Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Hyvä ruoka, parempi mieli (on/off)

Siirry sivulle : Edellinen  1, 2

Siirry alas  Viesti [Sivu 2 / 2]

26 Vs: Hyvä ruoka, parempi mieli (on/off) lähetetty Ma Maalis 19, 2018 11:16 pm

Gabriella S.

avatar
Vuokraaja
Istahdin pöytään Lotan seuratessa perässä.
"Tää on ihan viihtysä pienen paikkakunnan kahvila."

Hörppäsin kulauksen kahvia ja onnistuin polttamaan kieleni. Kirosin aika äänekkäästi aikaansaannostani.

"No, miten teillä Annan kanssa menee?" kysäisin ohimennen yrittäen pitää keskustelua yllä.

27 Vs: Hyvä ruoka, parempi mieli (on/off) lähetetty Ma Maalis 19, 2018 11:27 pm

Lotta A.

avatar
Hevosenomistaja
Istuin pöytään ja pyörittelin lusikkaa kahvissani, jotta sokeri liukenisi sen sekaan.

Kysymys minusta ja Annasta hieman yllätti minut.
"Ai mulla ja Annalla? Hyvin, autan Epin kanssa tarvittaessa ja Anna kuuntelee murheitani." Tosin en ollut pitänyt yhteyttä tyttöystävääni koko viikonloppuna ja omatunto kolkutteli ovella.


_________________

28 Vs: Hyvä ruoka, parempi mieli (on/off) lähetetty Ma Maalis 19, 2018 11:29 pm

Gabriella S.

avatar
Vuokraaja
Kysymys punapään tyttöystävästä oli ehkä ollu hieman tökerö, mutta en oikein tienny mistä muustakaan oisin voinu jutella. Mustis-aihe oli käsitelty pikavauhdilla ja ois ihan kiva saada nainen vähän paremmalle tuulelle. Mutta miten?

"Kiva, ettet oo lopettanu ratsastusta kokonaan, oisit varmaan katunu sitä. Ootko miettiny uuden hevosen ostamista vai jatkatko Epin kanssa?" kysäisin varovasti.

29 Vs: Hyvä ruoka, parempi mieli (on/off) lähetetty Ma Maalis 19, 2018 11:35 pm

Lotta A.

avatar
Hevosenomistaja
Hörppäsin kahvia, joka oli makuuni hieman liian kuumaa.
"En tiedä. Auttelen lähinnä Epin kanssa, kun tarvitsee. Ja uuden hevosen ostaminen, tiedän hevoset, joiden harkintaa voisin harkita liikkuvat viisinumeroisissa luvuissa. Tahdon kilpailla, joten jos löydän jostain osaavan hevosen, jonka kanssa saan edetä ostamatta sitä, niin mikäs siinä." Selitin Gabille tilanteeni. Olihan minulla tilillä nyt viisinumeroinen luku, mutta sillä rahamäärällä ei tosiaan ostettaisi kuin korkeintaan rumia ankanpoikasia. Enkä tahtonut nyt ryhtyä tekemään lähes alusta töitä jonkun nuoren kanssa, jotta joskus pääsisin vaikka kokeilemaan Pyhää Yrjöä.


_________________

30 Vs: Hyvä ruoka, parempi mieli (on/off) lähetetty Ma Maalis 19, 2018 11:40 pm

Gabriella S.

avatar
Vuokraaja
"Se on kyllä ihan totta, että laatu maksaa aikamoisia summia. Eiköhän sellanen hevonen jostain löydy, Kalla ainakin on täynnä vaikka minkälaista hevosta ja varmasti myös tästä lähikunnista kannattaa kysellä."

Nykyään hevosten hinnat todella olivat taivaissa, mutta alle kymppitonnin sait vain keskenkasvuisia kouluttamattomia hevosia, joiden väitettiin olevan laadukkaita. Oikein hyvä tuuri jos kävi, selvisit nelinumeroisella summalla, mutta kestävyydestä ei ollu mitään takeita. Mietin, mainitsisinko Lotalle Ekosta, joka asui Heidin tallilla, mutta muistelisin naisen olevan enemmän kouluihmisiä.

31 Vs: Hyvä ruoka, parempi mieli (on/off) lähetetty Ma Maalis 19, 2018 11:46 pm

Lotta A.

avatar
Hevosenomistaja
"No, mutta.. Ikävä myöntää, että suunnilleen käyn juoruilla - ja kahvilla -, mutta onko sulla joku?" Toivoin puheenaiheen vaihdoksen sopivan myös Gabille, en todellakaan enää jaksanut puhua siitä, kuinka mahdollisuuksieni hevonen putkahtaisi kyllä vielä jostain esiin.


_________________

32 Vs: Hyvä ruoka, parempi mieli (on/off) lähetetty Ti Maalis 20, 2018 7:11 pm

Gabriella S.

avatar
Vuokraaja
Auts, nyt tuli aika paha kysymys. Huokaisten yritin keksiä mitä vastaisin Lotalle, koska tilanne ei ollu yhtään niin yksinkertanen, kun miltä se vaikuttaa.

"En tiiä mitä oot kuullu, mutta ei miulla oo tällä hetkellä ketään. Ja ehkä parempi keskittyä täysin hevosiin nyt. Minakin alkaa palailla pikkuhiljaa töihin." hymyilin vähän väkinäisesti Lotalle ja toivoin pikaisen puheenaiheenvaihdoksen toimivan.

33 Vs: Hyvä ruoka, parempi mieli (on/off) lähetetty Ti Maalis 20, 2018 8:34 pm

Lotta A.

avatar
Hevosenomistaja
"Mun sosiaaliset ympyrät kattaa lähinnä Annan, hevoset sekä joitakin ulkopaikkuntalaisia. Joten ei, en oo kuullu mitään." Virnistin naiselle ja yritin pitää puheenaiheen vielä poissa hevosista ja todella toivoin, että nainen tarttuisi syöttiin.


_________________

34 Vs: Hyvä ruoka, parempi mieli (on/off) lähetetty Ti Maalis 20, 2018 8:41 pm

Gabriella S.

avatar
Vuokraaja
"Kalla on sen verta pieni paikka, että juorut liikkuu ja muuttuu rikkinäisen puhelimen tavoin matkalla." virnistin punapäälle takaisin.

Kahvikuppi alkoi olla melkein tyhjä ja kerranki olin onnistunu pitämään höyryävän sumpin lämpimänä. Monesti jäin haaveilemaan ja kahvi kerkis jäähtyä.

35 Vs: Hyvä ruoka, parempi mieli (on/off) lähetetty Ti Maalis 20, 2018 8:46 pm

Lotta A.

avatar
Hevosenomistaja
"Uh. Onneksi ihmiset täällä ei tiedä siitä, mitä siellä mun sosiaalisen ympyrän toisessa laidassa tapahtuu." Huokaisin tyhjennettyä kuppini. En edes heti tajunnut puolittaista lipsautustani ja toivoin, ettei Gabriellan uteliaisuus asiaa kohtaan heräisi liiaksi.


_________________

36 Vs: Hyvä ruoka, parempi mieli (on/off) lähetetty Ke Maalis 21, 2018 4:57 pm

Gabriella S.

avatar
Vuokraaja
"Joskus on parempi jättää asioita omaksi tiedokseen, jos ei halua niistä yleistä tietoa." hymyilin. Toisaalta uteliaisuus vähän heräs, mutta annoin kuitenki asian olla. Lotta ois varmasti aatellu, että levitän Auburnissa asiaa eteenpäin jos vielä kysyisin.

"Miulla alkaa olla kupponen tyhjä ja kello sen verta, että pitää varmaan tästä ruveta suoriutumaan ruuanlaittoon kotiin."

37 Vs: Hyvä ruoka, parempi mieli (on/off) lähetetty To Maalis 22, 2018 8:55 pm

Lotta A.

avatar
Hevosenomistaja
"Ah, joo. Munkin pitää vähän siivota kotona, oon pari kertaa päässyt laistamaan viikkosiivouksesta." Sanoin ja kasasin paremmin kuppia asetille, jonka jätin tarjoilijan noudettavaksi noustessani pöydästä.

"Nähäänkö me keskiviikkona? Sillon on mun viimenen tallivuoro."


_________________

38 Vs: Hyvä ruoka, parempi mieli (on/off) lähetetty To Maalis 22, 2018 9:33 pm

Gabriella S.

avatar
Vuokraaja
"Eikä, kuulostaa tosi tutulle!" naurahdin Lotan mainitessa viikkosiivouksen laistamisesta. Siinä olin kyllä tosi hyvä, vaikka yleensä pidin kotiani suht siistinä. Sit ku homma meni överiks, raivosiivosin monta tuntia ennenku olin tyytyväinen.

Katoin Lottaa hymyillen.
"Nähdään vaan."

/ Oisko tää end?

Sponsored content


Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 2 / 2]

Siirry sivulle : Edellinen  1, 2

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa