Rehuhuone

Siirry alas

Rehuhuone

Viesti kirjoittaja Isabella S. lähetetty 14.06.17 10:58

Tallin rehuhuone

Rehuhuoneeseen on varastoitu kauniiseen riviin puulavojen päälle useita väkirehusäkkejä. Täysihoidosta maksavat yksityiset saavat käyttää hevosensa ruokinnassa kaikkia näitä veloituksetta. Puolihoitolaiset voivat vastata ketjuun ja tuoda omat ruokintatarpeensa tallin tiloihin säilytettäväksi - huomioithan kuitenkin, että mikään loputtoman iso tila ei ole. Puolihoitolaiset voivat myös maksaa lisärehuista kuukausittaisen lisämaksun (30v€).

Kaura ja kivennäinen kuuluu tallin puolesta kaikille. Heiniä säilytetään ulkorakennuksessa lantalan ja kuivikkeiden vieressä. Hankimme väkirehumme Equestrian PRO:n ja Virtuaalisen Rehukaupan kautta. Tarkemmat tuotetiedot ruokinnan suunnittelua varten voit lukea heidän sivuiltaan.Kaura, yleisrehu kaikille
Kilpahevosille
Kantaville ja imettäville tammoille
Hellävarainen, mm. karvaa ja kavioita parantava

Varsoille ja kasvuikäisille
Yli 16-vuotiaille
Kivennäis- ja vitamiinilisä
Herkkusuille


HUOM! Isabella on pahimman luokan rehuhuonenatsi. Huolehdi rehusäkkien sulkemisesta ja jos sotket jotakin, siivoa. Huoneesta löytyy ihan oma rikkalapio, sillä emme halua houkutella paikalle lintuja, hiiriä tai rottia. Samasta syystä - sekä karkaavien hevosten varalle - ovi pidetään suljettuna. Ole tarkkana varsinkin jos onnistut läträämään vettä ympäriinsä, sillä emme halua homeisia rehuja. Pidetään siis kuivatarvikkeet omalla paikallaan ja pöperöjä voi sekoittaa ja jättää tekeytymään vesipisteen luo huoneen nurkkaan. Muistathan myös huolehtia ruokakippojen puhtaudesta! Jätä kipot lattiakaivon ylläoleville ritilähyllyille kuivumaan, kiitos! Isabellalle voi myös ilmoittaa, jos jokin tuote on loppumassa.


Viimeinen muokkaaja, Isabella S. pvm 06.01.18 17:35, muokattu 2 kertaa

_________________
Isabella who? | Spin-off tarinat | Team-tammat <3
avatar
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 29
Viestien lukumäärä : 629

http://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Rehuhuone

Viesti kirjoittaja Isabella S. lähetetty 29.06.17 13:37

Uutta rehua kehiin! Hankin kantaville tammoilleni proteiinilisän, tulee tarpeeseen etenkin sitten kun on aika imettää. Tätä saa syöttää myös täysihoidossa oleville, sopii erityisesti nuorille kasvuikäisille sekä lihasmassaa tavoitteleville treenaajille. (Shoppailtu Equestrian PRO:sta).


_________________
Isabella who? | Spin-off tarinat | Team-tammat <3
avatar
Isabella S.
Tallinomistaja

Ikä : 29
Viestien lukumäärä : 629

http://auburnestate.altervista.org/hevoset.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa