Jonathan Raynott | Tallimestari

Siirry alas

Jonathan Raynott | Tallimestari

Viesti kirjoittaja Jonathan R. lähetetty 24.08.17 22:25


Jonathan Oliver Raynott
* 19.06.1995, East Grinstead (UK)
185cm / 83kg
vaaleat hiukset / ruskeat silmät
Erelaksen vuokraaja
Instagram - Tumblr

Perheeseeni kuuluu kaksi vuotta nuorempi veljeni. Selitys on yksinkertaisempi kuin luuletkaan; olen syntynyt Englannissa ja perheessäni silloin oli äiti ja isä. Muuttaessamme Suomeen minun ollessa vajaan 5 vanha, veljeni ollessa vielä nuormepi, elämäni muuttui kerta heitolla. Äidinkieleni on englanti ja käytän sitä edelleen päivittäin äitini äidin, Nanan, kanssa. Hän jäi saarelle meidän lähtiessä pois.

Suomessa perheeseemme tuli ensimmäinen aito ystäväni: pullea cob-tamma Cralioné. Tämä kaviokas opetti minulle kaiken minkä tiedän hevosista ja ratsastuksesta. Tietenkin tarvitsen vielä opastusta, mutta perustaidot ovat aikalailla edelleen muistissa. Tästä ei mennyt kauaakaan, vuosi tai kolme, kun vanhempani laittoivat lusikat jakoon ja minä pikkuveljeni kanssa joutuisimme käymään läpi vaikeimmat vuodet elämässämme. Vanhempien eron yhteydessä Cralioné myytiin ja jouduin sanomaan hyvästit rakkaimmalle olennolle koko maailmassa.

En ensimmäisenä ole puhumassa historiasta vanhempieni kanssa ja suurimman osan tunteistani olen vuodattanut vain kaviokkaille. Tiedän, että ne kuuntelevat tai ovat ainakin hyviä esittämään. Minulle riittää se, että saan purkaa mieltäni edes jollekkin. Kuitenkin ihmisten seurassa olen yltiösosiaalinen ja humoristinen nuori mies. Osittain saatan myös peittää pelokkuuttani tai epävarmuuttani huumorilla ja välillä onnistun paremmin ja välillä en. Pidän ihmisten seurasta ja olekin 110% ekstrovertti, kuitenkin jos saan valita ihmisen tai hevosen seurasta, yleensä päädyn viettämään päiväni kauramoottorin kanssa.

Ulkonäköni ei välttämättä tuo heti mieleen hevosmiestä;  venytykset saattaisivat enemmän tuoda mieleen jonkin teinin, jolla ei ole mitään käryä mitä haluaa elämältä. Päätin marraskuussa 2017 luopua lävistyksistä naamassa sekä kirkkaanpunaisesta hiusväristä, mutta maaliskuussa 2018 punainen väri sekä naamarojut tekivät come backin! Mustat lenkkarit, reisitaskuhousut sekä punainen huppari ovat yleisimmät varusteeni tallilla. Kuitenkin Annan varoiteltua tiettyjen hevosten suhteen viitaten varpaisiin, olen myös ostanut kaappiini turvakengät.

Tämänhetkinen tavoitteeni on päästä ratsastamaan esteillä suuremmissa luokissa ja mahdollisesti kilpailemaan. Kuitenkin treenaan omaksi ilokseni ja siksi, että tallin estemummotaikuri saisi vielä kaipaamaansa haastetta elämään ja opettamaan lähes noviisille miten siellä selässä pysytään kun hypätään reilua metriä.

Musta tullessa vuoden 2018 alussa Auburnin tallimestari, oli aika jättää Kallan keskustassa sijaitseva yksiö taakse. Mä en laittanu yhtään vastaan ja oli ihan virkistävää päästä vaihteeks uuteen paikkaan. Vaikka se tarkottikin pomon kanssa saman katon alla asumista. Onneks ei enempää olla toisiimme törmätty, kun mitä pakollisia juttuja ollu. Sain kivan kaksion ja sain vielä sisustaa sen vähän enemmän omaan tyyliini, kuin siskosten perheantiikkijuttuhuonekaluilla.
Viimeinen muokkaaja, Jonathan R. pvm 10.12.18 20:00, muokattu 17 kertaa
avatar
Jonathan R.
Tallimestari

Ikä : 23
Viestien lukumäärä : 1409

http://jeremias.altervista.org/lyyli/lyyli.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Vuosi 2017

Viesti kirjoittaja Jonathan R. lähetetty 27.09.17 18:12Viimeinen muokkaaja, Jonathan R. pvm 12.06.18 18:22, muokattu 4 kertaa

_________________
YOU DON'T KNOW HOW LUCKY YOU ARE NOT TO HAVE ONE - HEARTS WILL NEVER BE PRACTICAL UNTIL THEY CAN BE MADE UNBREAKABLE
EELAN PÄIVÄKIRJA // LYYLIN PÄIVÄKIRJA // SPIN OFF // OMA KANSIO
avatar
Jonathan R.
Tallimestari

Ikä : 23
Viestien lukumäärä : 1409

http://jeremias.altervista.org/lyyli/lyyli.html

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa