Foorumi | Auburn Estate
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Z - Haku päättynyt (vuokrahevoshaku 1/17)

Siirry alas

Z - Haku päättynyt (vuokrahevoshaku 1/17) Empty Z - Haku päättynyt (vuokrahevoshaku 1/17)

Viesti kirjoittaja Amanda S. lähetetty 14.03.17 20:10

VUOKRATAAN - 4 hevosta ja 1 poni

------------------------------

Rägbys Vociferous

Z - Haku päättynyt (vuokrahevoshaku 1/17) Fellupaa
Tavoitteelliselle ja kunnianhimoiselle kouluratsastajalle vuokrataan Grand Prix -tason suomenpuoliveriori Fellu. Kuumakalle ihmissyöjä ei ole edes pitkän kilpauran myötä saanut iän tuomaa viisautta menoonsa, eikä myöskään ole eteenpäin potkittavaa mallia: mustalta löytyy voimakas oma moottori ja suuret elastiset liikkeet. Tästä kylmäpäiselle hevosenkäsittelijälle opetusmestari parempaan harrastamiseen!

Hoidettaessa yhä häijyä luontoaan esittelevä kouluratojen konkari vaatii ratsastajaltaan määrätietoisuutta: Fellu osaa koetella itsepäisyydellään arjen askareissa tallilaisten huumorintajua. Oria ei vuokrata vasta-alkajille eikä aroille käsittelijöille!

Kiinnostuitko? Tutustu Felluun.
( Vuokraajan valinnasta päättää Amanda. )
------------------------------

Erelas

Z - Haku päättynyt (vuokrahevoshaku 1/17) Eelapaa
Eela on porukan ainoa huipputason estetamma. Hannoverilaisneito on jo päättänyt aktiivisen kilpauransa, mutta on vielä hyvinkin virkeä. Mitään vaivaa Eelalla ei ole, joten vuokraajan iloksi kilpailuissakin saa käydä. Oman menestyksensä tamma on kuitenkin hankkinut. Hyppääjänä Eela on innokas ja kuumuva, mutta jos kyydissä uskaltaa keikkua niin tamma katsoo kyllä itse sopivat ponnistuspaikat.

Hoidettaessa Eela on arvonsa tunteva mummu, sellainen tammamaisen herkkä. Jos siis vieroksut tammoille stereotyyppistä prinsessakäytöstä, Eela ei ehkä ole sinulle. Neito vaatii kärsivällisyyttä käsittelijältään ja rohkeutta ja topakkuutta niin maasta kuin selästäkin. Eela on kuitenkin äärettömän laadukas estehevonen, jonka kokemus opettaa kokenuttakin ratsastajaa. Myös nuoremmat ja kokemattomammat ratsastajat pärjäävät tammalla, jos asenne ja rohkeus on kohdallaan.

Kiinnostuitko? Tutustu Eelaan.
( Vuokraajan valinnasta päättää Isabella. )
------------------------------

No Worries

Z - Haku päättynyt (vuokrahevoshaku 1/17) Riepupaa
Rimakauhuttomat, nyt huomio! Kyllästyttääkö haasteettomat seurakisat ja haluatko nousta esteratsastajana seuraavalle levelille? Puuttuuko elämästäsi hevonen, jonka kanssa treenaaminen ei jää hyppykapasiteetista kiinni? Jos vastasit molempiin kyllä, on etsimäsi hevonen Riepu. Tämä esteratojen liitokavio on kaikkea mitä estehevoselta voi toivoa: nopea, varovainen, ketterä ja herkkä. Ruuna kuumuu ratsastettaessa sekä radalla että sileällä, mutta rentoutuu osaavan ratsastajan kanssa.

Hoitotoimenpiteisiin Riepu suhtautuu ruunamaisen huolettomasti: mitä vain saa tehdä, kunhan silloin tällöin muistaa antaa namia. Ison kimon kanssa pärjää arempikin hoitaja, mutta ratsastajalta vaaditaan kokemusta eteenpäinpyrkivistä estehevosista.

Kiinnostuitko? Tutustu Riepuun.
( Vuokraajan valinnasta päättää Amanda. )
------------------------------

Austria

Z - Haku päättynyt (vuokrahevoshaku 1/17) Rillapaa
Rilla on pelkkää täyttäverta - sekä englantilaista, että arabialaista. Pienikokoinen angloarabitamma on reaktiivinen ja liikkuu äärimmäisen kauniisti, mutta kumma kyllä Rilla on muihin tallin tapauksiin verrattuna melkoisen kesy. Koulupainotteinen kaunotar on ratsuna tasainen ja osaava. Kapasiteettia Rillalta löytyy Vaativa A -tasolle asti.

Hoidettavana Rilla on kultakimpale, ihana halittava ja lempeä tamma. Rilla on tottunut kaikkeen käsittelyyn eikä yleensä koettele hermoja. Rillalle sopii (maksimissaan 165 cm pitkä) vuokraaja, jolle riittää kehitys kouluratsastuksen vaativalle tasolle asti. Tamma on osaava, mutta hurjapääratsastajalle tylsä.

HUOM! Rillan kanssa todellinen valmentautuminen voi alkaa vasta kesän lopulla, sillä tamma on parhaillaan tiineenä ja viettää ratsastuksesta mammalomaa. Alkuun vuokraaja pääsisi vain hoitamaan ja tutustumaan Rillaan, sekä mahdollisesti lainaamaan muita hevosiamme ratsastukseen. Tarkemmat yksityiskohdat sovittavissa!

Kiinnostuitko? Tutustu Rillaan.
( Vuokraajan valinnasta päättää Isabella. )

------------------------------

Tepehkiiha

Z - Haku päättynyt (vuokrahevoshaku 1/17) Tipipaa
Auburnin ainoa poni, Hani, on pienen ikänsä aikana joutunut kokemaan jo elämän rujouden: aliravittuna ja hylättynä löydetty tamma opettelee vasta ihmisiin luottamista ja ratsun alkeita. Kirjava herättää hevosihmisissä vahvaa hoivaviettiä ja vaatiikin hoitajaltaan pitkäjänteisyyttä ja rauhallisuutta. Hani etsii itselleen ihmistä, jonka kanssa tutustua ympäröivään maailmaan rohkeasti, pelkäämättä silti takapakkeja matkassa.

Hanin ratsutus on aloitettu: vuokraajalta edellytetään alle 65 kg:n painoa ja kokemusta herkistä ja nuorista hevosista. Kirjava on osoittanut yhteistyökykyä ja potentiaalia hyväksi harrasteponiksi, joten kokenut ratsastaja pääsee osallistumaan koulutukseen ja tekee tästä itselleen mieleisensä ratsun!

Kiinnostuitko? Tutustu Haniin.
( Vuokraajan valinnasta päättää Amanda. )


Viimeinen muokkaaja, Amanda pvm 11.04.17 18:49, muokattu 36 kertaa

_________________
I like people the way I like my tea. I hate tea.
TILANNETOPIC |  AMANDA JOSEFIINA SOKKA
Amanda S.
Amanda S.
Tallinomistaja

Ikä : 28
Viestien lukumäärä : 303

http://auburnestate.altervista.org

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa