Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Lefan päiväkirja

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1 Lefan päiväkirja lähetetty Ti Elo 15, 2017 12:23 am

Amanda S.

avatar
Tallinomistaja
Lefan päiväkirja

Leafocean Zei, "Lefa" | ruunikko FWB-ruuna |omat sivut
Omistaja: Amanda Sokka | Vuokraaja: Jemiina RajalaViimeinen muokkaaja, Amanda S. pvm Pe Helmi 16, 2018 11:30 am, muokattu 3 kertaa


_________________
I like people the way I like my tea. I hate tea.
FELLU - LEEVI - RIEPU - LEFA - ARMI - HANI
http://sunnuntai.esy.es/auburn

2 Vs: Lefan päiväkirja lähetetty Ti Elo 15, 2017 2:55 pm

Amanda S.

avatar
Tallinomistaja
15.8.2017

Lefa saapuu Auburniin!


- Noni, ootko valmiina? Amanda hihkaisi violettitukkaiselle serkulleen, kun oli saanut vaihdettua suitset päähän trailerissa pärisevälle ruunikolle. - Auta varmistamaan, ettei se astu ohi. Lupaan että tää tulee vauhdilla... Blondi piti ruunaa tiukasti otteessaan, kun tämä yritti käännellä päätään ja mulkoilla takanaan aukeavaa uutta kotitallia.

- Valmista on! Anna sanoi ja avasi takapuomin. Siinä samassa ruunikko alkoi tärisevin, hätäisin askelin paukutella lastaussiltaa, höristen niin että sen suuret sieraimet levisivät lautasen kokoisiksi. - Iiiiiiisisti Lefa, iisisti, Amanda jutteli rauhoittelevaan sävyyn ruunalle, joka oli alta aikayksikön tallipihan hiekkatiellä kaula kaarella ja häntä tötteröllä. Amanda oli taputtamaisillaan ruunaa, kun tämä riuhtaisi päätään ja lähti korskuen tanssahtelemaan pois päin trailerista. Perijätär joutui ottamaan muutaman juoksuaskeleen pysyäkseen perässä, ennen kuin sai korjattua horjahtaneen asentonsa ja kaikkia voimiaan käyttäen puoliverisen pysähtymään. Lefa ei pitänyt ideasta, ja alkoi varaamaan painoa takajaloilleen. - Sooo, ihan rauhassa nyt vaan! Sinähän et pystyyn hypi, Amanda kiristeli hampaitaan, yrittäen saada ruunikkoa vetämään henkeä.

- Ostit sitten... sirkushevosen? Anna naljaili, katsellen uutta hevosta hieman huvittuneesti. - Uskotko tosissasi, että joku tuon selkään uskaltaa hypätä, ja vielä maksaa siitä? Tallimestarin hymy ei meinannut hiipua. Vaativantason kilpahevoseksi oli ruunan käytös aika lapsellista, ja oli vaikea kuvitella, että siitä olisi mihinkään muuhun kuin silmänruoaksi: jos ei muuta, niin kyllä komeaa Lefaa kelpaisi ihan vain katsella.

Amanda sivuutti serkkunsa nasevan vitsin. Nainen oli saanut ruunikon kävelemään, tai oikeastaan hölkkäämään, ja kuljetti tätä nyt isohkoa ympyrää tallipihalla. Jos vaikka pahimmat höyryt pääsisivät ulos, ennen kuin jota kuta, ihmistä tai hevosta, oikeasti sattuisi. - Unohdat, että myös Fellulle löytyi vuokraaja, blondi kuittasi kylmästi. - Talikko käteen, traileri siistiksi. Vien tämän järkyttyneen eläinpolon tarhaan, verrytelköön itsensä siellä väsyksiin, Amanda ohjeisti. Tämä sai tehdä kunnolla töitä, ettei ruunikko rynännyt päälle tai juossut ohitse.

- Pointti! Anna totesi. Olihan Tilda tosiaan yllättänyt kaikki, ja Fellun karmeaakin karmeammasta käytöksestä huolimatta selvinnyt ilman suurempia vammoja, ollen orin vuokraaja vielä tänäkin päivänä. Tallimestari hymähti, kohautti olkiaan ja lähti talliin hakemaan talikkoa. Muilla riittäisi uudessa hevosessa ihmeteltävää, varsinkin jos se järjestäsi tarhassa samanlaisen shown kuin nyt tallipihalla.


_________________
I like people the way I like my tea. I hate tea.
FELLU - LEEVI - RIEPU - LEFA - ARMI - HANI
http://sunnuntai.esy.es/auburn

3 Vs: Lefan päiväkirja lähetetty Pe Loka 13, 2017 6:18 pm

Josefin B.

avatar
Vuokraaja

SuunistuskilpaLähdin kilpailuun jännittyneenä, sillä uusi hevonen allani ja maastoon lähtö eivät olleet mitenkään paras yhtälö. Lefa oli kuulemma herkkä ja kuumuva, mutta kaikki sujuisi hyvin mikäli vain itse pitäisin hermoni kasassa ja ratsastaisin huolellisesti. Miksi muuten olisin orilla edes saanut ratsastaa? Suu tiukkana viivana asetin jalkani jalustimeen ja ponnistin hevosen selkään. Muut olivat juuri lähdössä ja minun oli kiireesti suoristettava ohjat ja ratsastattava joukkion perään.

Toiset olivat jutustelleet innokkaina ja ainakin se oli käynyt selväksi jo heti ensi alkuun, että meidän olisi voitettava. Toisten kova voitontahto sai myös omani huippulukemiin, maltoin tuskin lähteä rauhallisesti matkaan. Lefa - helpotus sentään - tuntui aika viilipytyltä, eikä vaikuttanut ottavan nokkiinsa minun ratsastustyylistäni.

Hetken ratsastettuamme muut kaikkosivat kukin tahoilleen tavoittelemaan kahdeksatta rastia, joka oli meidän ensimmäisemme. En ollut aiemmin juuri kulkenut täällä, joten yritin kaikin keinoin pitää muut silmissäni. Tämä ei kuitenkaan ollut aivan helppo tehtävä ja epäonnekseni huomasinkin pian harhautuneen pienelle polulle keskelle metsää. Päätin ratsastaa ensin oikealle, sitten vasemmalle, josko löytäisin itseni isommalle tielle. Tosin siitäkään välttämättä olisi ollut apua.

Sitten lopulta, kaiken harhailun jälkeen, luojan kiitos erotin kauempaa ruunikon hevosen ratsastajansa kanssa. Lähempänä tunnistin ruunikon Teviksi, ponioriksi ja ratsatajan Jemiinaksi.
"Ööm, missäköhän me ollaan, olen vähän poissa kartalta", kyselin Jemiinalta.
"Täälläkö sä olet koko ajan pyörinyt, me ollaan löydetty jo kaikki rastit. Nyt nopeasti takaisin tallille niin vielä voitetaan!" Jemiina ilmoitti, ilmeisesti myös tietoisena koordinaateistamme. Olin hieman hämilläni, sillä minusta tuntui kuin aikaa olisi kulunut korkeintaan 10 minuuttia.

Maalissa meitä odottivat totinen kaksikko: Amanda ja Isabella. Tarkistettuaan vastauksemme, kaksikosta Amanda oli itse hilpeyden huippu ja Isabella peitteli happamuuttaa hammastapurren, antaen tosin tämän hieman myös näkyä. Tammajoukkuetta ei sitten ihan heti kuulunutkaan takaisin.

4 Vs: Lefan päiväkirja lähetetty Pe Marras 03, 2017 3:23 pm

Jemiina R.

avatar
Vuokraaja
01.08.2017 - Ensikohtaaminen
Olin juuri saanut ilmoituksen siitä, että Amanda oli hyväksynyt minut Lefan vuokraajaksi. Lähdin katsomaan uutta ratsuani, joka kirmaili loppukesän laitumilla innokkaasti.


_________________
Speak of the Devil - my biggest love since 2012♥️

5 Vs: Lefan päiväkirja lähetetty To Helmi 15, 2018 1:07 pm

Jemiina R.

avatar
Vuokraaja


Lämpöaalto oli saavuttanut Auburnin: -1 astetta ja auringonpaiste, kevät oli tulossa. Jemiina hymyili itsekseen parkkipaikalla. Hän oli ollut tovin poissa tallilta työ- ja koulukiireiden vuoksi. Murronmaassa tammikuussa alkaneet fysioterapeutin opinnot olivat vieneet naisen kaiken vapaa-ajan - mutta nyt, tänään, oli etäpäivä ja kaunis ilma: kirjat nurkkaan ja eikun tallille!

Lefa rapsutteli tarhassa Riepun kanssa, mutta käänsi nopeasti päänsä Jemiinan kutsuessa ruunaa. Ruunikko käveli portille ja hamusi heti naisen taskuja. Jemiina naurahti ja taputti vuokrahevostansa.
"Hei kulta, onko ollut ikävä?" Nainen kysyi silitellessään ruunikon kaulaa.
"Mitäs sanoisit jos käytäisiin tänään vähän käppäilemässä maastossa?" Lefa pärskähti, lienee ollut "käydään vaan".

Jemiina varusti ratsunsa ja istahti hetkeksi tallikäytävälle. Pian tumma turpa läheni naisen hiuksia. Lefa hamusi pellavaa tukkaa Jemiinan nauraessa. Nainen kohotti kasvonsa ja suukotti ruunaa turvalle.
"Ei vitsi! Mä sain teistä tosi hienon kuvan!" Kuului ääni. Jemiina kääntyi katsomaan.
"Ai Julia, hei! Ihana nähdä", Jemiina tervehti toista vaaleaverikköä hymy huulilla. Julia vastasi tervehdykseen ja riensi näyttämään herkkää kuvaa.
"Onpas se kaunis kuva, lähetätkö sen mulle?" Jemiina kysyi. "Niin ja, saisko teistä maastoseuraa?" Hän jatkoi. Julia nyökkäsi myöntävästi.


_________________
Speak of the Devil - my biggest love since 2012♥️

Sponsored content


Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa