Scusa! (avoin)

Sivu 2 / 2 Edellinen  1, 2

Siirry alas

Vs: Scusa! (avoin)

Viesti kirjoittaja Nita M. lähetetty 09.07.18 18:02

Miten pieni tyttö saattoikin olla niin vikkelä? Tai nimenomaan ne taisi ne vikkelät olla, että eipä siinä mitään ihmeellistä ollut. Viivin ilmoittaessa ottavansa Ankan, mä kurtistin kulmiani. Voisin vaikka vannoa, ettei tytöllä olisi lupaa koska tammaan. Ja mun muistaakseni sillä alkaisi huomenna kisaurakka.

Sarah kokeili vähän jutella tytölle, mutta mun silmiin se ei tuntunut vaikuttavan kovinkaan paljoa. Mun aivot löivät tyhjää, eikä mulla ollut oikein ajatusta siitä, mitä tässä nyt kannattaisi tehdä. Luottaa siihen, että Viivillä oli lupa ja tämä pärjäisi Isabellan ratsun kanssa? Jos ei kuitenkaan.

"Haluaisiks Viivi mennä Armilla? Te veditte niin hienosti Rillan kanssa keväällä, niin ties mitä saisit tehtyä Armin kanssa", päätin kokeilla. Armin selkään tytön uskaltaisi päästää ja mä voisin helposti ilman kummempia tekosyitä katsoa tämän perään. Jos mä olin yhtään kärryillä, niin Viivi ei ollut päässyt Amandan hevosten selkään ja mistä sitä tietäisi, vaikka toinen palaisi halusta kokeilla muitakin kuin Isabellan hevosia.
avatar
Nita M.
Vuokraaja

Avatar © : Loci
Ikä : 18
Viestien lukumäärä : 181

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Scusa! (avoin)

Viesti kirjoittaja Thomas R. lähetetty 09.07.18 18:09

Mä aloin vahvasti epäilemään mun päätöstä tulla Sarahin perässä tallille. Ketään ei näkynyt ja jopa loungessa haisi hevoselle. Kaikkialla haisi hevoselle. Mittailin puruja suodatinpussiin ja olin kuulevinani ääntä selkäni takaa, vilkaisin vaivihkaa pöydän suuntaan, mutten nähnyt ketään. Olikohan mun mieli tekemässä temppuja, tuskin täällä hiiriä oli. Jätin kahvin tippumaan loungeen, otin puhelimeni taskuun ja päätin vielä käydä katsomassa, josko tallin pihalle oli saapunut joku muu, kuin muurahainen, lintu taikka kavioeläin.

Suihkulähteen vieressä oli punainen Astoni. Nätti peli, se mun oli pakko myöntää. Kuitenkaan se ei ihan omaa silmääni miellyttänyt. Liian naisellisen oloinen. Isabella. Sen oli pakko olla bruneten auto. Tuskin kenelläkään muulla Auburnissa olisi rahaa tollaiseen, saatika pokkaa jättää sitä keskelle pihaa.

Päätin kokeilla kepillä jäätä ja kuten hieman aikaisemmin, jäin norkoilemaan Tinderiä selaten suihkulähteelle.

_________________
avatar
Thomas R.
Tallilaisen veli

Ikä : 21
Viestien lukumäärä : 261

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Scusa! (avoin)

Viesti kirjoittaja Vivienne B. lähetetty 11.07.18 10:30

No mitäs kukkua, kylläpä nämä aikuiset naiset oli epäileväisiä ja jotenkin... kovin maireita! Olin luullut, että Sarah olisi kivan kipakka kun näytti vähän eksoottiselta, mutta se höpisi mulle kuin viisivuotiaalle. Haloo olin ollut koulussa jo ikuisuuden! Sitten vielä Nita ehdotti Armilla ratsastamista, mikä oli makee tarjous mutta jotain se varmana juoni.

"Isbe tietää että mä osaan", ilmoitin ja käännähdin tummaa kaunotarta kohti kädet yhä lanteillani. "Ja tiedoksi vaan, että mä oon jo 11 vuotta. Mulla on toinenkin äiti, jonka luona asun ja arvaa mitä, meidän tallilla on yli 50 hevosta. Puoliverisiä ja budjonnyjä ja ratsuponeja. Mä muuten saan pian ratsuponit mun vastuulle, kun oon alkanut kehittyä niin hyväksi. Äiti sanoi. Täältä Vila, Riepu ja Rilla on kaikki meidän tallin kasvatteja. Ja, mä oon jopa syntynyt tallilla. Englannissa, missä Isabella ja mun toinen äiti oli yhdessä töissä. Oon touhunnu orien ja varsojen kaa ja ratsastanu yli kymmenen vuotta että kyllä mä yhden kiltin tamman osaan taluttaa karsinaan."

Mun pitkä sepustus oli just päättynyt kun Ankka tökkäsi mua selkään. Tiesin, että Isbe antoi sille herkkuja, jotta se tulisi itse portille. Coolisti laitoin kimolle riimun ja rapsuttelin sitä. Vastasin sitten Nitalle.
"Aika hieno ehdotus. Mä oon kyllä esteratsastaja, mutta oon sillein miettinyt jos samalla alkais menestyä koulussa", vastasin tyynesti. Koko kroppaa kihelmöi ja pysyin hädin tuskin jodhpureissani, niin paljon mua kutkutti ajatus Amandan tammalla ratsastamisesta.
"Mä mietin sun ehdotusta", vastasin aikuismaisesti, kun tallustin rentoa Ankkaa löysällä hihnalla taluttaen mökkitiellä.

Tallipihassa se hiton Mister seisoskeli suihkulähteellä.
Odottiko se, että oltais tuotu ja varustettu sille ratsu valmiiksi? Just joo.
"Hey poniboy, are you trying to steal mama's car or why you left it there?" kysyin tuimasti ja tahdoin tuuppasta sen suihkulähteeseen. Talutin Ankan ihan siitä läheltä ja jahkailin tehdäkö jekku vai ei.

_________________
Viivin esittely
avatar
Vivienne B.
Isabellan kummityttö

Ikä : 11
Viestien lukumäärä : 22

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Scusa! (avoin)

Viesti kirjoittaja Sarah R. lähetetty 11.07.18 15:27

Lopulta mä totesin itselleni, että olin tehnyt ihan tarpeeksi viivytelläkseni Viiviä. Eipähän ollut omista hevosista kyse, vaikka tyttö kehuikin syntyneensä ratsastussaappaat jalassa.
"Selvä", mä totesin Viiville ja keskityin Effin kiinniottoon. Se oli harvinaisen helpolla tuulella ja pujotin riimun tamman päähän vikkelästi. Viivi oli häipynyt laitumelta minkä jaloistaan oli päässyt, eikä ollut karkuuttanut yhtään hevosta, ihme kyllä.

"Noh, ainakin me yritettiin. Isabella saa sitten itse vastata jatkosta, jos se kerran tietää Viivin olevan tallilla yksin ilman aikuista", sanoin Nitalle, joka oli urhoollisesti heittänyt Armin Viivin vaihtoehtoratsuksi. Nainen taisi olla tyytyväinen, ettei ollut joutunut pitämään sanaansa.

Talutin Effiä Armin perässä tallipihaan ja pysäytin sen, kun näin Thomaksen ja Viivin Ankan kanssa suihkulähteellä. Jäin seuraamaan mitä tyttö seuraavaksi tekisi ja samalla saisin kiinnitettyä Thomaksen huomion, mikäli mies halusi tulla seurakseni tammatalliin.

_________________
avatar
Sarah R.
Vuokraaja

Ikä : 20
Viestien lukumäärä : 170

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Scusa! (avoin)

Viesti kirjoittaja Nita M. Eilen kello 23:43

Viivi katosi nopeasti. Taas. Tällä kertaa tosin tytöllä oli hevonen mukana.
"Jep, onneks mun ei nyt tarviikkaan vahtii sitä Armin kanssa", naurahdin. Punarautias oli käyskennellyt mun luokseni ja tutki taskuja, samalla kun mä nappasin sen matkaani. Sarah ja Effi kävelivät meidän perässä laitumelta pois. Luojan kiitos Armi vaikutti olevan todella hyvällä tuulella. Se ystävällisesti tuuppi mua käsivarteen matkan aikana, kerjäten herkkuja.

Viivi näytti olevan suihkulähteellä Thomaksen kanssa ja Sarahkin pysähtyi. Hienoa, mä kerkeäisin siis kadota äkkiä Armin kanssa talliin, lyödä sille varusteet niskaan ja paeta vaikka maastoon. Mä mieluusti muuttaisin suunnitelmia treeneistä maastoon, jos mun ei tarvitsisi törmätä kehenkään enää. Tosin mä pelkäsin tavallaan Thomaksen puolesta, mutta ehkä tämä ei saisi kamalan isoja vammoja.

Mua ei kuitenkaan huvittanut jäädä seuraamaan, mitä seuraavaksi tapahtuisi. Joten me kadottiin kuin kadottiinkin talliin Armin kanssa. Ripein ottein mä rupesin pistämään ratsuani kuntoon. Toivottavasti muut pysyisivät ulkona sen verran pitkään, että me kerettäisiin pois. Onneksi esimerkiksi se, että minä ja Thomas tiedettiin toisemme, vaikkei siinä kai ollut mitään erikoista, oltiin ohitettu. Vaikka Viivi oli jotain yrittänyt.

"Mitäs sanoisit jos lähettäis maastoon?" kysäisin punarautiaalta rapsuttaen sen otsaa.
avatar
Nita M.
Vuokraaja

Avatar © : Loci
Ikä : 18
Viestien lukumäärä : 181

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Scusa! (avoin)

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 2 / 2 Edellinen  1, 2

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa