Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Nainen, enkeli vai paholainen?

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1 Nainen, enkeli vai paholainen? lähetetty Ti Toukokuu 15, 2018 11:25 pm

Julia L.

avatar
Hevosenomistaja
/ sijoittuu keskiviikolle 9.5 Kallan terveyskeskuseen, mukana @Jonna S. (ei avoin) /

Terveyskeskukesessa oli hiljaisin keskiviikko ikinä. Ei sillä, että keskiviikko olisi ollut muutenkaan päivistä vilkkain; mikään ei peitonnut maanantain mt-ongelmaisia tai perjantain hurjapäitä. Kesää kohti nekin kuulemma alkoivat olla vähenemään päin, sillä poismuuttoliike kävi vilkkaana. Sarin mukaan ihmetellä täytyi, miten ihmiset tahtoivat enää asua täällä kuolevassa kylänpahasessa.
Istuin toimistossa miltei pyörittelemässä peukaloitani. Kertaalleen olin saanut pistää vanhan rouvan tippaan, mutta siinäpä se. Oppimiseni kannalta oli järkevintä selailla paksuja koulukirjoja, joiden tenttiminen uhkaavasti lähestyi.

Osastopäällikkönä toimiva Sari kiiruhti vastaamaan äkisti soimaan pärähteneeseen puhelimeen, jonka kovaa ääntä aiemmassa hiljaisuudessa hätkähdin niin, että huomasin pitäneeni silmiäni kiinni.
"Kiireellinen tulossa", Sari sanoi laskettuaan luurin alas.
"Vihdoin!" Saatoin sanoa ehkä liiankin innokkaasti, mutta tylsyys sai minut kirjaimellisesti nuokkumaan pöydän ääressä. Kuolemanhiljainen keskiviikko oli ehkä sittenkin pelastettu.

Vedin kumihanskat käteeni ja suuntasin hoitajien vanavedessä aulaan, jossa vastassa oli tummahiuksinen nuori nainen, tutun näköinen. Tai, oikeastaan aika paljonkin. Helvetti, mähän tunsin hänet.
"Jonna?"


_________________
sgsh-t. Valerie | be afraid and do it anyway

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa