Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Heidi Merikanto | Cariadin omistaja

Siirry alas

Heidi Merikanto | Cariadin omistaja Empty Heidi Merikanto | Cariadin omistaja

Viesti  Heidi M. 07.11.17 19:43

Heidi Merikanto os. Näyhö


166cm // nainen // 30-vuotias (25.03.1992) ♈
omistaa Cariadin
star instagram

Ulkonäkö
Heidi on 166-senttinen neitokainen, syvän siniset silmät ja hoikan kurvikas vartalomalli. Brunetet hiukset ylettyvät puoleen väliin selkää, niissä on vaaleampia raitoja ja ne ovat luonnollisessa tilassaan lainehtivat. Hiukset ovat tallilla useimmiten korkealla ponnarilla tai auki. Meikkaa melko kevyesti, eyelineria ja ripsiväriä lukuunottamatta, oikeassa korvassa sydämen mallinen daith-lävistys ja kolme normaalia reikää, vasemmassa on vain yksi reikä.
Vaatteina tallilla on yleensä farkkuratsastuhousut ja t-paita tai pikee, paidan helma aina housujen sisällä, lisäksi tummanruskea nahkavyö. Ilmasta riippuen myös pitkähihainen, toppaliivi tai takki, ei juuri koskaan pidä hanskoja tai pipoa.

Luonnetta
Pirteä, ystävällinen ja empaattinen ovat parhaiten Heidiä kuvailevia sanoja. Inhoaa riitelyä ja konfliktitilanteita, pyrkii välttämään niitä viimeiseen saakka, mutta tarvittaessa osaa kyllä pitää puolensa hyvin. Useimmiten antaa anteeksi nopeasti, mutta tarpeeksi vakavaa riitaa ei unohda luultavasti ikinä.
Lähtee mielellään seuraksi vaikka maastoon, jos vain pyytää ja auttaa aina vain, jos pystyy. Kiireinen, mutta pyrkii aina antamaan kiireettömän vaikutelman erityisesti tallilla ollessaan.
Heidi koittaa nähdä kaikessa tilanteessa asian monelta eri kantilta, eikä vain sokeasti luota omaan näkemykseensä, ei myöskään ala väkisin tunkemaan omaa mielipidettään, jos huomaa, että sillä ei ole merkitystä.

Hevosten kanssa nainen on hyvin kärsivällinen ja jaksaa seistä vaikka tunnin odottamassa, jos hevonen on päättänyt jumittaa johonkin. Ei käytä henkistä tai fyysistä väkivaltaa, vaan mielummin luottaa kärsivällisyyteen ja lempeyteen. Tiedostaa kyllä senkin, että toisinaan on oman turvallisuutensa vuoksi tehtävä hevoselle selväksi, että yli ei tulla ja tekee sen selväksi, jos siihen tilanteeseen joutuu.

Oma elämä
Tallin ulkopuolisesta elämästä Heidi ei kamalasti avaudu ja välttää aihetta mahdollisuuksien mukaan vaihtamalla puheenaihetta tai jollain muulla tavalla. Ensimmäisen lapsen syntymän myötä on entistä varautuneempi puhuessaan tallin ulkopuolisesta elämästään. On yksityisen turvallisuusfirman omistaja ja saa melko lailla sanella omat aikataulunsa, jonka vuoksi voi joustavasti käydä myös tallilla. Kasvanut köyhässä perheessä ja suhde edesmenneisiin vanhempiinsa on aina ollut huono. Ei elossa olevia sukulaisia tämän tietääkseen.
Oma talli Orijoella (Runiac), matkustellut paljon ympäri maailmaa kilpailuissa ja työn merkeissä.

🚙 Ajaa safiirinsinistä Lexus NX crossoveria (300h AWD F Sport), vetoautona toimii sähkönsininen Fordin 4-ovinen lava-auto (2017 ford f-150 raptor supercrew).
💍 Naimisissa Lauri Merikannon kanssa.
🏠 Asuu Laurin, Sofian ja Milon kanssa Orijoella kauniissa modernissa hirsitalossa järven rannalla. Talo valmistui jouluna 2021 ja sijaitsee lähellä Heidin ja Laurin tallia Runiacia.

Sofia Mirella Näyhö
Heidi on kahden lapsen äiti.
Sofia syntyi 26.7.19 Power Jump-kilpailuiden aikana. Tytön isä on Jesse Aro, kaksikko ei silti ole millään lailla yhdessä, sillä lapsen teko ei ollut millään tavalla suunniteltu juttu.
Sofia on Jessellä parittomina viikkoina, parillisina kulkee äitinsä mukana.
Tytön erikoiset silmät ovat lumoavat, sillä tämän vasen silmä on vihreä ja oikea sininen. Sofian brunetet hiukset ovat hieman kihartuvat ainakin vielä nuorella iällä.
Sofian mukana kulkeva hoitotäti on Hannele Maikkonen, keski-ikäinen herttainen täti-ihminen. Nainen on täsmällinen, huolellinen ja hyvin pitkähermoinen. On harrastanut ratsastusta nuorempana, mutta tätä nykyä siirtynyt lastehoitoon, johon on myös kouluttautunut. Hannele on aina ollut lapsirakas, mutta omia lapsia nainen ei ole koskaan saanut.

Pikkubebe Merikanto
Sofian pikkuveli syntyi 14.09.22 vauhdilla tähän maailmaan. Poikalapsen isä on Heidin aviomies Lauri Merikanto.
Bebellä on ruskeat silmät ja hiusten väri tulee luultavasti pysymään tummanruskeana kasvaessaan. Sofian hoitotäti Hannele huolehtii myös pojasta.

Ratsastustaidot
Heidi on taitava ratsastaja ja pärjää laiskojen ja energisten hevosten kanssa, osaa lukea hevosta ja mukauttaa ratsastustyylinsä kullekkin sopivaksi.
Estetaso 160cm, koulutaso Grand Prix. On alkanut panostaa nyt aiempaa enemmän koulupuolelle ratsastuksellisesti ajankäytön ja inspiraation puitteissa. Lisäksi on lisännyt valmennustoimintaansa aiemmasta.
On melkoinen liimapylly eikä tipu kovinkaan helpolla.

Milo-koira
Heidiltä löytyy 9-vuotias koira nimeltään Pokojný Mesiac [balanced moon] "Milo", joka on rodultaan Ceskoslovensky vlcak. Uroskoira on hyvin koulutettu ja pysyy omistajansa lähellä. Milo on vieraita eläimiä ja ihmisiä kohtaan välttelevä, mutta kuitenkin lempeä, jos toinen ottaa kontaktin. Pysyy vapaanakin lähellä ja korkeasta energiatasostaan huolimatta osaa rauhoittua pyydettäessä. Osaa käyttäytyä hevosten kanssa ja Milon kanssa voi lähteä myös maastoon, koira pysyy poissa jaloista, mutta ei lähde vaeltamaan.
Milo kulkee Heidin mukana lähes kaikkialle ja rakastaa äärettömän paljon Sofiaa ja tämän pikkuveljeä, nämä kolme ovat kuin paita ja peppu. Valppaan suojelevainen lasten seurassa eikä päästä vieraita Sofian tai tämän pikkuveljen lähelle (murisee, vahva katsekontakti ja asettuu väliin, mutta ei käy kiinni ellei provosoida).
Heidi Merikanto | Cariadin omistaja QPHUni
line Echiax


Viimeinen muokkaaja, Heidi M. pvm 13.09.22 18:39, muokattu 35 kertaa
Heidi M.
Heidi M.
Kaajapurolainen

Ikä : 30
Viestien lukumäärä : 1093

http://teepa.net/h/cariad.php

Takaisin alkuun Siirry alas

Heidi Merikanto | Cariadin omistaja Empty Vs: Heidi Merikanto | Cariadin omistaja

Viesti  Heidi M. 22.11.17 14:57

Ihmissuhteet
Rasmus Alsila // tuttava, Jusun poikaystävä
Jesse Aro // ystävä, Sofian isä
Verneri Kaajapuro // ystävä, ollut joskus ihastunut
Lauri Merikanto // parisuhteessa ♡
Inna Paakkanen // tuttava, ei luota naiseen
Jeramy Raeske // kaveri, auttaa hevosten liikutuksessa
Sarah Reyes // Laurin hevosten liikuttaja, tuttavalliset välit
Jusu Rosengård // paras ystävä, Sofian kummitäti
Amanda Sokka // yhteistyökumppani, ei niin paljoa tekemisissä
Isabella Sokka // yhteistyökumppani, hyvissä väleissä
Gabriella Stern // kaveri
Vivia Suomi // ystävä, kisahoitaja
Matilda Tammilehto // tuttava, nykyään jo hyvissä väleissä
Tytti Tiittola // kaveri, yhden yön juttu

Phil Robert // estevalmentaja (Briteistä, käy välillä valmentamassa Heidiä)

Aikajana
2017:

2018:

2019:

2020
21.02 Sofian poni
29.02 Estevalmennuksessa


Viimeinen muokkaaja, Heidi N. pvm 04.02.21 17:55, muokattu 40 kertaa
Heidi M.
Heidi M.
Kaajapurolainen

Ikä : 30
Viestien lukumäärä : 1093

http://teepa.net/h/cariad.php

Takaisin alkuun Siirry alas

Heidi Merikanto | Cariadin omistaja Empty Vs: Heidi Merikanto | Cariadin omistaja

Viesti  Heidi M. 07.01.18 0:30

Heidin varusteet

Heidi Merikanto | Cariadin omistaja Ms95NB

Heidi Merikanto | Cariadin omistaja FRYICa

Varusteista kiitos Sokka Luxuries sekä EQP
Heidi M.
Heidi M.
Kaajapurolainen

Ikä : 30
Viestien lukumäärä : 1093

http://teepa.net/h/cariad.php

Takaisin alkuun Siirry alas

Heidi Merikanto | Cariadin omistaja Empty Vs: Heidi Merikanto | Cariadin omistaja

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa