Ellen Nylund | Meidhirin omistaja

Siirry alas

Ellen Nylund | Meidhirin omistaja Empty Ellen Nylund | Meidhirin omistaja

Viesti kirjoittaja Ellen N. lähetetty 27.06.17 11:09

Ellen Mathilda Nylund♥ syntynyt 7.4.1999 (oinas - nouseva leijona - kuu jousimiehessä)
♥ lukiolainen
♥ asuu suuressa, valkoisessa omakotitalossa vanhempiensa kanssa
♥ mamma suomalainen, pappa suomenruotsalainen
♥ ajaa valkoisella Audi Q3:lla
♥ sinkku
♥ lempimusiikkia: Tyga, The Vamps, Shawn Mendes, Young Thug
Jokaisen juhlan valo, ryhmän keskipiste ja esitelmän pitäjä Ellen on 18 vuotias suomenruotsalainen varakkaasta perheestä ja perheen ainoana lapsena on tottunut saamaan haluamansa ja enemmän. Leijonamainen Ellen on noin 169cm pitkä, muodokas tyttö, jonka ei ole tarvinnut salilla hikoilla saadakseen haluamansa figuurin. Vaaleat suorahkot, paksut hiukset on noin lapaluiden alle, silmät kullansävyiset ruskeat, joita moni pitää uhkaavina ja kiehtovina. Valkoiset, suorat hampaat ja loistava hymy, joka osoittaa tytön itsevarmuuden. Hyvästä ihosta - johon tarttuu aurinko paremmin kuin hyvin - huolimatta Ellen meikkaa suht paljon ja tykkääkin ostaa kaikenlaisia meikkejä ja ihonhoitovoiteita yms.

Rohkea, suorapuheinen Ellen ei jätä ketään kylmäksi, mutta sanattomaksi ehkä tytön avoimuuden takia. Tyttö tietää mitä haluaa, mutta ennen hänen haluamansa asiat jäi usein saamatta mamman takia, joka hallitsi tyttärensä elämää paremmin kuin omaansa. Kuitenkin kahdeksantoista täytettyään on Ellen alkanut pikkuhiljaa testaamaan omia rajojaan ja osoittamaan mieltään mammalle. Sisimmiltään tarvitsee omaa vapautta ja tilaa. Ellen on aktiivinen ja tykkää tehdä kaikenlaista, inhoaa odottelua ja epävarmuutta ihmisissä, jotka ei ota ohjia omiin käsiin tai muuten vaan nössöilee.

Ratsastuksen Ellen aloitti jo nuorena, koska mamma halusi jakaa harrastuksen lapsensa kanssa. Mamma aloitti Ellenin tavoin nuorena ratsastuksen ja vanhempana muutti Englantiin, jossa sai töitä hevosten hoitajana, siitä se pääsi kisahoitajaksi ja lopulta kisaamaan itse. Joten kaikki Ellenin edelliset ponit on tuotu Englannista, huutokaupasta, koska mamma luotti hevossilmäänsä ja uskoi aina näkevänsä potentiaalin hevosessa. Ensimmäisenä tyttö hyppäsi Onny nimisen, mustan, lihavan shetlanninponin selkään, joka opetti periksiantamattomuutta. Sitten welsh B, jolla Ellen pääsi jo kilpailemaankin. Lainahevosena toiminut englantilainen ratsuponi, lainahevonen, koska sen omistaja oli mamman tuttu ja joutui leikatun jalkansa takia pitämään paussia. Viimeisenä ennen uusinta hankintaa oli connemaraori Cole, johon Ellen ehti kiintyä kunnolla ennen kuin mamma myi sen eteenpäin tytön joutuessa siirtymään pituutensa takia hevosiin.

Nyt omistaa, mamman vastahakoisuudesta huolimatta irlannintyöhevosoriin, jonka huusi itselleen yhdessä huutokaupassa Englannissa. Tarkoitus on Meidhirin kanssa löytää yhteinen sävel, koska hevonen ostettiin ikään kuin sika säkissä, ja kehittyä, päästä kilpailemaan korkeammilla esteillä, koulussakin mahdollisesti, ja kenttää testata - miksei jopa kisata - jonne rohkean villisielun adrenaliini vetää.

Pukeutuu siististi tallillekin ja usein merkkivaatteisiin kuten Peak Performance ja Haglöfs, vaikka eihän ne varsinaisesti tallille ole tarkoitettu,
mutta toimii super hyvin takkeina. Väreinä suosii vaaleanpunaista, punaista sekä sinistä. Ratsastushousut on usein ruudulliset (siniset, punaset, ruskeat) tai vaalean ruskeat, merkkinä Pikeur. Ratsastuskenkinä toimii punaiset ja tummanruskeat Tretornin Advance malliset saappaat.
Kypärä on väriltään ruskea.

_________________
I'm do, re, mi, fa, so fuckin' done with you
Ellen N.
Ellen N.
Hevosenomistaja

Ikä : 20
Viestien lukumäärä : 81

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa