja ponnistuspaikkaan. Verryttely tehdään Isabellan ohjatessa, mutta itsenäisesti. Siirtymiset ja pysähdykset saattavat auttaa pidätteiden läpisaamiseen ja esimerkiksi väistöt irrottavat liikettä avaamalla lapaa. Ratsastajat saavat kuitenkin toimia fiiliksensä mukaan.

Ensin hypätään kolmea ristikkoa, joiden väliin pitäisi mahtua kaksi laukka-askelta (ensimmäinen väli 10,5 m, toinen hieman pidempi). Sopivaa laukkaa haetaan, jonka jälkeen esteet nostetaan n. 80 cm pystyiksi. Kun kaikki ovat saaneet kohtuullisen onnistuneet suoritukset alle, saavat ratsukot hengähtää. Isbella muuttaa välit innariksi (n. 2,5 m.), jolloin uuteen hyppyyn täytyy ponnistaa ottamatta yhtään  laukka-askelta. Tarvittaessa esteiden eteen laitetaan ponnistuspuomit. Myös innarin esteet ovat ensin ristikkoja, korotus tehdään ensimmäisen kierroksen jälkeen.

26.9. Edistyneiden esteryhmä (uusinta):
Uusinnan ratsastaminen
Valmennuksessa harjoitellaan uusinnan ratsastamista ja hypätään mahdollisesti viimeisiä kertoja derbyllä. Aihe huomioidaan jo verryttelyssä mm. testaamalla hevosen nopea kääntyvyys sekä halu hypätä esteitä myös hieman huonommasta kulmasta. Kokoamisia ja laukan lisäämistä kannattaa kokeilla, minkä lisäksi hevosen tulee olla hyvin avuilla. Esimerkiksi avotaivutukset saavat takaosan alle, joten "pennin päällä kääntymistä" tavoitellessa kannattaa tukeutua koululiikkeisiin.

Huolellisen lämmittelyn ja muutamien verryttelyhyppyjen jälkeen aletaan hypätä yksitellen kuvitteellista uusintarataa. Ensimmäisenä tehtävänä harjoitellaan tilannetta, jossa moni ratsukko on päässyt uusintaan: tavoitteena on puhdas, mutta silti reipas rata (jotta sijoittuminen luokassa olisi todennäköisempää). Pudotuksia ei sallita, joten tiet pidetään vielä kohtuullisen siisteinä. Tätä kokeillaan pari kertaa suorituksen onnistumisesta riippuen.

Toisena tehtävänä harjoitellaan kunnianhimoisempaa tilannetta, jossa voitosta kamppaillaan vain muutaman ratsukon kesken - tai tilannetta, jossa vain voitolla on ratsastajalle väliä. Silloin uusinta ratsastetaan pelkästään aikaa vastaan. Ratsukoiden tulee tällöin panostaa nopeisiin teihin, vinoihin (aikaavoittaviin/ oikaiseviin) lähestymisiin ja reippaaseen eteenratsastukseen esteiden välillä, jos sille tulee vähänkään mahdollisuuksia. Pudotukset eivät ole toivottavia, mutta pienempi paha kuin kiertoreitti tai etanalaukka esteiden välillä. Toki hevosen tulee kaikesta huolimatta olla ratsastajansa hallinnassa. Tavoitteena herkät ja nopeat kääntymiset, sekä voimakas, nopea laukka.

Ratapiirros:
kouluvalmennus - Syksyn 2018 valmennukset Uusintarata260918
Kuvaa saa halutessaan käyttää kuittauksessa piirtämällä siihen omat reittivalinnat eri tehtävissä

❕ Yllä vain valmennusten kuvaukset. Tarkista valmentaja ja valmennuspaikka taulukosta


Viimeinen muokkaaja, Isabella S. pvm 17.09.18 14:03, muokattu 9 kertaa

_________________
Kartanon omistajatar
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 32
Viestien lukumäärä : 958

http://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

kouluvalmennus - Syksyn 2018 valmennukset Empty Avoimet valmennukset

Viesti  Isabella S. 05.09.18 15:31

Avoimet valmennukset

Avoimiin valmennuksiin saavat osallistua sekä auburnilaiset että purtsilaiset (mutta huomaathan, että valmennuksista veloitetaan kohtalaisen suuri summa). Yhteiset maastoretket ovat ilmaisia ja kokeiluluontoisesti järjestettävä juttu. Mikäli ne vaikuttavat suosituilta, voidaan osallistujamäärää jatkossa nostaa ja maastoista tehdä säännöllisiä.

Osallistumisoikeus: Avoimiin, ylimääräisiin valmennuksiin/maastoihin saa osallistua ilman kuittauspakkoa (ns. vanhanaikainen "nimi listaan"), jos on kirjoittanut hevosensa päiväkirjaan viimeistään kaksi viikkoa valmennuspäivää aiemmin. Mikäli viimeisimmästä päiväkirjamerkinnästä on pidempi aika, saa osallistua sillä ehdolla, että kuittaa osallistumisensa tekstillä. Kuittaamisen aikaraja on kaksi viikkoa valmennuspäivästä.

Rajoitukset: Saat osallistua kahteen avoimeen valmennukseen/maastoon (mietinnän arvoista on myös, kuinka moneen valmennukseen hahmollasi on varaa). Mikäli sinulla on useampia hahmoja, toinen saa osallistua yhteen. Pidätämme oikeuden muutoksiin myöhäisempien valmennusten osalta.7.9. Yhteismaasto: vetäjänä Isabella Ankalla

Maaston vauhti riippuu osallistuvista ratsukoista, mutta kaikkia askellajeja käytetään. Reitti kulkee alkuun leveitä metsäpolkuja. Lopuksi mennään sänkipellolle, jossa laukataan (hallitusti!) kilpaa. Pellolla tehdään myös loppuverryttely: ratsastetaan normaalisti ravissa ja käynnissä ympyröitä, väistöjä ym. Tallille palataan käynnissä, mahdollisesti hieman pidemmin ohjin.

Osallistu tähän ketjuun viim. torstaina 6.9. Mukaan mahtuu maksimissaan 5 ratsukkoa.

Osallistujat maastoon:

Rasmus & Lara
Inna & Bansku
Heidi & Cariad
Matilda & Zelia
---

14.9. Kouluvalmennus: valmentajana Isabella

Tämä kouluvalmennus on pääasiassa mittatilausvalmennus talliemme teineille. Valmennuksessa keskitytään istuntaan ja kevyeeseen käteen. Tehtävinä pohkeenväistöä käynnissä ja ravissa, laukassa harjoitellaan kokoamista.

Osallistu tähän ketjuun viim. torstaina 12.9. Mukaan mahtuu maksimissaan 5 ratsukkoa.
Valmennus on täynnä! Mahdolliset kuittaukset viimeistään 28.9.


Osallistujat:

Viivi & Ankka
Janna & Sessa
Ava & Seppo
Rasmus & Lara
Jusu & Granni

19.9. Puomitunti: valmentajana Isabella

Ei koulua, ei esteitä, vaan kaikille lajeille hyödyllinen puomitunti! Alkuverryttelyjen jälkeen ratsukot tulevat puomeja kaikissa askellajeissa niin suoralla kuin pääty-ympyrälläkin. Lopuksi pompitaan viiden kavaletin sarjaa suoralla, jolloin kinttujen tulisi jo nousta täydellisesti.

Osallistu tähän ketjuun viim. maanantaina 17.9. Mukaan mahtuu maksimissaan 5 ratsukkoa.
Valmennus on täynnä! Mahdolliset kuittaukset viimeistään 29.9.


Osallistujat:

Sarah & Effi
Ellie & Riepu
Matilda & Zelia
Jusu & Granni
Gabriella & Reiska

21.9. Yhteismaasto: vetäjänä Anna Epillä

Alkukäyntien jälkeen ravataan ja laukataan hiekkateillä. Siitä eteenpäin maastoretken luonne muuttuu: Anna ja Epi esittelevät parhaat metsäpolut! Huomaathan, että maasto on toisinaan vaikeakulkuista, joten suojien käyttöä suositellaan vahvasti. (Ja vaalean vaatetuksen väitetään suojaavan hirvikärpäsiltä..). Metsäpoluilla kuljetaan suurimmaksi osaksi käynnissä, joten tämä maasto toimii etenkin rentoutumista kaipaaville.

Osallistu tähän ketjuun viim. keskiviikkona 19.9. Mukaan mahtuu maksimissaan 5 ratsukkoa.

Osallistujat maastoon:

Anton & Vila
Julia & Valerie
Viivi & Rilla
---
---

23.9. Kouluvalmennus: valmentajana Amanda

Sanoiko joku Amandan avoin kouluvalmennus? Valmennuksen taso ja aihe ovat vielä mysteerejä, mutta hiki siellä taatusti tulee. Osallistu jos uskallat, ja varaudu tiukkaan piinaan! Aihe paljastetaan lähempänä, kun diiva perijättäremme sen suvaitsee päättää.

Osallistu tähän ketjuun viim. perjantaina 21.9. Mukaan mahtuu maksimissaan 4 ratsukkoa.
Valmennus on täynnä! Mahdolliset kuittaukset viimeistään 7.10.


Osallistujat:

Inna & Bansku
Sarah & Effi
Ellie & Riepu
Ellen & Meidhir


Viimeinen muokkaaja, Isabella S. pvm 19.09.18 21:21, muokattu 11 kertaa

_________________
Kartanon omistajatar
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 32
Viestien lukumäärä : 958

http://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

kouluvalmennus - Syksyn 2018 valmennukset Empty Valmennusten kuittaus

Viesti  Isabella S. 05.09.18 15:49

Valmennusten kuittaus

horseKuittaukset ovat vapaaehtoisia, mutta vain ne vaikuttavat tasonousuihin.
Suoritukset hevosten päiväkirjoihin (poislukien mahdolliset roolipelit).

horseMikäli haluat kirjoittaa/piirtää valmennuksesta, tee se viimeistään kaksi viikkoa
valmennuksen jälkeen. Myöhempiä kuittauksia ei huomioida Kalla CUP:n lisäpisteissä.

horseKäytä hashtageja #estevalmennus #kouluvalmennus #kenttävalmennus

horse
Kuittaustapa on vapaa! Kirjoita (yhteis)tarina, piirrä, toteuta sarjakuva tai pelaa roolipeli jonkin ryhmäläisesi kanssa. Huomaathan, että tarinan ei tarvitse olla perinteinen valmennusselostus, vaan sekin riittää, että jossakin toisessa tarinassasi mainitset/ kerrot ohimennen miten valmennus meni. Voit tarinassasi esimerkiksi ajatella mennyttä valmennusta tehdessäsi jotakin ihan muuta, tai keskustella siitä (edes lyhyesti) jonkun kanssa.

horseSiispä rautalangasta väännettynä: valmennuksen huomioiminen toisessa tarinassa lasketaan valmennuksen kuittaamiseksi, kunhan huomionti sisältää edes lyhyen kuvauksen tai pohdinnan siitä, miten valmennus oikein meni.

Myös kansioiden päivittäminen siirtyy myöhemmin ratsastajien omalle vastuulle (syyskauden ajaksi).


Viimeinen muokkaaja, Isabella S. pvm 17.09.18 14:14, muokattu 2 kertaa

_________________
Kartanon omistajatar
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 32
Viestien lukumäärä : 958

http://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

kouluvalmennus - Syksyn 2018 valmennukset Empty Valmennusaikataulut, osa 2

Viesti  Isabella S. 19.10.18 14:07

kouluvalmennus - Syksyn 2018 valmennukset Valkat_s2-18

Ohjeet ja ryhmät ketjun ensimmäisessä viestissä.

Vakituisten valmennusten aiheet:

Valmennukset, vk 43:

23.10. Nuoret / kouluryhmä: Avotaivutuksia, sulkutaivutuksia, pohkeenväistöä tms. suhteellisen helppoa ja oman tasoista. Amanda arvioi ja keskittyy tekniikan sijaan enimmäkseen yleisvaikutelmaan. Askellajit, lennokkuus, kuuliaisuus, ratsastajan istunta ja avut ym. arvioivat seikat joutuvat syyniin.

23.10. Edistyneet / kouluryhmä: Laukkaa, laukkaa ja laukkaa. Etenkin koottua laukkaa sekä laukanvaihtoja lävistäjällä (kolme kappaletta neljän askeleen välein. Tasaisesti).

24.10. Nuoret/ esteryhmä: Suhteutettu väli ja linja. Ainainen päänvaiva - ja niitä askeleita on laskettava ääneen. Jokaisen tulee tuntea oman ratsunsa laukka. Estekorkeudet maltillisia, keskittyminen ennemmin optimaaliseen tiehen, laukkaan ja ponnistuspaikkaan.

24.10. Edistyneet / esteryhmä: Ensimmäisellä puolikkaalla kipitellään pelkästään puomeja ja aktivoidaan jalkoja. Loppuvalmennuksesta hypätään erikoisempia esteitä: vesihautaa, muuria ja kenttäradan ihastuttavaa yksisarvisestettä. Määrällisesti hyppyjä ei tehdä montaa.

25.10. Kenttäryhmä: Sormet ja varpaat ristiin, ettei sada - tai jos sataa, niin ettei sataisi mitään vettä kiinteämpää! Kenttäryhmä raahataaan nimittäin viimeistä kertaa tänä vuonna ulos maastoesteradalle. Rata hypätään lävitse yksi este kerrallaan, jokainen omalla vuorollaan. Alku- ja loppuverryttelyt tehdään kentällä. On suositeltavaa verrytellä itsenäisesti jo hieman ennakkoon, jotta hyppäämiselle jää hyvin aikaa.


⚠ Avoin kouluvalmennus 31.10.


Osallistujat:
Anna - Effi (eri tavalla herkkä tamma alle, joka vaatii taitavaa ratsastusta)
Inna - Leevi (valmis GP ratsu nuoren sijaan)
Tilda - Rilla (Cocon emä kokeiluun, toivottavasti ahaa-elämyksiä)
Sarah - Lefa (Haastava ja opettavainen)

Valmennuksen aihe:
Oma haaste Vaativa B tai Vaativa A -ohjelmassa, sen läpikäyntiä vieraalla ratsulla. Onko liike vieras, vai kuuluuko se ennemmin oman ratsun heikkouksiin? Miltä sen pitäisi tuntua? Tilda, Inna ja Anna pääsevät nauttimaan omiaan valmiimmista hevosista, joita ei tarvitse viedä eteenpäin. Sarahin ratsastustaitoa haastetaan Lefalla.

Pohjatarina:
On hyvin erilainen, kuin mihin on ehkä totuttu (ja valmennusta siinä käsitellään varsin vähän). Oikeastaan tarina ei ole tarina, vaan satu.


⚠ Yhteismaasto 2.11.

Anna ja Epi vetävät, tiedossa sekä rentoa että reipasta menoa! Maaston lähdetään hyvissä ajoin valoisalla. Ei rajoitusta ratsukoiden määrissä, kaikki halukkaat pääsevät mukaan. Ilmoittautuminen tähän topiciin viimeistään 31.10.

Osallistujat:
Anna & Epi
Isabella & Ankka
Jesse & Salli
Inna & Bansku

Valmennukset, vk 45:

6.11. Nuoret / kouluryhmä: Ohjelmaharjoitus Cupia varten! Hinkataan osia oman tasoisesta kouluohjelmasta Amandan tiukan tuijotuksen alla. Ratsukoita suositellaan verryttelemään jonkin verran itsenäisesti ennen valmennusta, sillä suorituksia tehdään yksitellen, mihin menee enemmän aikaa. Muiden suorittaessa saa ratsastaa vapaasti.

6.11. Edistyneet / kouluryhmä: Ohjelmaharjoitus Cupia varten! Hinkataan osia oman tasoisesta kouluohjelmasta Amandan tiukan tuijotuksen alla. Ratsukoita suositellaan verryttelemään jonkin verran itsenäisesti ennen valmennusta, sillä suorituksia tehdään yksitellen, mihin menee enemmän aikaa. Muiden suorittaessa saa ratsastaa vapaasti.

7.11. Nuoret/ esteryhmä: Kouluvalmennus, jossa hinkataan alkuun käyntityöskentelyä. Syvät kulmat, aktiivinen käynti ja terävät pysähdykset. Ravia otetaan vain verryttelymielessä, sillä lopputunnista hiotaan laukkaa. Laukassa tarkoituksena on löytää omalta ratsulta säätöjä: taitojen mukaan koontia, keskilaukkaa ja lisäämistä.

7.11. Edistyneet / esteryhmä: Rataharjoitus. Kahdeksan esteen rata (joista yksi on sarja), joka ratsastetaan omalla Cup-kisakorkeudella. Rataa hypätään ensin osissa, sitten kokonaisuudessaan. Verryttely omalla ajalla ennen valmennusta on suotavaa, jolloin yksittäin tehdyille kokonaissuorituksille (kaksi kertaa koko rata) jää enemmän aikaa.

8.11. Kenttäryhmä: Rataharjoitus. Kahdeksan esteen rata (joista yksi on sarja), joka ratsastetaan omalla Cup-kisakorkeudella. Rataa hypätään ensin osissa, sitten kokonaisuudessaan. Verryttely omalla ajalla ennen valmennusta on suotavaa, jolloin yksittäin tehdyille kokonaissuorituksille (kaksi kertaa koko rata) jää enemmän aikaa.


⚠ Yhteismaasto 16.11.

Anna ja Epi vetävät, tiedossa sekä rentoa että reipasta menoa! Maaston lähdetään hyvissä ajoin valoisalla. Ei rajoitusta ratsukoiden määrissä, kaikki halukkaat pääsevät mukaan. Ilmoittautuminen tähän topiciin viimeistään 14.11.

Osallistujat:
Anna & Epi
Isabella & Ankka
Viivi & Rilla
Ava & Seppo


Viimeinen muokkaaja, Isabella S. pvm 05.11.18 14:00, muokattu 7 kertaa

_________________
Kartanon omistajatar
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 32
Viestien lukumäärä : 958

http://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

kouluvalmennus - Syksyn 2018 valmennukset Empty Vs: Syksyn 2018 valmennukset

Viesti  Isabella S. 05.11.18 14:16

Tämän viikon valmennuksiin lisätty lyhyet kuvaukset (spoileriin)!

⚠ Verkun/purtsien valmennuksista: auburnilaisille ei valitettavasti hiiskuta näiden sisällöstä/ tarkemmista osallistujista. Maneesi on kuitenkin silloin vain purtsilaisten käytössä (huom. burnit!) ja valmennusten aiheet saa kysyttä Verneriltä purtsien salaisessa discord-tsättiryhmässä.

⚠ Kansioista: Isabellan vastuuvalmennettavien (Matilda, Jonny, Rasmus, Ellen, Julia, Anna, Gabriella) kansiot pitäisi olla ajan tasalla, ne on päivitetty lokakuun puolella taitotason, sekä siihen mennessä suoritettujen valmennusten suhteen. Myöhempien syksyn valmennusten osalta pyytäisin valmennettaviltani palvelusta: päivittää itse kansioonne viesti, johon on listattu suoritetut valmennukset (joita ei ole kommentoitu vielä kansiossa). Laittakaa valmennuksen päivämäärä, aihe sekä linkki suoritustekstiin - kaikki muu kuvailu ja listaustapa jää omaan harkintaanne. Käyn sitten samaan viestiin muokkaamassa omat kommenttini. Smile Valmennukset saa laittaa joko omiin viesteihinsä tai listata esimerkiksi syksyllä suoritetut samaan.

Tämä on toistaiseksi voimassa oleva kokeilu, jolla ennakoin kiireistä loppuvuottani (+ sitä, että kansiot pysyisivät paremmin ajan tasalla).  
Laittakaa viestiä täällä tai discordissa, jos huomaatte puutteita tai tulee kysyttävää!

Kenttätyypit: @Anna S.  @Gabriella S. @Julia L.
Esteratsastajat: @Ellen N. @Jonathan R. @Matilda T. @Rasmus A.

_________________
Kartanon omistajatar
Isabella S.
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 32
Viestien lukumäärä : 958

http://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

kouluvalmennus - Syksyn 2018 valmennukset Empty Vs: Syksyn 2018 valmennukset

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa