Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kristian Malmstén | Santun vuokraaja

Siirry alas

Kristian Malmstén | Santun vuokraaja Empty Kristian Malmstén | Santun vuokraaja

Viesti kirjoittaja Kristian M. lähetetty 29.01.18 21:09

Perustiedot
Nimi: Kookos eli ristimänimeltään nimeltään Kristian Johannes Malmstén. Toivoo kuitenkin kaikkien kutsuvan itseään Kookokseksi.
Syntynyt: 31.10.1991 Uppsalassa.
Asuinpaikka: Rivitalon päätyasunnossa, tallin lähellä. Entiset asuinpaikat: Helsinki, Turku ja Uppsala
Koulutus: Ylioppilas, eläinlääketieteen li­sen­si­aat­ti (= eläinlääkäri)
Työpaikka: Lehtovaaran Ratsutilan eläinlääkäri + yksityisellä hevosklinikalla töissä.
Perhe: Isä (juristi) ja äiti (lääkäri), asuvat Uppsalassa edelleen. Pitävät kovasti kulisseista, eivätkä suostu keskustelemaan hankalista aiheista. Välit Kookoksen kanssa viileät, mutta kohteliaat, eivät kuitenkaan koskaan vieraile takapajuisessa Suomessa vaan Kookos käy heidän luonaan.
Siviilisääty: Sinkku, pitkästä parisuhteesta erottuaan Meten kanssa on viihtynyt enemmän parissa suhteessa parisuhteen sijaan.

Luonne
Kookoksen kanssa on helppo tulla toimeen, vaikea tutustua ja mahdoton yrittää päästä lähipiiriin. Hän on haaveilija, joka uppotuu omiin ajatuksiinsa ja näyttää lähinnä banaaninsa hukanneelta gorillalta huokaillessaan poissaolevana pitkin käytäviä. Pahaa mies ei tarkoita, usein päässä vain pyörii liikaa asioita. Kookos on tunteistaan hyvin sulkeutunut, eikä avaa sydäntään helposti. Mitä vaikeampi asia sitä mustempaa huumoria lentää, yksikään asia ei tunnu säästyvän vitsailulta. Kookos ei ole ilkeä, se on vain hänen (mielipiteitä erittäin suuresti jakava) tyylinsä käsitellä asioita.
  Toisaalta taas mies osaa olla hyvin ystävällinen, mukava ja joustava. Hän auttaa mielellään hevosiin liittyvissä ongelmissa, neuvoo, ohjeistaa ja tekee parhaansa, jotta ratsukon yhteistyö sujuisi. Kookos onkin usein se, joka jää puhdistamaan kaverinkin hevosen karsinan tai puhdistaa likaiseksi jääneet kuolaimet -pyytämättä.
  Ratsastajana hän on melko hurjapää, joka usein tekee ensin ja ajattelee sitten. Usein hän sutkautteleekin vauhdin korjaavan puuttuvan taidon. Pitää kovasti vikellyksestä, sen harrastaminen on vain jäänyt sopivan hevosen puutteessa kovin vähälle.

Ulkonäkö
Naamakarvat: Hiukset mustat, kastuessaan kihartuvat. Aina kiinni, kypärän alla usein päätä myöden letillä. Tukka itsessään ylivenähtänyt ananastukka, joka menee nykyään myös sivuilta manbunille. Melkoinen röllireuhka ollessaan auki. Kulmakarvat mustat ja hieman siistityt, oikeassa kulmakarvassa arpi, joka näyttää aivan milleniumin jälkimainingeissa muodissa olleelta "playeriviivalta". Ei kuitenkaan ole. Ripset uskomattoman pitkät ja tummat. Parta siistitty ja lyhyehkö, mutta onnekkaasti koko naamassa kasvava. Ei laikkuja enää näillä vuosilla, musta satunnaisia valkoisia karvoja lukuunottamatta, jotka Kookoksen mukaan eivät missään tapauksessa ole harmaita. Aurinko vaan vaalentaa.  Very Happy
Silmät: Vihreät ja hieman liian vilkkaat, katselevat mielellään naiskauneutta.
Iho: Helposti päivettyvä, ei pala koskaan.

Vaatteet
Kevät: Musta anorakki-takki, nilkkamallin kumpparit ja harmaat puman lökärit. Niillä selviää keväästä.
Kesä: Mustien conversejen, oranssien shortsien ja puna-valkoraita t-paitojen luvattua aikaa.
Syksy: Mustat hai-saappaat ja keltainen sadetakki. Jalassa mustat adidaksen verkkarit ja usein huppari päällä, oranssi, violetti jne.
Talvi: Tummansininen karvareunuksinen Makian takki, joka on jo hieman vanhempaa mallia ja näinollen siirtynyt tallikäyttöön. Jalassa mustat puma-merkkiset lökärit ja punaiset kengät (adidas). Usein huppari päällä, harmaa, musta, tummansininen jne. Myös puna-mustat flanellipaidat ovat suosikkeja.

Ratsastus: Kypärä; tummansininen GPA, jossa menee harmaa raita keskellä puoliväliin saakka. Takana ei rusettia. Raippa; useimmiten lyhyt esteraippa mukana, myös koulutunneilla. Ohjeistuksesta huolimatta. Hanskat: aina mustat. Talvella lapasmallia, joissa pikkurilli irtonainen, kesällä ja syksyllä sisäpuolelta nahkaa, ulkoa kangasta. Housut:mustat, punaiset, siniset jne, näitä löytyy monet, mutta kaikki ovat kokopaikkaisia. Kengät:mustat jodhpurit ja usein myös saappaanvarret (jos ei, sitten tummansiniset sukat). Talvisin maastossa mustat paksummat talvikengät. Kannukset; useimmiten jalasta löytyvät ponikannukset. Tähänkään ei muunlainen ohjeistus auta. Turvaliivi: Tummansininen palaturvaliivi. Löytyy päältä aina kun Kookos on hevosen selässä. Yläosassa: t-paita, huppari, takki tai mikä tahansa tallilla sattuukaan olemaan päällä.

Toki mitä tahansa vaatteita voi käyttää mihin aikaan vain ja huonolla kelillä vaatetus on eri kun auringonpaisteella. Kookoksella on vasemmassa korvassaan venytyskoru, kaulassa kultainen panssariketju ja vasemmassa keskisormessaan kultainen sormus. Ranteessa pyörii vaihtuva collection kelloja.

Hevoshistoria:
Kookos on harrastanut hevostelua koko ikänsä. Kaikki alkoi ensimmäisestä omasta Islanninhevosesta Smurffista, jonka kanssa pieni poika oppi ratsastuksen salat ja opetteli kilpailemisen aakkosia. Tai näin hänen vanhempansa, joille kulissit olivat kaikki kaikessa, esittäisivät asian. Totuus taisi kuitenkin olla se, että maailma kiltein Smurffi-ruuna oli kaverina niin omenavarkaissa (ponin selän päällä seisten oli helpompi yltää omppuihin) kun pellolla hurjassa kiitolaukassa. Kävivätpä he tietysti muutamissa kisoissakin, ei se toki valetta ollut. Kilpailut vain sattuivat useimmiten olemaan epävirallisia laukkakilpailuita, tynnyrinkiertoa ja muuta vastaavaa.
  Smurffin siirryttyä seuraavalle opetusmestariksi Kookos alkoi hoitaa Hope-nimistä ravuritammaa, joka valitettavasti menehtyi varsomiseen. Kului vuosikausia ilman yhtä ainoaa nelijalkaista, kunnes Kookos Suomeen muutettuaan osti ystäviltään Kinderin, suurikokoisen herkästi kuumuvan puoliverisen ja liudan ravureita, jotka asuvat treenattavana läheisellä ravitallilla, ystävänsä Aksonin treenaamana.
  Kookos rakastaa maastoesteitä ja vauhdin hurmaa. Hänen haaveammattinsa oli pienenä jockey, mutta kasvettuaan aivan liian pitkäksi hän joutui luopumaan haaveestaan. Mies ei täysin kaihda kouluratsastusta, joskin pitää sitä välttämättömänä pahana, jotta saa luotsattua hevosen esteeltä toiselle. Arvostaa suresti hevosen ja ihmisen välistä luottamusta ja nauttii myös rauhallisista harjaushetkistä, hevosen syöttämisestä narun päässä sekä erilaisista luottamusharjoituksista. Ensimmäinen poni Smurffi oli pomminvarma ja osasi maahansidonnan (ohjat kaulalta alas ja maahan -> hevonen pysyy paikallaan), joten Kookos pyrkii samaan kohti muidenkin hevosten kanssa. Kookos on kilpaillut 130cm ja VaB asti.

Pitää tärkeänä

Koiraansa: Novascotiannoutajaa Sirua, joka on tottelevainen, leikkisä ja eloisa tapaus. Kulkee lähes jokapaikkaan Kookoksen mukana, myös maastoreissuille. Tottunut olemaan hevosten kanssa ja yleensä mielellään hevosten kanssa viihtyykin. Kookos harrastaa Sirun kanssa agilityä ja vesipelastusta.
Autoaan: Madallettua sinistä BMW e46 coupéa. Autossa on vaaleat nahkapenkit ja se on kaikilla herkuilla, myös lasikatolla. Kookos on neuroottisen tarkka autostaan ja vaihtaakin vaatteet aina lähtiessään tallilta. Muistaa puhdistaa Sirun tassut ylimääräisestä ravasta ennen kun antaa sen hypätä omalle penkilleen (joka on tietysti suojattu kauniilla viltillä).
Kahvia: Juokin sitä aina ja kaikkialla ja useimmiten aivan liikaa.
Pelaamista: Korttipelejä, Aliasta, Playstation4:sta jne.
Naiskauneutta: Kookos on aina flirttailemassa hyvännäköisille naisille, hyväntahtoisesti toki. #metoota ei tarvitse miehen takia päivittää.
Kummallista läppää: Viljelee jatkuvasti vitsejä kaikesta ja kaikista. Kertoo juttuja puujalkavitseistä nörttivitseihin ja ihmettelee, miksei kukaan nauranutkaan hänen "endoplasminen retikulumi putkittui säkkiin ja luumeni vapautui" jutulleen.
Kristian M.
Kristian M.
Entinen tallilainen

Ikä : 28
Viestien lukumäärä : 7

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa